Web Analytics Made Easy - Statcounter

سارا اصغرزاده یکی از مجسمه‌سازان حاضر در سمپوزیوم گل گهر معتقد است؛ وقتی بازدیدکنندگان سمپوزیوم در جریان چگونگی خلق مجسمه‌ها قرار می گیرند و به نوعی با آن‌ها خاطره دارند، نسبت به مجسمه‌ها احساس تعلق خاطر بیشتری خواهند داشت.

به گزارش خبرنگار برنا؛ سارا اصغرزاده گفت: سمپوزیوم مجسمه‌سازی یکی از مهم‌ترین رویدادهایی است که در دو دهه اخیر در فضای هنری ایران شاهد برگزاری آن هستیم و این رویداد سهم بسزایی در معرفی هنر مجسمه سازی در میان اقشار مختلف جامعه داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در سمپوزیوم هنرمندان فرصت و امکان این را پیدا می‌کنند که در مقابل چشم مخاطب به خلق اثر بپردازند. وقتی مخاطب شاهد ساخت  مجسمه‌ای باشد و آن اثر در فضای شهر نصب شود، نسبت به آن احساس تعلق بیشتری می‌کنند.

او افزود: در جریان برگزاری سمپوزیوم گل گهر، وقتی بازید‌کنندگان در جریان خلق و شکل‌گیری مجسمه‌ها از دل سنگ‌های چند تنی قرار گرفتند، به خوبی شاهد احساس خوشایند آن‌ها در مواجهه با این رویداد بودم.

این مجسمه‌ساز درباره روند برگزاری سمپوزیوم مجسمه‌سازی گل گهر گفت: به نظرم این سمپوزیوم فرصت و امکان جدیدی را پیش روی مجسمه‌سازان گذاشته است و برگزار‌کنندگان تلاش کرده‌اند بهترین امکانات موجود را در اختیار شرکت‌کنندگان بگذارند. اما این رویداد همچون سایر رویدادهایی که برگزار می‌شود با کاستی‌هایی روبرو است و امیدوارم با تداوم برگزاری این سمپوزیوم در دوره‌هایی به ظرفیت‌های سمپوزیوم اضافه شود.

او افزود: من نخستین بار سال 1385 در سمپوزیوم مجسمه‌سازی چوب به عنوان دستیار شرکت کردم و پس از یک دوره طولانی سال 1396 دوباره به عنوان دستیار در سمپوزیوم شرکت کردم. این برای نخستین بار است که به عنوان هنرمند در بخش اصلی سمپوزیوم شرکت می‌کنم و شرکت در این رویداد در کنار هنرمندان حرفه‌ای برای من بسیار مغتنم بود.

اصغرزاده درباره اثری که در سمپوزیوم گل گهر مشغول ساخت آن است، گفت: من در دوره کارشناسی ارشد در رشته حفاظت و مرمت اشیاء فرهنگی و تاریخی تحصیل کرده‌ام و سال‌هاست که دغدغه معرفی، حفظ و مرمت میراث فرهنگی کشور را دارم، از این رو زمانی که با فراخوان برگزاری این رویداد روبرو شدم تصمیم گرفتم که اثری متاثر از میراث فرهنگی شهر سیرجان طراحی کنم.

او افزود: پیش از شرکت در این رویداد تاکنون به سیرجان سفر نکرده بودم و در جست‌وجوهایم درباره میراث فرهنگی این شهر، بادگیر چپقی نظرم را جلب کرد و متاثر از این بنا، طرحی را با عنوان خیال بادگیر طراحی کردم که خوشبختانه طرحم از سوی دبیرخانه رویداد پذیرفته شد.

این مجسمه‌ساز ادامه داد: با توجه به این که بادگیر چپقی برای ساکنان این شهر بسیار آشناست، زمانی که در سمپوزیوم با اثر من روبرو می‌شدند، احساس و نظرات‌‌شان را نسبت به مجسمه‌ای که در حال ساخت آن هستم، دریغ نمی‌کردند و حتی عنوان می‌کردند که اگر این تغییر را روی اثر به‌وجود بیاورم بهتر خواهد بود. این نکته برای من بسیار جذاب بود چون متوجه شدم مجسمه‌ای که در حال ساخت آن هستم برای ساکنان این شهر اهمیت دارد و آن را متعلق به خود و شهرشان می‌دانند.

اصغرزاده در پایان سخنانش گفت: امیدوارم مجسمه‌هایی که در سمپوزیوم گل گهر خلق شده‌اند در فضای مناسبی نصب شوند و زمینه‌ای را برای جذب گردشگران فرهنگی شهر سیرجان فراهم کنند.

سارا اصغرزاده متولد 1359 تهران است. او کارشناس مجسمه‌سازی شناس و کارشناس ارشد حفاظت و مرمت اشیاء فرهنگی_تاریخی است و تاکنون به عنوان پژوهشگر در گروه پژوهش دهمین سمپوزیوم مجسمه‌سازی سنگ تهران 1400، هشتمین بینال مجسمه‌سازی تهران 1399، در پروژه تدوین طرح حفاظتی یکی از آثار باغ مجسمه موزه هنرهای معاصر تهران 1398 مشارکت و همکاری داشته است. او همچنین به عنوان دستیار در ششمین سمپوزیوم مجسمه‌سازی سنگ کیش و نخستین سمپوزیوم چوب و احساس تهران شرکت داشته است. او در نمایشگاه گروهی مجسمه سازی self portrait در موزه امام علی 1386 آثارش را به نمایش گذاشته است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ایران مجسمه جامعه کارشناسی ارشد میراث فرهنگی هنرهای معاصر امام علی مجسمه هنر سمپوزیوم گل گهر تجسمی مجسمه ساز سمپوزیوم مجسمه سازی سمپوزیوم گل گهر مجسمه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۹۸۷۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بسته‌های ویژه مادران باردار به ۸۲۵ هزار خانوار خراسان رضوی تعلق می‌گیرد

غلامرضا زارعی مدیر دفتر اجتماعی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی گفت: بر اساس ماده ۲۴ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مکلف است طبق معرفی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و همکاری برخی نهاد‌ها به مادران باردار، شیرده و دارای کودک زیر پنج سال سبد تغذیه و بسته بهداشتی رایگان را به صورت ماهانه اختصاص دهد.

او افزود: بر همین اساس شارژ اعتبار خرید بسته‌های غذایی و بهداشتی به میزان حدود ۶ میلیون ریال برای مادران دارای فرزند شیرخوار شامل ۲ میلیون و ۳۰۵ هزار و ۱۱۰ نفر از سه دهک اول درآمدی انجام شده است.

مدیر دفتر اجتماعی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی ادامه داد: به منظور حمایت از مادران ایرانی در فرزندآوری و حرکت به سوی جوانی جمعیت، بسته‌های غذایی و بهداشتی به مادران دارای فرزند شیرخوار (زیر ۲ سال) در بستر کالابرگ الکترونیکی اختصاص یافته است.

زارعی بیان کرد: ۱۶ هزار و ۵۷۱ شعبه فروشگاه زنجیره‌ای و خرد در استان خراسان رضوی آماده عرضه بسته‌های غذایی و بهداشتی ویژه مادران دارای فرزند شیرخوار و زیر پنج سال هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • نخستین سمپوزیوم تکنولوژی درطراحی و بازطراحی برگزار شد
  • بی‌عدالتی‌ها پتروشیمی‌ها در حق مردم استان بوشهر پذیرفتنی نیست
  • صندوق نوآوری حامی زیست‌بوم پیشگیری و درمان سرطان
  • چرا هیچ وقت یادمان نمی ماند درِ خانه را قفل کرده ایم یا نه؟
  • بسته‌های ویژه مادران باردار به ۸۲۵ هزار خانوار خراسان رضوی تعلق می‌گیرد
  • مردم خراسان رضوی سال گذشته ۱۳۶ میلیون کیلووات برق بیشتری مصرف کردند
  • مسئولان نسبت به ایمنی راه‌ها توجه بیشتری داشته باشند
  • معطل‌ماندن مردم خارگ در اسکله‌های دریایی قابل قبول نیست
  • شکایت از پورتو به‌خاطر مهدی طارمی!
  • شکایت از پورتو به خاطر مهدی طارمی!‏