Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-01@01:54:00 GMT

نیش پشه دینگو جان 60 هندی را گرفت

تاریخ انتشار: ۲۳ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۰۶۲۹۴

نیش پشه دینگو جان 60 هندی را گرفت

به گزارش  گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان  به نقل از پایگاه خبری نیوکرالا، بخش بهداشت و درمان ایالت اوتارپرادش هند در گزارشی اعلام کرد با جان باختن دو فرد دیگر بر اثر نیش پشه دینگو، آمار تلفات بر اثر این تب ویروسی در ایالت اوتار پرادش به ۶۰ نفر رسید.

بر اساس این گزارش، تب ناشی از نیش پشه دینگو در ۲۱ روز گذشته در ناحیه فیروز آباد این ایالت بیشتر کودکان را قربانی کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برخی موارد این بیماری نیز در ناحیه همجوار فیروز آباد، در ناحیه‌های آگرا، ماتورا و مین پوری نیز گزارش شده است.

نیش حشره دینگو که در اواسط شهریور تا اواسط آبان در برخی ایالت‌های هند از جمله دهلی دیده می‌شود، میزان پلاکت‌های خون را به شدت کاهش می‌دهد و در صورت درمان نشدن سبب خونریزی داخلی و مرگ فرد مبتلا می‌شود؛ علائم بیماری دینگو سه تا پنج روز پس از نیش پشه نمایان می‌شود.

درد در مفاصل و بدن، تب، حالت تهوع و خونریزی از علائم این بیماری است و اگر مردم با آن مواجه شدند باید برای انجام آزمایش و درمان به بیماستان‌ها مراجعه کنند.

پشه دینگو بر خلاف سایر پشه‌ها به محل‌هایی که آب راکد، اما تمیز وجود داشته باشد جذب می‌شود و پزشکان توصیه می‌کنند مردم در خانه هایشان در ظروف سر باز آب نگهداری نکنند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پشه دینگو تب ویروسی کشور هند شیوع بیماری پشه دینگو نیش پشه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۰۶۲۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک گیاه ضد باکتری برای درمان برخی بیماری‌های عفونی

آفتاب‌‌نیوز :

در گذشته از خردشدۀ گیاه برگ بو، برای جلوگیری از بروز عفونت­های موضعی و درمان آن‌ها استفاده می­شد. استفاده از روغن برگ بو به عنوان نگهدارندۀ مواد غذایی کارآمد گزارش کردند. درحال حاضر از روغن برگِ بو به عنوان مادۀ نگه دارنده وادویه در صنایع غذایی ازجمله تهیۀ ترشی و خیارشوراستفاده می­شود. برگِبو گیاهی اروماتیکی است که از زمان‌های قدیم به عنوان ادویه در غذا‌های مدیترانه‌ای و جز دارو‌های سنتی برای درمان چندین بیماری عفونی استفاده می‌شد.

چندین مطالعه در مورد تأثیر عصارۀ گیاه برگِ بو بر باکتری­های مختلف انجام شده است. نتایج نشان دهندۀاثر ضدباکتریال عصاره بر باکتری‌های استافیلوکوک اورئوس، اشرشیاکلی و سودوموناس ائروژینوژا بو که بالاترین فعالیت ضدباکتریایی عصارۀ گیاه برگ بو بر باکتری استافیلوکوک اورئوس است. با توجه به تأثیر بیشتر عصاره­ الکلی برگِ بو بر باکتری گرم مثبت می­توان مشخص کرد که نتیجه تاثیر ترکیبات فنولی باعث ایجاد اختلال در دیواره سلولی این نوع باکتری‌ها می‌شود؛ و باکتری‌های گرم منفی به دلیل ماهیت غشا سلولی که به علت داشتن لیپوپلی ساکارید مانع تجمع ترکیبات و عصاره‌های گیاهی در غشای سلولی شده و در نتیجه نفوذ کمتری دارند.

دراین بین، نتایج ضدباکتریال عصاره‌های منطقۀ‌های مختلف نشان داد فعالیت ضدباکتریایی این گیاه تحت تأثیر عواملی همچون میزان مواد غذایی موجود در خاک، شرایط اقلیمی منطقه، بارندگی، ارتفاع و دماست.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • سیل در پاکستان ۱۷ قربانی گرفت
  • آیا زالو واقعا می‌تواند درمان کننده باشد؟
  • ارتباط افسردگی و بیماری‌های قلبی ‌وعروقی
  • یک گیاه ضد باکتری برای درمان برخی بیماری‌های عفونی
  • زالو درمانی؛ انجام بدهیم یا نه؟
  • زالو درمان می‌کند؟
  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند
  • طوفان سهمگین در اوکلاهما ۳ کشته بر جای گذاشت
  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس