Web Analytics Made Easy - Statcounter

جلسه مجمع عمومی عادی سالیانه سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان، به منظور بررسی عملکرد مالی طرح تملک دارایی‌های سرمایه‌ای سال ۱۳۹۹ این سازمان به ریاست معاون وزیر صمت و مدیر عامل این سازمان برگزار شد. خبرگزاری میزان - بنا به اعلام شاتا، جلسه مجمع عمومی سالیانه صاحبان سهام سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان به ریاست نماینده وزیر و معاون وزیر و مدیر عامل سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان و دیگر اعضاء از جمله نمایندگان وزارت امور اقتصادی و داریی، جهاد کشاورزی، تعاون کار و رفاه اجتماعی، اتاق بازرگانی، سازمان حسابرسی، سازمان برنامه و بودجه، بانک مرکزی و اعضای هیات مدیره سازمان حمایت و به منظور بررسی عملکرد مالی طرح تملک دارایی‌های سرمایه‌ای سال ۱۳۹۹ این سازمان، ساعت ۱۰ صبح روز یک شنبه ۲۱ شهریورماه سال جاری، به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



معاون وزیر صمت در مجمع عمومی عادی سالیانه سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان در ابتدا در خصوص فعالیت‌ها و کارکرد‌های سازمان حمایت سخنانی را ارایه نمود و سپس اهم اقدامات انجام شده و برنامه‌های در دست اجرا و همچنین برنامه‌های راهبردی این سازمان در سال گذشته را تشریح و به مواردی همچون: پیش بینی و مدیریت بحران‌های احتمالی کالا‌ها و خدمات، ارائه گزارش رصد وضعیت قیمت بازار کالا و خدمات، نظارت پیشگیرانه بر تامین، توزیع، قیمت کالا و خدمات اولویت دار، ارزیابی و معرفی واحد‌های تولیدی و خدماتی حامی حقوق مصرف کننده، انجام فعالیت‌های توانمندسازی انجمن‌های حمایت از حقوق مصرف کننده در سطح کشور، اقدامات لازم در راستای هدفمند نمودن بازرسی ها، به هنگام سازی سامانه ها، فرهنگ سازی، توانمندسازی منابع انسانی از طریق برگزاری دوره‌های آموزشی، تقویت سیستم‌های نظارتی، هدفمند نمودن بازرسی و نظارت بر بازار کالا و خدمات و پیشگیری از تخلفات اقتصادی کسب و کار، بررسی قیمت کالا‌ها و خدمات عمومی و اساسی، حمایت از حقوق مصرف کننده، حمایت از تولید، توسعه و ارتقای فرهنگ عمومی نسبت به تولید ملی از طریق فرهنگ سازی اشاره کرد.

تابش در این جلسه ضمن تشریح عملکرد سازمان حمایت در سالی که به دلیل تحریم‌های بین المللی کشور را با شرایط خاصی مواجه کرده بود، افزود: برهمین اساس به دلیل التهابات به وجود آمده در تامین کالا وتاثیر آن در قیمت‌ها و متعاقب آن تخلفات اقتصادی بازار اعم از قاچاق ورودی وخروجی، احتکار، گران فروشی و... فعایت‌های این سازمان در شرایط خاصی قرار گرفت؛ به نحوی که عملکرد تعداد بازرسی نسبت به مشابه سال قبل (۱۳۹۸)، ۶ درصد رشد داشته است و این درحالیست که بیش از ۲۴ درصد از نیر‌های بازرسی به دلیل فعالیت در حوزه سلامت و ... در اختیار سازمان‌های صنعت، معدن و تجارت استان نبوده اند.

وی تصریح کرد: بسیاری از همکاران بازرسی به دلیل حضور در متن بازار، درگیر بیماری کرونا شده اند به نحوی که متاسفانه منجر به فوت تعدادی از این همکاران حوزه نظارت و بازرسی در بازار بوده ایم.

وی افزود: علیرغم همه این مشکلات حضور جدی همکاران در خارج از ساعات موظف اداری و توام با غیرت انقلابی و ایمان قوی؛ باعث رشد بیش از ۶ درصدی تعداد بازرسی‌ها شد.

معاون وزیر صمت ادامه داد: در سال ۱۳۹۹ با تلاش صورت گرفته بیش از ۴ میلیون ۳۰۰ هزار بازرسی انجام شده که طی آن بیش از ۲۸۰ هزار پرونده تخلف با ارزش ریالی بیش از ۲۳۳ میلیون میلیون ریال تنظیم شده و به تعزیرات معرفی شده است همچنین بیش از ۵۲۰ هزار بازرسی برای کشف قاچاق کالا و خدمات انجام شده که رشدی ۱۱ درصدی نسبت به سال ۱۳۹۸ داشته است.

رییس سازمان حمایت تاکید کرد: این سازمان با افزایش ۴۰ درصدی همکاری با سایر دستگاه‌ها و نهاد‌های مرتبط تعداد ۱۶۰ هزار گشت مشترک بازرسی انجام داده که منجر به تشکیل ۲۰۸ هزار پرونده تخلف به ارزش ۲۳۰ میلیون میلیون ریال شده که بیش از ۷۳ درصد رشد نسبت به سال قبل (۱۳۹۸) داشته است.

در ادامه این جلسه پس از قرائت و استماع گزارش فعالیت هیأت مدیره، گزارش عملکرد مالی این سازمان توسط عضو هیأت مدیره و معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان حمایت تشریح و توضیح داده شد.

ضمناً استماع گزارش حسابرس و بازرس قانونی، بررسی و تصویب ترازنامه و حساب سود و زیان، تعیین حسابرس و بازرس قانونی سازمان برای سال مالی منتهی به 29 اسفند 1400 و همچنین سایر مواردی که در صلاحیت مجمع عمومی عادی سالیانه است، از دیگر موارد مطروحه در این نشست بود.

همچنین در این جلسه با توجه به بررسی صورت‌های مالی و فعالیت‌های سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان و مشروح تراز مالی این سازمان کلیه اقدامات انجام شده در گزارش حسابرسان مطلوب ارزیابی و از اقدامات انجام شده تشکر شد.

لازم به ذکر است در ادامه جلسه افراد حاضر به ارایه گزارش‌های مربوطه و بیان نقطه نظرات خود درباره برنامه‌های عملیاتی سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان در سال آتی پرداخته و اهداف کلان سازمان در سال ۱۴۰۰ را مورد اشاره قرار دادند.     بیشتر بخوانید: ثبت ۲۴۰ هزار شکایت مردمی در خصوص کالا و خدمات در سال ۱۳۹۹

 

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار اقتصادی مجمع عمومی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی مجمع عمومی سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان مجمع عمومی عادی کالا و خدمات معاون وزیر انجام شده سال ۱۳۹۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۹۷۱۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سالانه ۲۵ درصد تولید برق به واسطه ناترازی‌ها کم می‌شود

نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی گفت: سالانه ۲۵ درصد تولید برق به واسطه ناترازی‌ها کاهش پیدا می‌کند.

‌به گزارش خبرگزاری ایمنا از زنجان؛ مصطفی طاهری امروز چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت- ماه در همایش صنعت برق با اشاره به اینکه سال گذشته قانون مانع‌زدایی از صنعت برق در مجلس تدوین شد، اظهار کرد: برای اولین بار در سال ۱۴۰۲ هزینه تولید برق ناترازی مالی نداشت و این ناترازی برق به دلیل اجرای این قانون رفع شد.

وی با اشاره به اینکه بدهی دولت به صنعت برق بیش از ۱۰۰ هزار میلیارد تومان است، افزود: سال گذشته در مجلس ویژه برای صنعت برق ۲۰ هزار میلیارد تومان اوراق چاپ شد تا بخشی از بدهی‌ها را پرداخت کند.

نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه سرعت پیشرفت صنعت با پیشرفت سرمایه‌گذاری در حوزه انرژی یکی نیست، گفت: سالیانه نیاز به مصرف گاز و برق داریم اما تولید متناسب با مصرف نیست و عقب‌ماندگی وجود دارد.

طاهری گفت: به عبارتی با دست خودمان سالانه ۲۵ درصد تولید به واسطه همین ناترازی‌ها که در نهایت با قطع برق و گاز انجام می‌شود، کم شده و به تعطیلی کارخانه منجر می‌شود.

وی با بیان اینکه در حوزه بهینه‌سازی در برق، نفت، گاز و حمل و نقل در کشور منابع خوبی در نظر گرفته شد، خاطرنشان کرد: فعالان تولید باید از این منابع استفاده مناسب داشته باشند.

کد خبر 749844

دیگر خبرها

  • سالانه ۲۵ درصد تولید برق به واسطه ناترازی‌ها کم می‌شود
  • مجمع عمومی سالانه «فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی» برگزار شد
  • فراخوان نخستین سالانه تبادل عکس ایران
  • مهدی آشنا برگزیده جشنواره عکس نوروز تاجیکستان شد
  • «کوری مطلق و مرگ» در انتظار مصرف کنندگان «الکل»
  • مشکل کمبود شیرخشک در نشست سازمان بازرسی بررسی شد
  • مخالفت روسیه با پیش‌نویس قطعنامه سازمان ملل درباره سربرنیتسا
  • نیاز تولیدکنندگان به حمایت های عملی
  • ابتکار وزارت نیرو برای حل بحران خاموشی‌ها؛ راه‌اندازی پویش!
  • فناوری‌هایی که استاندارد امنیتی ضعیف دارند ممنوع می‌شوند