Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، بیست و چهارمین دوره بازی های المپیک زمستانی از ۴ تا ۲۰ فوریه به میزبانی پکن چین برگزار خواهد شد. این در حالی است که جهان از دو سال قبل هنوز با ویروس خطرناک کرونا دست و پنجه نرم می کند.

کاروان ورزشی کشورمان همچون دوره های گذشته در تک رشته اسکی در این بازی ها حضور دارد. تا این لحظه دو سهمیه رشته آلپاین (بانوان و آقایان) و یک سهمیه رشته صحرانوردی (آقایان) برای ایران به دست آمده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته تلاش ها و رایزنی ها برای کسب سهمیه چهارم این بازی ها همچنان ادامه دارد اگرچه فرصتی برای کسب این سهمیه از نظر فنی و یا در رویدادهای پیش رو وجود ندارد ولی تلاش فدراسیون اسکی برای کسب سهمیه اضافی از طریق ارتباط و تعامل با فدراسیون جهانی کماکان ادامه دارد.

بهرام ساوه شمشکی دبیر فدراسیون اسکی و ورزش های زمستانی که بیشترین ارتباط با فدراسیون جهانی از کانال اوست در گفتگو با خبرنگار مهر در این خصوص گفت: همچنان در تلاش هستیم تا با توجه به ارتباط خوبی که با رئیس جدید فدراسیون جهانی داریم این امتیاز را به اسکی کشورمان بدهیم تا با چهار سهمیه در این دوره از بازی های المپیک شرکت کند، البته کار سخت است ولی ما تمام تلاشمان را خواهیم کرد.

وی در خصوص اینکه چرا موفق نشدیم در مسابقات جهانی سهمیه المپیک چهارم را کسب کنیم گفت: در رقابتهای جهانی صحرانوردی که در آلمان برگزار شد قانون این بود که آقایان در یک مسابقه پوئن فیز (امتیاز جهانی) کمتر از ۳۰۰ و بانوان پوئن ۳۳۰ یا کمتر داشته باشند که با توجه به پاندمی کرونا تعداد ورزشکاران جهش زیادی داشت و از ۲۴ نفر به بیش از ۴۰ نفر رسیده بود و در حالی که بهترین زمان بانوان در رقابتهای قبلی اتریش ۱۵ دقیقه بود در این مسابقات به ۱۱ دقیقه رسید. با این شرایط سطح رقابتها بالا رفت و طبیعی بود که ورزشکارمان نتواند سهمیه کسب کند. در اسکی وایلد کارت نداریم اما من تمام تلاشم را میکنم تا با ارتباط خوبی که با رئیس فدراسیون جهانی دارم سهمیه ای به کاروانمان افزوده شود، البته که کار بسیار سختی است اما از هیچ تلاشی برایش دریغ نخواهیم کرد.

ساوه شمشکی در خصوص انتخاب نفرات اعزامی به المپیک زمستانی گفت: در فیز (فدراسیون جهانی اسکی) سهمیه المپیک به کشور داده می شود و ممکن است در آن رشته چند نفر حائز شرایط اعزام باشند. بنابراین با طراحی مسابقات داخلی سعی میکنیم در هر بخش فردی را که آماده ترین نفر است یه این رویداد اعزام کنیم.

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: اسکی اسکی بازي هاي المپيك زمستاني بهرام ساوه شمشکی فدراسیون جهانی بازی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۰۵۶۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با 11 مدال طلای کشتی، توقع یک طلا از تیم ملی، واقعا بی‌انصافی است

علیرضا دبیر و سایر مسئولان کشتی ایران اعلام می کنند اگر تیم ملی کشتی ما در المپیک پاریس بیشتر از یک مدال طلا بگیرد، کار بزرگی کرده است. با این حال باید گفت تیمی که در مسابقات گذشته المپیک و جهانی شش طلا بگیر داشته، چرا انتظارش در مسابقات المپیک 2024 باید تنها یک مدال طلا باشد؟

به گزارش طرفداری، در مسابقات گذشته جهانی و المپیک مردانی چون حسن یزدانی، محمدرضا گرایی، امیرحسین زارع، امین میرزازاده، محمدهادی ساروی و رحمان عموزاد موفق به کسب مدال طلا شده اند.

در این میان یزدانی 4 بار، زارع و گرایی 2 بار و سه کشتی گیر دیگر هر کدام یک بار مدال طلا را در آوردگاه جهانی و المپیک کسب کرده اند. به عبارتی این شش مرد طلایی ایران در آوردگاه های گذشته روی هم 11 مدال طلا گرفته اند و انتظار تنها یک مدال طلا از کسانی که روی هم 11 بار در جهان و المپیک طلایی شده اند، انتظار پایینی است. شاید هم علیرضا دبیر این گونه می گوید تا سطح توقع را از 11 مردی که فعلا سهمیه حضور در مسابقات المپیک 2024 را دارند، پایین بیاورد.

به هر حال کشتی ایران در دوره گذشته روی هم رفته یک طلا توسط گرایی، یک نقره توسط یزدانی و 2 برنز توسط ساروی و زارع به دست آورد و این بار می توانیم بیشتر از دوره گذشته روی مردانمان حساب کنیم. به خصوص روی امیرحسین زارع و امین میرزازاده که همین سال قبل در مسابقات جهانی موفق به کسب مدال طلا شدند.

از دست ندهید ????????????????????????

کری عجیب ستاره سپاهان برای پرسپولیس؛ داستان پلنگ و تمساح هالند سیبیلو؛ استایل عجیب غول نروژی تعجب بایرن مونیخ از پدرخوانده: چرا آن حرف‌ها را زدی؟  سرمربی شمس‌آذر: بین ما و پرسپولیس فرق نگذارید

دیگر خبرها

  • ۱۸ کرسی منطقه‌ای والیبال به ایران رسید/ دیدار تقوی با دبیرکل کمیته ملی المپیک عمان
  • آخرین شانس کشتی آزاد به المپیک می‌رسد/ جدال سخت سرلک با مدعیان
  • حضور ملی پوشان المپیکی شمشیربازی در جایزه بزرگ سئول
  • حضور شمشیربازان المپیکی در جایزه بزرگ سئول
  • دو فرصت جهانی برای تیراندازان و امیدواری به افزایش سهمیه المپیک
  • کشتی‌گیر ۳۲ ساله آذربایجانی؛ آزادکار ماه UWW
  • حسرت ۵۲ ساله اپه و فلوره ایران برای بازگشت به المپیک
  • با 11 مدال طلای کشتی، توقع یک طلا از تیم ملی، واقعا بی‌انصافی است
  • دیلانچیان: شانس کسب دو سهمیه المپیک را برای اولین بار داریم/ یاوری در دسته‌بندی نمایندگان شنای ایران نیست
  • به پرورش ورزشکار المپیکی بی‌توجهی کرده‌اند/ روال برگزاری مجامع انتخاباتی قطع شدنی نیست