Web Analytics Made Easy - Statcounter

زالی روز گذشته (دوشنبه) از روند اجرای طرح واکسیناسیون و ارائه خدمات در مراکز تجمیعی واکسیناسیون پایتخت بازدید کرد.

به گزارش برنا؛ علیرضا زالی صبح روز گذشته به همراه دکتر شهریار جانبازی معاون اجرایی معاونت بهداشت از مراکز تجمیعی واکسیناسیون سازمان بورس و اوراق بهادار، شهید کسری اسمعیلی، کارکنان بانک ملی و مجموعه ورزشی کردستان بازدید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



زالی در این بازدیدها از نزدیک به ارزیابی روند اجرای طرح واکسیناسیون در پایتخت پرداخت و ضمن گفت و گو و خداقوت به تیم های واکسیناسیون از تلاش‌های ارزنده آنان در راستای تسریع این فرایند ملی تقدیر کرد.

او با اشاره به مسئولیت پذیری اجتماعی و مشارکت سازمانها و نهادهای مختلف در راستای تسریع فرایند واکسیناسیون خاطرنشان کرد: براساس یک اصل جهانی بهترین واکسن در دسترس ترین واکسن است و با توجه به مطالعات اخیر جهانی، افراد واکسینه شده ۱۱ برابر نسبت به افراد غیر واکسینه شده کمتر در معرض فوت ناشی از بیماری قرار می گیرند.

 فرمانده ستاد مقابله با کرونای پایتخت همچنین از شهروندان تهرانی خواست برای جلوگیری از ازدحام در مراکز واکسیناسیون بدون ثبت نام در سامانه نوبت دهی و دریافت پیامک مراجعه نکنند.

 دکتر زالی در حاشیه بازدید از مرکز تجمیعی واکسیناسیون شهید کسری اسماعیلی (دانشجوی پزشکی جهادگر) تعامل بین بخشی و ارگانهای مختلف در این مرکز را ستودنی برشمرد و به مدیریت بسیار خوب دانشجویان بسیجی در تسریع فرایند واکسیناسیون در این مرکز اشاره کرد.

 به گفته او در این مرکز ۲۲ تیم واکسیناتور با همکاری دانشگاه‌های مختلف پایتخت، شهرداری، بسیج دانشجویی، بسیج مستضعفان و هلال احمر و اورژانس به ارایه خدمت مشغول هستند و تزریق روزانه آنان در یک شیفت کاری از مرز ۲۷۰۰ دوز واکسن نیز عبور کرده است و ظرفیت افزایش را نیز دارد.

 زالی افزود: در این مرکز واکسیناسیون یک بستر مطلوب ممارست‌های اجتماعی در حال شکل‌گیری است و مسئولیت‌پذیری اجتماعی در حال گسترش است. دانشجویان بسیجی که در این مرکز بدون هیچ چشم‌داشتی فعالیت می کنند، آینده ‌سازان این کشور هستند که امیدواریم در آینده مدیران موفقی برای کشور باشند.

او در خاتمه از نحوه فعالیت و مدیریت مرکز واکسیناسیون شهید کسری اسمعیلی ابراز رضایت کرد و از آن به عنوان یک مرکز موفق تکنیکی یاد کرد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: معاون واکسیناسیون پایتخت پیامک بسیج هلال احمر پایتخت واکسیناسیون مسئولیت پذیری تجمیعی واکسیناسیون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۰۵۴۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی،  معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در مراسم  آغاز ادغام تزریق واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان که در پایگاه ضمیمه مرکز خدمات جامع سلامت نجفی گل شهرستان بیرجند برگزار شد  با اشاره به اهمیت تزریق واکسن پنوموکوک در پیشگیری از عفونت‌های ناشی از باکتری پنوموکوک مثل عفونت مغز و ریه گفت: در استان خراسان جنوبی همزمان با استان‌های خراسان رضوی، سیستان و بلوچستان، خوزستان، ایلام و بوشهر، در کلیه مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه‌های بهداشتی و خانه‌های بهداشت سراسر استان تزریق واکسن آغاز شد.

شایسته با بیان اینکه این واکسن از سن دو ماهگی و در سه نوبت دوماهگی، ۴ ماهگی و یک سالگی به کودکان استان تزریق خواهد شد.، افزود: بخش اول واکسن از وزارت بهداشت تحویل و در مراکز بهداشت سراسر استان توزیع شده است.
وی با بیان اینکه هر سال حدود ۴۰۰۰۰۰ کودک زیر ۵ سال در دنیا به علت ابتلا به بیماری پنوموکوک جان خود را از دست می‌دهند، گفت:  کودکانی که به انواع شدید بیماری مبتلا می‌شوند و زنده می‌مانند، اغلب مبتلا به عوارض فلج دائمی، ناشنوایی یا آسیب‌های مغزی می‌شوند و استرپتوکوک پنومونیه (پنوموکوک) سبب سینوزیت، مننژیت، اوتیت مدیا، پنومونی، عفونت خون و سایر بیماری‌ها می‌شود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند افزود: با واکسیناسیون کودکان از میزان بروز این عفونت‌ها در سنین بالاتر (سالمندان، بیماران قلبی ریوی مزمن، نقائص سیستم ایمنی) به علت کاهش مواجه شدن با بیماری کاسته خواهد شد همچنین واکسیناسیون با کاستن از بار بیماری سبب کاهش مصرف آنتی بیوتیک‌های وسیع  در مراکز درمانی کشور شده و از گسترش مقاومت دارویی در کشور نیز جلوگیری می‌کند.

دیگر خبرها

  • واکسیناسیون ۴۵۵ هزار طیور بومی در قزوین
  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • آغاز واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • اجرای طرح واکسیناسیون طیور در زنجان
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور