Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست وزارت آموزش و پرورش گفت: برگشت به شرایط قبل از کرونا متصور نیست، لذا در صورت بازگشایی تمام مدارس، این شبکه (شاد) به عنوان شبکه دانش آموزی جزو ارکان نظام تعلیم و  تربیت است و  به عنوان بخشی از فعالیت های آموزشی، ممکن است به یکی از سه حالت؛ مکملی، مقومی و یا اصلی  برای دانش آموزان ارائه شود.

به ایسنا و به نقل از گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، صبح امروز علیرضا کاظمی، در حاشیه بازدید از شرکت ارتباطات سیار ایران(همراه اول)، اظهار کرد: از همراه اول به خاطر همکاری با آموزش و پرورش در استمرا آموزش ها در دوران کرونا و تولید یکی از بزرگ ترین دستاوردها در دوسال اخیر تشکر می کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از آغاز سال تحصیلی با شاد خبر داد و افزود: هر چند ممکن است مناطق کم جمعیت و دوردست تحت پوشش آموزش های مجازی نباشند، و آموزش ها به صورت حضوری ارائه گردد، اما حدود ۷۰درصد از دانش آموزان مهر را با شاد آغاز خواهند کرد.

کاظمی هدف از بازدیدش را تجلیل از دست اندرکاران همراه اول در بخش پشتیبانی شاد عنوان و اعلام کرد: از تلاش های شبانه روزی همراه اول برای راه اندازی پلتفرم جدید شاد، تقدیر می کنم،  نسخه جدید شاد که دارای ظرفیت های متفاوتی است به زودی رونمایی خواهد شد.

وی ادامه داد: ظرفیت هایی که با هدف دسترسی دانش آموزان به فضای امن اطلاعات در فضای مجازی، طراحی شده، بسیار قابل توجه و درخورتقدیر است.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش، گفت: در نسخه جدید شاد ظرفیت های بسیار خوبی برای استفاده معلمان و دانش آموزان ایجاد شده است تا تجارب ارزنده معلمان سراسر کشور در دسترس قرار گیرد و معلمان مجرب نیز توانمندی های خود را به جامعه عرضه کنند.

وی خاطرنشان کرد: فراهم کردن امکان دسترسی دانش آموزان به آموزش های برتر و با کیفیت، رویکردی است که در توسعه عدالت آموزشی به ما کمک می کند.

کاظمی گفت: خیلی خوشحالیم که  امروز، دانش آموزان ما درمحروم ترین استان ها نیز از این آموزش های برتر و با کیفیت برخوردار هستند و به بهترین تدریس ها، دسترسی دارند و  این مسیری است برای دستیابی به نصیب آموزشی برابر که رهبر معظم انقلاب نیز بر آن تاکید کردند.

وی افزود: تلاش داریم با تهیه تبلت و دیگر ابزار مناسب، هم ضریب نفوذ بهره برداری دانش آموزان را در شبکه شاد توسعه بدهیم و هم با ایجاد زیرساخت های  فناورانه در اقصی نقاط کشور، اقداماتی توسعه ای انجام دهیم.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش، ادامه داد: ممکن است برخی از مناطق کشور تحت پوشش شبکه ملی اطلاعات نباشد، در این راستا جلسه ای با وزیر ارتباطات و فناوری داشتیم  و موضوع شاد نیز همین امروز به عنوان اولین موضوع در دستور جلسه شورای عالی فضای مجازی قرار دارد.

وی اضافه کرد: از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، که علیرغم فشارها و محدودیت تلاش کردند تا امسال نیز همانند سال قبل  اینترنت رایگان را برای استفاده از شاد در اختیار معلمان و دانش آموزان قرار گیرد،‌تقدیر و تشکر می کنم.

کاظمی  افزود: برگشت به شرایط قبل از کرونا متصور نیست، لذا در صورت بازگشایی تمام مدارس، این شبکه به عنوان شبکه دانش آموزی جزو ارکان نظام تعلیم و تربیت بوده  و به عنوان بخشی از فعالیت های آموزشی، ممکن است به یکی از سه حالت؛ مکملی، مقومی و یا اصلی  برای دانش اموزان ارائه شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شبکه شاد سال تحصیلی 1400 ـ 1401 دانش آموزان همراه اول آموزش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۰۸۹۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت قرمز در مدارس با افت شدید تحصیلی؛ معدل دبیرستانی‌ها ۸ تا ۱۰!

طبق اطلاعات منتشرشده از سوی وزارت آموزش‌وپرورش، میانگین کشوری نمرات دانش‌آموزان در امتحانات نهایی خرداد ۱۴۰۲ در رشته تجربی ۱۱.۲۳، رشته ریاضی ۱۰.۷۹، رشته انسانی ۸.۷۵ و در رشته معارف ۱۰.۵۶ بوده است. درحالی‌که سال ۱۴۰۱ میانگین نمرات دانش‌آموزان برای رشته علوم تجربی ۱۳.۰۲، رشته ریاضی و فیزیک ۱۲.۶۴، رشته ادبیات و علوم انسانی ۱۰.۲۰ و رشته علوم و معارف اسلامی ۱۲.۰۱ بوده است.

این معدل در سال ۱۴۰۰، برای رشته علوم تجربی ۱۳.۱۸، رشته ریاضی و فیزیک ۱۲.۳۵، رشته ادبیات و علوم انسانی ۱۰.۴۲ و رشته علوم و معارف اسلامی ۱۲.۰۴ ثبت‌شده است.

روزنامه فرهیختگان نوشت:در سال ۱۳۹۹ نیز معدل دانش‌آموزان برای رشته علوم تجربی ۱۳.۷۳، رشته ریاضی و فیزیک ۱۳.۵۰، رشته ادبیات و علوم انسانی ۱۱.۳۴ و رشته علوم و معارف اسلامی ۱۲.۸۶ را نشان می‌دهد.

میانگین معدل امتحانات نهایی دانش‌آموزان سال ۱۳۹۸، در رشته علوم تجربی ۱۳.۷۷، در رشته ریاضی و فیزیک ۱۳.۲۸، در رشته ادبیات و علوم انسانی ۱۰.۷۶ و در رشته علوم و معارف اسلامی ۱۲.۸۸ بوده است.

ازاین‌رو می‌توان نتیجه گرفت که میانگین معدل نمرات دانش‌آموزان در سال ۱۴۰۲ نسبت به چهار سال پیش از آن در تمامی رشته‌ها با افت حدود دو نمره‌ای در امتحانات نهایی روبه‌رو بوده است.

ناظر به همین معیار و مولفه و با بررسی وضعیت استان‌ها، نقشه وضعیت معدل استان‌ها تا حد زیادی منطبق با نقشه فقر کشور است. به این صورت که میانگین معدل امتحانات نهایی خرداد ۱۴۰۲ در استان‌های هرمزگان، کهگیلویه‌وبویراحمد، خوزستان، آذربایجان غربی ۸ تا ۹ بود. خراسان شمالی، گلستان، اردبیل، ایلام، کردستان، لرستان، کرمانشاه، فارس، کرمان، گیلان، بوشهر و چهارمحال‌وبختیاری نیز استان‌هایی هستند که میانگین ۹ تا ۱۰ را ثبت کردند. یعنی معدل دانش‌آموزان این استان‌های نیز کم و هشدارآمیز است. با این حساب مجموعا، در ۱۷ استان میانگین معدل امتحانات نهایی خرداد هشت تا ۱۰ بوده که در وضعیت قرمز هستند.

دیگر خبرها

  • مسابقات قرآن دانش‌آموزان شیراز آغاز شد
  • شرکت ۴۴هزار دانش‌آموز در امتحانات نهایی در چهارمحال وبختیاری
  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش آموزان کردستانی از ۱۵ اردیبهشت
  • وضعیت قرمز در مدارس با افت شدید تحصیلی؛ معدل دبیرستانی‌ها ۸ تا ۱۰!
  • افت شدید تحصیلی دانش آموزان در دولت رئیسی/ معدل سال آخر دبیرستانی‌ها ۸ تا ۱۰!
  • اردو‌های تابستانی دانش‌آموزان یمنی 
  • آموزش رایگان معلم بازنشسته به کودکان کار
  • خودآگاهی و شناخت اجتماعی برای هدایت تحصیلی نیاز است
  • پرداخت ۵۰ میلیارد ریال کمک‌هزینه تحصیلی به دانش‌آموزان مددجوی سراوان
  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش‌آموزان کردستانی از ۱۵ اردیبهشت