Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، رئیس دانشگاه علوم پزشکی آبادان پیش از ظهر امروز سه‌شنبه در آئین افتتاح دومین مرکز شبانه روزی تزریق واکسن کرونا در آبادان اظهار کرد: با توجه به اینکه گروه‌های سنی تزریق واکسن در کشور پایین آمده است و باید جمعیت بیشتری را واکسینه کنیم، نیاز است که مراکز تجمیعی تزریق واکسن کرونا را نیز بالا ببریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شکرالله سلمان‌زاده در همین راستا گفت: شرایط آب و هوایی منطقه ما خاص است و بسیاری از مردم تمایل دارند که در ساعات شب از منزل خارج شوند و به همین خاطر مراکز شبانه‌روزی تزریق واکسن کرونا را راه‌اندازی کردیم.

وی با تأکید بر اینکه در روزهای آینده مراکز شبانه‌روزی تزریق بیشتری در جنوب غرب خوزستان راه‌اندازی می‌شود، افزود: یک مرکز تجمیعی واکسن در روزهای گذشته در مصلای نماز جمعه آبادان به‌صورت شبانه‌روزی فعالیت خود را آغاز کرد؛ همچنین یک مرکز نیز امروز در خرمشهر افتتاح می‌شود و به دنبال آن هستم که در روزهای آینده نیز دو مرکز شبانه‌روزی دیگر را در آبادان و خرمشهر دایر کنیم.

سلمان‌زاده ادامه داد: در حال حاضر در جنوب غرب خوزستان افراد بالای ۳۰ سال امکان تزریق واکسن کرونا را دارند و به دنبال آن هستیم که هیچ‌کس بدون تزریق واکسن از مراکز خارج نشود.

وی بیان کرد: واکسن کرونا در جنوب غرب خوزستان به مقدار کافی وجود دارد و با توجه به محموله‌هایی که اخیراً وارد شده و در روزهای آینده نیز وارد کشور می‌شوند، امیدوار هستیم که مشکل کمبود واکسن کرونا پیدا نکنیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آبادان همچنین آخرین وضعیت شرایط کرونا را در محدوده فعالیت این دانشگاه تشریح کرد و افزود: موارد سرپایی و بستری ما روند کاهشی پیدا کرده است و در شرایط نزولی پیک سهمگین در منطقه هستیم هر چند این شرایط به‌شدت شکننده است و خیلی از افراد جامعه هنوز ایمنی پیدا نکرده‌اند.

وی همچنین از آغاز تزریق واکسن کرونا به افراد بالای ۱۸ سال در مناطق روستایی خبر داد و عنوان کرد: به‌احتمال در روزهای آینده واکسن مخصوص افراد ۱۲ - ۱۸ ساله نیز وارد منطقه می‌شود.

عبور از پیک پنجم کرونا

«حسین عرفانی» معاون فنی و عملیات سازمان اورژانس کشور نیز در این مراسم اظهار کرد: بحث اپیدمی کرونا بیش از یک سال و نیم است که همه را درگیر کرده و با همه تلخی‌ها، تلاش‌ها و تبعات از قله پیک پنجم آن عبور کردیم.

وی اضافه کرد: قطعاً برای کنترل همه‌گیری به یک سطح منطقی و قابل قبولی از پوشش ایمنی و مقاومت در برابر بیماری نیاز داریم که این میزان منطقی عمدتاً از طریق واکسیناسیون به دست خواهد آمد.

عرفانی ادامه داد: جزو کشورهای معدودی هستیم که به فناوری تولید واکسن در دنیا دست یافته‌ایم که امید است این توانایی در تولید بتواند در بُعد تولید انبوه و چرخه آن نیز با توفیقات بزرگ‌تری مواجه شود.

وی یادآور شد: با توجه به شرایط تحریم‌های ظالمانه و با وجود بی‌مهری‌های بین‌المللی، جمهوری اسلامی و وزارت بهداشت قدم‌های مثبتی را برداشت و مردم فهیم، با فرهنگ اسلامی، ایرانی خود در این فضا همکاری بی‌نظیری داشتند.

معاون فنی و عملیات سازمان اورژانس کشور گفت: امروز نیز شاهد افتتاح یک مرکز شبانه‌روزی تزریق واکسن در آبادان بودیم که این مرکز با همکاری مرکز فوریت‌های پزشکی دانشگاه آبادان و جمعیت هلال احمر این شهرستان شروع به خدمات‌رسانی کرد که امیدوارم فعالیت آن منشأ خیر و سلامت باشد.

کد خبر 5304465

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشکده علوم پزشکی آبادان واکسن کرونا واکسیناسیون ویروس کرونا واکسن کرونا بوشهر واکسیناسیون کرونا آمار کرونا گرگان کرمانشاه شیوع کرونا خطبه های نماز جمعه زلزله اردبیل اربعین حسینی خراسان رضوی بیرجند شبانه روزی تزریق واکسن تزریق واکسن کرونا روزهای آینده مرکز شبانه روزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۰۷۵۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی،  معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در مراسم  آغاز ادغام تزریق واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان که در پایگاه ضمیمه مرکز خدمات جامع سلامت نجفی گل شهرستان بیرجند برگزار شد  با اشاره به اهمیت تزریق واکسن پنوموکوک در پیشگیری از عفونت‌های ناشی از باکتری پنوموکوک مثل عفونت مغز و ریه گفت: در استان خراسان جنوبی همزمان با استان‌های خراسان رضوی، سیستان و بلوچستان، خوزستان، ایلام و بوشهر، در کلیه مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه‌های بهداشتی و خانه‌های بهداشت سراسر استان تزریق واکسن آغاز شد.

شایسته با بیان اینکه این واکسن از سن دو ماهگی و در سه نوبت دوماهگی، ۴ ماهگی و یک سالگی به کودکان استان تزریق خواهد شد.، افزود: بخش اول واکسن از وزارت بهداشت تحویل و در مراکز بهداشت سراسر استان توزیع شده است.
وی با بیان اینکه هر سال حدود ۴۰۰۰۰۰ کودک زیر ۵ سال در دنیا به علت ابتلا به بیماری پنوموکوک جان خود را از دست می‌دهند، گفت:  کودکانی که به انواع شدید بیماری مبتلا می‌شوند و زنده می‌مانند، اغلب مبتلا به عوارض فلج دائمی، ناشنوایی یا آسیب‌های مغزی می‌شوند و استرپتوکوک پنومونیه (پنوموکوک) سبب سینوزیت، مننژیت، اوتیت مدیا، پنومونی، عفونت خون و سایر بیماری‌ها می‌شود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند افزود: با واکسیناسیون کودکان از میزان بروز این عفونت‌ها در سنین بالاتر (سالمندان، بیماران قلبی ریوی مزمن، نقائص سیستم ایمنی) به علت کاهش مواجه شدن با بیماری کاسته خواهد شد همچنین واکسیناسیون با کاستن از بار بیماری سبب کاهش مصرف آنتی بیوتیک‌های وسیع  در مراکز درمانی کشور شده و از گسترش مقاومت دارویی در کشور نیز جلوگیری می‌کند.

دیگر خبرها

  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • خرید شبانه روزی گندم از کشاورزان دهلران
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • ۷ سیلو به صورت شبانه روزی گندم کشاورزان دهلران را خریداری می کنند
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • نمایشگاه خوداتکایی دانش‌آموزان کردستان برپا شد
  • بازگشایی راه‌های ارتباطی ۳۵۰ روستای سیل‌زده در خراسان جنوبی