Web Analytics Made Easy - Statcounter

انسیه خزعلی با بیان اینکه جایگاه معاونت زنان و موضوع زنان در شرایط خوبی نیست و بیشتر جنبه تشریفاتی دارد، گفت: باید با ایجاد عدالت و همراهی و هم افزایی تمام زنان از قشر و گروه های مختلف حرکت کنیم تا بتوانیم قدم های بزرگی را برداریم.

به گزارش خبرنگار برنا؛ نشست صمیمانه انسیه خزعلی معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با زنان اصلاح طلب برای بررسی مشکلات زنان و اقدام صورت گرفته در ۸ سال گذشته امروز ۲۲ شهریورماه برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در ابتدا نشست انسیه خزعلی معاون زنان و خانواده رئیس جمهور گفت: مسئله ای که همه اتفاق نظر دارند این است که جایگاه معاونت زنان و موضوع زنان در شرایط خوبی نیست و بیشتر جنبه تشریفاتی دارد. 

او افزود: نگاه سیاسی که همواره به این جایگاه شده است، باعث کاهش کارایی شده و از تاثیر رفع محرومیت و ایجاد عدالت کاسته شده است.

خزعلی بیان کرد: باید با ایجاد عدالت و همراهی و هم افزایی تمام زنان از قشر و گروه های مختلف حرکت کنیم تا بتوانیم قدم های بزرگی را برداریم. 

معاون امور زنان و خانواده رییس جمهور تصریح کرد: در نشست های قبلی از دوستان خواستیم مطالبی که در اولویت است را بیان کنند باتوجه به اینکه بسیاری از دوستان در ۸ سال گذشته مسائل مختلف را از نزدیک لمس کردند می‌توانیم از نظراتشان استفاده کنیم، پیشنهادات، نقدها و آسیب ها را دریافت کنیم. 

او ادامه داد: امروز از دوستان تجربیاتشان در ۸ سال گذشته برای ما بگویند و نقاط مثبت و منفی را بیان کنند اقدامات مثبتی که در دولت قبل در حوزه زنان انجام شده و ناکامی هایی هم که صورت گرفته را اعلام کنند. 

در ادامه زنان اصلاح طلب به بیان برخی مسائل و مشکلات زنان در حوزه های مختلف پرداختند. 

زنان نیروی کار ارزان برای کارفرمایان هستند/ شاهد زنانه شدن فقر هستیم 

در ابتدا زهرا نژاد بهرام فعال حوزه زنان اصلاح طلب و عضو شورای پنجم شهر تهران، در این نشست بیان کرد: مشکلات زنان در سیاسی بازی گیر افتاده است باید دیدگاه هایمان را از سیاسی بودن موضوع زنان تعدیل کنیم و فارغ از اصلاح طلب بودن و .... از پیشنهادات افراد استفاده کنیم. 

او افزود: در نظرسنجی که صورت گرفته به ۱۰ مشکل که بیشترین معضل زنان است پرداخته شده که در به ترتیب مسئله ناامنی حقوقی، اشتغال و تبعیض بیشتر مشکل زنان جامعه بوده است. 

نژاد بهرام با اشاره به اینکه موضوع بیکاری یکی از مشکلات زنان ماست، اضافه کرد: شاهد زنانه شدن فقر هستیم، یعنی با حداقل ترین دستمزد بیشترین کار را از زنان می گیرند و زنان نیروی کار ارزان برای کارفرمایان هستند، حدود ۷۰ درصد زنان در حوزه خدماتی مشغولند، به مقوله حقوقی و اقتصادی در حوزه زنان توجهی نشده است. 

عضو شورای پنجم شهر تهران بیان کرد: پیشرفت هایی از دولت آقای هاشمی تاکنون در حوزه زنان انجام شده است، دوره یازدهم موضوع عدالت جنسیتی را مورد توجه قرار داد و ستاد آن تشکیل شد که اتفاق مبارکی بود، آماده سازی لایحه صیانت از زنان و تصویب آن در سال گذشته در هیات دولت اتفاقات خوب دولت دوازدهم بود. تنقیح قوانین حوزه زنان از دیگر اتفاقات خوب بود و مصوبه دولت یازدهم برای افزایش مدیریت زنان تا ۳۰ درصد از اتفاقات مبارکی بود که برای زنان در دولت قبل رخ داد. 

نژادبهرام ادامه داد: طبیعتا نقاط ضعفی در دولت قبل بوده است و منکر آن نیستیم عزم جدی برای بهبود وضعیت معاونت وجود دارد اگر طلب کنید تمام زنان اصلاح طلب هر کمکی از دستشان بر آید انجام می‌دهند. 

بازخوانی قوانین در حوزه زنان باید انجام شود 

به دنبال آن سجادی دستیار حقوقی معاون زنان ریاست جمهوری در دولت دوازدهم، گفت: یکی از مشکلات در حوزه زنان مربوط به بحث قوانین است، به بازخوانی قوانین موجود در دولت قبل پرداخته شد تا پیشنهاد اصلاح آن داده شود. 

سجادی بیان کرد: ۱۵ تا ۱۶ مورد  اصلاحیه را درخواست دادیم و خانم ابتکار در قالب لایحه تقدیم دولت کردند اما چالش ما در بخش لوایح دولت است و می گفتند شورای نگهبان مخالفت خواهند کرد، این درحالی است که ما اصلاح قوانین مدتی در طول ۴۰ سال را کم نداشتیم. 

باید از افرادی که در حوزه زنان فعال بودند رفع اتهام شود 

اشرف بروجردی فعال سیاسی اصلاح طلب، گفت: این ۴ سال زمان کوتاهی بود و به سرعت باد گذاشت، در بحث زنان تمام مواردی که درحال حاضر مطرح می شود بر آن کار شده و بسیاری از موارد قبلا مطرح شده است حضور زنان در دولت، اشتعال زنان و ... همه مواردی است که مطرح شده است. 

او افزود: ما در فاز اول نیاز به همفکری داریم  اینکه یک عده از زنان فعالیت می کنند و عده ای فقط منتقد هستند اینطور نمی شود بلکه باید همفکری شود. 

بروجردی تصریح کرد: در بخش زنان وقتی موضوعاتی مطرح می شود، بخش عمده ای از آن مشکلات زنانه و بخشی مردانه است. 

این فعال سیاسی اصلاح طلب اضافه کرد: وقتی می گوییم زنان، بیشتر نگاهمان به رنج سنی است که فارغ از دختران جوان هستند و این قشر را به سازمان جوانان سپردیم و در آنجا نیز به آنها توجه نمی شود اما آنچه که مهم است، باید مشکلات و خواسته های دختران جوان را بشنویم و برای آن دنبال راه چاره باشیم. 

او با بیان اینکه انرژی نهفته در نسل جوان باید به کار گرفته شود، ادامه داد: خواهش من این است در بحث زنان، از زنانی که کار کردن و تلاش کردن رفع اتهام شود، در دولت ها این چنین است که هر دولتی می آید دولت قبل را متهم می کند. هر دولتی قطعا نقاط ضعف دارد اما باید کارهای مثبت را ببینیم و ادامه دهیم و نقاط منفی را حل کنیم. 

بروجردی تصریح کرد: توجه به سطح علمی زنان، رفع تبعیض جنسیتی، اصلاح نگرش و باور مردان از موضوعات حائز اهمیت است که باید به آن توجه شود.

ارزش های موجود در خانواده، دائم در حال تغییر است

در ادامه نشست عالیه شکربیگی فعال حوزه زنان، گفت: مسائل زنان و خانواده حوزه وسیعی را درمی گیرد و هرچه قدر در این زمینه کار کنیم، همچنان حوزه های مغفول مانده ای وجود دارد که باید به آن توجه کنیم. ارزش های موجود در خانواده، دائم در حال تغییر است. 

او افزود: با وجود اقدامات مختلفی که صورت گرفته همچنان شاهد آسیب و مشکلات در حوزه زنان و خانواده هستیم. در دوره معاونت خانم ملاوردی، مسائل مختلف و چالش های حوزه زنان مورد بررسی قرار گرفت و در دوره خانم ابتکار توانستیم به رفع مشکلات بپردازیم. 

شکربیگی تصریح کرد: طرح "شاخص های خانواده پایدار" در دوره خانم ابتکار مطرح شد و حضور وسیع دانشگاهیان و انجمن های علمی و بانوان برای طرح خانواده پایدار شاهد بودیم. طرح دیگری به عنوان طرح "گفتگوی ملی" را مطرح کردیم، در تمام استان های کشور این طرح به اجرا درآمد و به فاز سوم رسید که دولت تمام شد و امیدواریم در دولت جدید این فاز اجرا شود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: معاون زنان ریاست جمهوری مشکلات رئیس جمهور گروه های مختلف رییس جمهور دولت نیروی کار فقر بازی اشتغال جامعه بیکاری دستمزد شهر تهران شورای نگهبان انرژی نسل جوان مردان خانواده استان های کشور درآمد زنان معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری زنان اصلاح طلب انسیه خزعلی زنان اصلاح طلب زنان و خانواده حوزه زنان مشکلات زنان دولت قبل موضوع زنان سال گذشته تمام زنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۰۰۴۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همراهی دولت و شهرداری باعث شکستن قفل واردات واگن های مترو

تین نیوز

همزمان با تلاش های شبانه روزی برای تحقق قرارداد خرید ۶۳۰ واگن، به واسطه ارتباط خوب شهردار تهران با دولت و همت آقای رئیسی، ۱۵ درصد پیش پرداخت خرید واگن ها پرداخت شده و بزودی واگن ها به تهران می رسند.

 

 

به گزارش تین نیوز به نقل از تسنیم، مدیریت شهری ششم تهران و دولت سیزدهم بالاترین سطح همکاری دو نهاد مهم و خدمتگزار را دنبال می کنند، به طوری که نه تنها علیرضا زاکانی؛ شهردار تهران در جلسات مداوم و هفتگی هیئت دولت شرکت می کند بلکه رئیس جمهور، حکم نماینده ویژه برای شهردار تهران صادر کرد.

اما در این میان مخالفان تلاش کردند که اختلاف نظر فنی یکی از مدیران میانی وزارت کشور با مدیریت شهری بر سر تایید صلاحیت واگن های وارداتی را به اختلاف دو نهاد تعمیم دهند. برخلاف نظر این مدیر، مهدی چمران؛ رئیس شورای شهر تهران می گوید: متروی تهران پیش از این کارشناس تایید واگن ها بوده و اگر شرکت دیگری بخواهد کار تایید را انجام بدهد باید دو تا سه میلیارد تومان هزینه شود و ما نمی خواهیم هزینه اضافی صرف شود.

رسانه های اصلاح طلب در حالی روی فراموشی مردم حساب باز کردند که گویا از یاد برده اند  که این محسن هاشمی؛ رئیس شورای شهر تهران در دوره اصلاحات بود که بارها و حتی در تلویزیون، حسن روحانی و دولتمردان دولت قبل را به باد نقد گرفت؛ هاشمی حتی  در آذر ماه سال 1399 درباره عدم تامین پول واگن ها، رفتار دولتمردان گذشته را «خیلی کودکانه» خواند و گفت: «...چرا دولت مردان ما نمی فهمند، وقتی ما سیستمی را هزینه کردیم، تونل و تجهیزات ثابت را ساخته ایم، اما چرا واگن خریداری نمی کنیم ...».

آتش اختلاف در شورای شهر دوره پنجم آنقدر شعله ور بود که هر دو طرف بارها علیه یکدیگر صحبت کردند و ابایی هم از اعلام آشکار اختلافات نداشتند البته این  شکاف، به موضع گیری های آشکار رسانه ای محدود نشد، بلکه آنقدر وسعت گرفت که رئیس جمهور دوره قبل حتی اجازه ورود پیروز حناچی؛ شهردار سابق تهران به جلسات هیئت دولت را نمی داد.

ماجرای واگن ها چیست؟

پیروز حناچی؛ شهردار سابق تهران چند ماه پیش در روزنامه اعتماد مدعی شده بود «قرارداد 630 واگن مترو، اساساً مرتبط با مدیریت شهری فعلی شهر تهران نیست و به تلاش های مدیریت قبلی باز می گرد» هرچند که صحبت های اولیه به آن سال ها بر می گردد اما باید از پیروز حناچی پرسید که برای این قراردادی که از سال 97 ابلاغ شده چه قدمی برداشته است؟

واقعیت این است که نه تنها در دوره قبل اقدام عملی در این باره انجام نشد بلکه شهردار تهران همزمان با تلاش های شبانه روزی برای تحقق قرارداد خرید 630 واگن، به واسطه ارتباط خوب با دولت و همت آقای رئیسی، 15 درصد پیش پرداخت خرید واگن ها را پرداخت و حتی با افزایش 25 درصدی این تعداد را به 791 دستگاه رساند.

همچنین این دوره مدیریت شهری توانست در اتفاقی کم نظیر رکورد افتتاح میانگین ماهانه یک ایستگاه مترو را ثبت کند و آن و در اختیار مردم قرار دهد.

این درحالیست که در آن دوره مدیریتی نه تنها واگن و اتوبوسی به ناوگان حمل و نقل اضافه نشد بلکه 1600 اتوبوس کمتر از آنچه تحویل گرفته شد به دوره زاکانی تحویل داده شد و در موضوع مترو حتی انبارهای قطعات یدکی مترو خالی به دوره مدیریت ششم تحویل داده شد.

همچنین طبق آنچه در کتابچه تحول و تحویل (که مدیران دوره قبل برای کارنامه عملکردشان چاپ کردند)، تنها برنامه ریزی برای تهیه 200 دستگاه اتوبوس (80 دوکابین و 120 تک کابین) دیده می شود که با 826 اتوبوس جدید، 428 دستگاه اتوبوس اورهال شده و قرارداد 2500 دستگاه اتوبوس 12 متری، 25000 دستگاه تاکسی سدان برقی، 2500 دستگاه تاکسی شاسی بلند (suv)، 10 هزار دستگاه ون و 150 هزار دستگاه موتورسیکلت برقی قابل مقایسه نیست.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • اصلاح و بهسازی محور‌های عشایری آبدانان
  • لزوم همراهی علم و عمل در رشته‌های روانشناسی و مشاوره
  • نقاط حادثه‌خیز شهر قم اصلاح شود/ لزوم احداث پارکینگ مورد نیاز
  • در حوزه عفاف و حجاب کار بر زمین مانده بسیار است
  • لزوم تغییر رویکرد خدماتی به اجتماعی در شهرداری‌ها
  • جنبه‌های اقتصادی مالكیت فكری مغفول مانده است
  • رویداد جامعه پرداز با هدف هم افزایی کنشگران حوزه زن، خانواده و فرزندآوری
  • حل معضل پسماند در استان نیازمند هم افزایی مردم و مسئولان مرتبط است
  • چالش‌های موجود در ارائه خدمات به زنان سرپرست خانوار
  • همراهی دولت و شهرداری باعث شکستن قفل واردات واگن های مترو