Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/گیلان مدیر جهاد کشاورزی سیاهکل گفت: خرید و فروش زمین کشاورزی با هدف نکاشتن برنج، ضربه ای جبران ناپذیر به اراضی کشاورزی وارد می کند.

محمد کریمی در گفت و گو با ایسنا گفت: برداشت محصول در شالیزارهای این شهرستان پایان یافته است و در حال حاضر کشاورزان برای پرورش راتون آماده می شوند.

وی افزود: پرورش راتون موجب ارتقای درآمد کشاورزان و میزان تولید برنج سفید شهرستان می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کریمی با بیان اینکه همه تلاش ما این است که در جهت حفظ شالیزارها تولید برنج را در این اراضی اقتصادی تر کنیم، خاطرنشان کرد: با توجه به افزایش قیمت فروش برنج اخیرا افراد بیشتری برای پرورش راتون رغبت هستند و این امر منجر به بهبود معاش خانوارهای روستایی می شود.

وی تصریح کرد: در سالهای گذشته کشاورزان پس از برداشت برنج معمولا مرحله به مرحله برنج را برای فروش به شالکوبی ها می بردند، اما اخیرا روند فروش تغییر پیدا کرده است و محصولات بلافاصله پس از برداشت برنج برای فروش به واسطه ها عرضه می شود.

وضعیت اقتصادی برخی از کشاورزان ضعیف است

کریمی گفت: به دلیل ضعیف بودن وضعیت اقتصادی برخی از کشاورزان شاهد هستیم که برنج ها بلافاصله پس از برداشت فروخته می شوند، چون برنجکار بدهکار است و باید قرضش را ادا کند.

وی ابراز امیدواری کرد: در دولت جدید تدابیر ویژه ای برای حمایت از برنج کاران اندیشیده شود تا کسی به فکر فروش زمین نباشد.

مدیر جهاد کشاورزی سیاهکل گفت: ساخت و ساز در شالیزارها ممنوع است و با متخلفین در این حوزه برخورد می شود و خوشبختانه شاهد هستیم که ساخت خانه های دوم یا ویلاها در شالیزارها بسیار کم و حتی در مناطقی به صفر هم رسیده است اما متاسفانه خرید و فروش ها همچنان انجام می شود و افرادی هم هستند که زمین می خرند و آن را به صورت نکاشت نگه می دارند.

وی گفت: نکاشتن برنج در شالیزار موجب می شود که به تدریج زمین حالت حاصلخیزی خود را از دست بدهد و اگر چند سال بگذرد دیگر نمی توان در آن برنج کاشت و سود جویان با استفاده از این موضوع در حال ضربه زدن های پنهان و حتی مخرب تر زا ویلاسازی به شالیزارها هستند.

برخی دهیاران در کم شدن سطوح شالیزارها همکاری می کنند 

کریمی تصریح کرد: برخی از دهیاران نسبت به حفظ شالیزارها برای تامین امنیت غذایی کشور آگاهند و در این خصوص حساسیت به خرج می دهند و با متخلفین همکاری نمی کنند اما متاسفانه دهیارانی هم داریم که خود بنگاه معاملاتی دارند و خرید و فروش زمین را به افراد غیر بومی انجام می دهند.

وی تاکید کرد: ضروری است برای حفاظت از شالیزارها و اراضی ارزشمند باغی عزم ملی داشته باشیم زیرا این خاک ارزشمند برای تولید محصولات کشاورزی از جمله برنج که محصولی استراتزیک است،باید برای آیندگان حفظ شود.

انتهای پیام 

   

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی ويلاسازي شاليزار كشاورزي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۰۰۱۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انبوه سازی بیش از ۳۵ هزار واحد مسکن ملی در ۹ شهر گیلان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ؛ محمدرضا فلاحتگر گفت: ساخت ۳۵ هزار و ۴۱۹ واحد مسکن ملی در ۲۰۶ هکتار زمین به صورت انبوه ساز و گروه ساخت در شهر‌های رشت، بندر انزلی، شفت، سنگر، آستانه اشرفیه، آستارا، لنگرود، رودسر و تالش در دست اجراست. 

وی از ساخت ۳ هزار و ۴۹۰ واحد از واحد‌های نهضت ملی مسکن در گیلان به روش نوین و صنعتی خبر داد و افزود: بیش از ۱۲۱ هزار و ۶۳۶ متقاضی گیلانی برای دریافت مسکن ملی در سامانه نهضت ملی مسکن ثبت نام کرده‌اند.

مدیرکل راه و شهرسازی گیلان با اشاره به واریز آورده اولیه ۸ هزار و ۵۹۶ متقاضی گیلانی از ۴۰ تا ۲۸۰ میلیون تومان نزد بانک‌های عامل، تأکید کرد: از ۲ سال گذشته تا به امروز ، ساخت ۱۲ هزار و ۸۲۱ واحد در بخش مسکن حمایتی شهری، ۵ هزار و ۲۹۴ واحد در بخش بازآفرینی شهری، ۳ هزار و ۶۱۵ واحد در بخش مسکن خودمالک و ۱۳ هزار و ۶۸۹ واحد هم در بخش مسکن روستایی آغاز شده است.

محمدرضا فلاحتگر افزود: پیشرفت ساخت برخی از واحد‌های مسکن ملی در گیلان به ۹۵ درصد رسیده که در صورت واریز به موقع آورده، این واحد‌ها زودتر به بهره برداری خواهند رسید.

وی از شناسایی و تصویب ۱۹۸ هکتار زمین با کمک دستگاه‌های اجرایی گیلان خبر داد و اضافه کرد: خریداری ۵۰ هکتار زمین از مالکان در شهر‌ها با کمک سازمان ملی زمین و مسکن در دستور کار قرار دارد.

دیگر خبرها

  • زمین‌های بی‌آب و علف البرز هم از شر ویلاسازی مصون نیست!
  • دومین پنالتی مهمی که وحید امیری از دست داد
  • (تصاویر) آغاز برنج‌کاری در گیلان
  • گردهمایی مددکاران ترویجی شهرستانهای ارومیه، نقده و اشنویه
  • توزیع انواع بذور اصلاح و گواهی شده برنج بین کشاورزان شهرستان بابل
  • موضوع غصب و فروش زمین فلسطینیان
  • درخواست سازمان جهاد کشاورزی از شالیکاران گیلانی
  • شهر پره سر نیازمند تخصیص زمین برای تولید کود آلی از زباله‌ی تر است
  • علی ربیعی خطاب به مسئولان: فعلاً تصمیمی نگیرید تا اوضاع بدتر نشود
  • انبوه سازی بیش از ۳۵ هزار واحد مسکن ملی در ۹ شهر گیلان