Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از قوچان، فرشید فتحی‌مقدم امشب در جلسه فوق‌العاده شورای هماهنگی مدیریت بحران قوچان که در سالن اجتماعات شهدای دولت فرمانداری این شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: از ساعت‌های اولیه وقوع زلزله، ۵ پایگاه اورژانس ۱۱۵ این شهرستان در حوزه جاده‌ای و شهری به حالت آماده‌باش درآمدند و بازدیدهایی نیز از محل‌های حادثه‌دیده انجام شد که در همان ساعت‌های ابتدایی مورد خاصی مشاهده نشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر شبکه بهداشت و درمان قوچان با اشاره به تماس‌های انجام‌شده با اورژانس و‌ مراجعه به بیمارستان پس از زلزله، گفت: ۲۳ نفر نیازمند کمک درمانی در سطح شهرستان وجود داشت که ۱۵ نفر به‌صورت حضوری مراجعه به بیمارستان موسی بن جعفر(ع) داشتند و از این تعداد ۱۳ نفر ترخیص و ۳ نفر بستری‌شده‌اند.

وی بابیان این‌که ۴ مادر باردار هم به بیمارستان تخصصی زنان و زایمان این شهرستان مراجعه کردند که ۳ نفر ترخیص و یک نفر بستری‌شده است، تصریح کرد: متأسفانه یک مورد سقوط از ارتفاع و شکستگی برای یک نوجوان در این زلزله رخ‌داده که در حال حاضر بستری است اما مجموعاً هیچ مصدوم باحال وخیم در شهرستان وجود ندارد.

فتحی‌مقدم تأکید کرد: علت اصلی بیشتر مصدومیت‌ها طی زلزله صبح امروز حین فرار و اضطراب و ترس رخ‌داده و هیچ مصدومی براثر ریزش آوار نبوده است، بنابراین رسانه‌ها مردم را به آرامش سوق دهند.

عامل اصلی زلزله صبح امروز قوچان زون غربی گسل کشف رود است

رئیس مرکز لرزه‌نگاری قوچان نیز در این جلسه با اشاره به جزئیات زلزله صبح امروز این شهرستان به قدرت ۵.۲ ریشتری، گفت: کانون دقیق این زلزله در ۶ کیلومتری روستای یدک و ۴ کیلومتری روستای گوگانلو به وقوع پیوسته است.

علیرضا مهراب با تأکید بر اینکه این اتفاق اولین زلزله بالای ۵ ریشتر طی ۵۰ سال گذشته بوده است، بیان کرد: عامل اصلی زون غربی گسل کشف رود بوده و چون زلزله سال ۴۷ به بزرگی ۵.۱ ریشتری بود و در جنوب شهرستان رخ‌داده هیچ ارتباطی با زلزله صبح امروز نداشت.

وی بابیان اینکه زلزله قوچان در ۳۴ ایستگاه لرزه‌نگاری کشور به ثبت رسیده است، تصریح کرد: با توجه به اینکه انرژی زمین براثر زلزله آزادشده، احتمال دارد پس‌لرزه‌های دیگری در منطقه رخ بدهد و حداقل تا ۲۴ ساعت آینده باید در حالت آماده‌باش قرار داشت.

تحت تأثیر قرار گرفتن ۴۲ روستا طی زلزله ۵.۲ ریشتری قوچان

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی قوچان هم بابیان اینکه زلزله دو بخش مرکزی و آبکوه را تحت تأثیر قرار داده است، گفت: ۴۲ روستا به‌صورت زیاد تحت تأثیر قرارگرفته که بیشترین آسیب‌دیدگی مربوط به دره یدک، دره عمارت و جعفرآباد شرقی است.

علی‌اکبر قوی‌هیکل بیان کرد: در حال حاضر نمی‌توان تعداد مشخصی از واحدهای آسیب‌دیده مشخص کرد اما برآوردهای اولیه حدود ۴۰۰ واحد است؛ اکثر این واحدها فرسوده بوده و به علت ترک‌خوردگی‌های زیاد نیاز به بازسازی مجدد دارند که تا ۴۸ ساعت آینده می‌توان آمار دقیق اعلام کرد.

اسکان اضطراری خانوارهای آسیب‌دیده از زلزله در منطقه عمارت قوچان

رئیس جمعیت هلال‌احمر قوچان نیز با اشاره به اعزام ۵ تیم ارزیابی به استعداد ۱۵ نیرو در سطح روستاهای آسیب‌دیده، اظهار کرد: شدت خسارت‌ها در روستاهای منطقه عمارت نسبت به مابقی روستاها بیشتر است که اسکان اضطراری با تأمین چادر ویژه حادثه دیدگان وجود دارد لذا تیم‌ها هم‌اکنون در حال تأمین وسایل موردنیاز هستند.

مسعود برازنده بیان کرد: با توجه به سرمای هوا امکان دارد خانواده‌ها از وسایل گرمایشی در چادرها استفاده‌کننده که پیشنهاد می‌شود اسکان به‌صورت تجمعی ابتدا در کلاس‌های درس مدارس روستاهای عمارت، دیزادیز و آبشوری اسکان و اگر امکان‌پذیر نبود در محوطه مدارس یا مساجد این اسکان صورت بگیرد.

انتهای پیام/ ۷۰۰۴۳

منبع: فارس

کلیدواژه: زلزله قوچان برآورد خسارت زلزله زلزله صبح امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۰۲۴۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از 543 میلیارد تومان برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی  رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان  با بیان اینکه سیل اخیر خسارت سنگینی را به بخش کشاورزی استان وارد کرده است، گفت: براساس گزارش‌های ارسالی از شهرستان ها، بالغ بر ۵۴۳ میلیارد و 300 میلیون تومان  برآورد اولیه خسارت سیل به زیربخش‌های کشاورزی استان است .
مهدی جعفری افزود: بر اثر سیل خسارات قابل‌توجهی به زیرساختهای بخش‌های کشاورزی استان از جمله قنوات، باغات، زراعت، دام و طیور، ابنیه‌ها، جاده‌های بین مزارع و ایستگاه‌های پمپاژ کشاورزی وارد شده‌است.
وی با بیان اینکه گروه‌های تعیین و ارزیابی خسارات پس از سیل در سطح مراکز بخش سازماندهی و تمام مناطق خسارت‌دیده نیز فهرست‌برداری شد، گفت: جبران خسارات سیل به کشاورزی این استان قدری دشوار است و براساس برآورد‌های اولیه برای جبران این خسارات  به بخش‌های کشاورزی خراسان جنوبی، تخصیص اعتبارات ملی و استانی مورد نیاز است.
وی با بیان اینکه اکیپ‌های راهسازی در مراکز جهاد کشاورزی مستقر بوده و مشغول ترمیم جاده‌های بین مزارع در بخش کوهسنانی هستند، گفت: همکاران مدیریت در شهرستان‌ها وگروه‌های جهادی در کنار کشاورزان و بهره برداران، کار لایروبی و پاکسازی باغات استان را انجام می‌دهند.
جعفری گفت: با استفاده از بیل‌های مکانیکی، لایروبی رسوبات جمع‌شده در پشت بند‌ها انجام خواهد شد تا پیش از فصل آبیاری باغات زمینه آبیاری درختان و زمین‌های زراعی فراهم شود.
وی با بیان اینکه  شهرستان‌های بشرویه و زیرکوه بیشترین میزان و حجم خسارت راداشتند، افزود:  این گزارش برآورد اولیه بوده و روند بررسی برای برآورد نهایی ادامه دارد.
رئیس سازمان جهادکشاورزی در خصوص خسارات وارد شده به قناتهای استان گفت: طبق گزارش‌های اولیه  سیل به تعداد ۱۰۱ رشته قنات، ۱۱۶۰۰ هکتار اراضی زراعی و باغی، ۳۳۷ راس دام سبک، ۵۲۰ کیلومتر ایل راه، ۱۱۰ کیلومتر جاده بین مزارع و ۱۷ کیلومتر مسیر انتقال آب خسارت وارد کرده که البته تاکید میگردد که گزارش برآورد اولیه بوده و روند بررسی برای برآورد نهایی ادامه دارد. 


دیگر خبرها

  • خسارت ۱۷۰۰ میلیارد تومانی بارندگی اخیر به زیرساخت‌ها و بخش کشاورزی شهرستان راور
  • اعلام برآورد اولیه خسارت ناشی از سیل در زیرکوه
  • ۵۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی
  • خسارت میلیاردی سیل به کشاورزی خراسان جنوبی
  • مبلغ مسئولان کرمانشاه برای تکمیل مناطق زلزله‌زده دقیق نیست
  • بیش از 543 میلیارد تومان برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی
  • انسداد ۴۲ راه روستایی و راه فرعی قدیمی اسپکه-بمپور درجنوب سیستان وبلوچستان
  • ۴۲ راه روستایی و یک راه فرعی در بلوچستان همچنان بسته است
  • خسارت بارش تگرگ به ۲ روستای ششتمد خراسان رضوی
  • برآورد یک میلیاردتومانی برای ساخت بیمارستان ٣٢٠ تختخوابی شهید کلاهدوز قوچان