Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک گزارش نشان می‎دهد که شرکت صهیونیستی «اِن اس او» از بدافزار پگاسوس برای نفوذ در هر دستگاه آیفون و اپل واچ استفاده کرده است.

خبرگزاری میزان - گروه حقوق دیجیتالی «سیتیزن لب»، می‎گوید یک مورد آسیب پذیری را کشف کرده که به شرکت «اِن اس او» اجازه می‌دهد بدافزار تولیدی خود را به نام پگاسوس، تقریباً در هر دستگاه آیفون، مَک و اپل واچ، تعبیه کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش «راشا تودی»، «سیتیزن لب»، یک هفته پس از کشف این موضوع، با تجزیه و تحلیل تلفن یک فعال سعودی که به بدافزار آلوده شده بود، این آسیب پذیری را فاش کرد.

این آسیب پذیری به مشتریان گروه «ان اس او» این امکان را می‌دهد تا فایل‌های مخرب را که در قالب فایل‌های gif مخفی شده‎اند، به تلفن هدف، ارسال کنند.

این بدافزار به شکلی در دستگاه‌های شرکت اپل تعبیه می‌شود که کاربر و صاحب دستگاه نیاز نیست که کلیک خاصی انجام دهد و این نرم افزار به محض ورود به دستگاه مورد نظر، کار خود را شروع می‌کند.

به گفته محققان، در حالی که بیشتر دستگاه‌های اپل آسیب پذیر بودند، اما همه این دستگاه‌ها به یک شکل هدف جاسوس افزار‌ها قرار نگرفته‎اند.

بیشتر بخوانید: خرید مخفیانه جاسوس افزار صهیونیستی از سوی پلیس فدرال آلمان بیشترین استفاده از جاسوس افزار «پگاسوس» در چه کشوری انجام شده است؟

گروه «ان اس او»، وابسته به رژیم صهیونیستی، بدافزار خود را به مشتریانی در سراسر جهان فروخت، که از این ابزار برای جاسوسی از تلفن‌های سیاستمداران، روزنامه نگاران، فعالان و مقام‎های تجاری رقیب استفاده کنند.

خبر‌های مربوط به وجود این بدافزار برای نخستین بار در اوایل تابستان امسال توسط عفو بین الملل و یک مرکز تحقیقاتی فرانسوی منتشر شد.

دولت‌های جمهوری آذربایجان، بحرین، قزاقستان، مکزیک، مراکش، رواندا، عربستان، مجارستان، هند و امارات از جمله متهمان به استفاده از بدافزار پگاسوس هستند.

یک فهرست فاش شده نشان می‌دهد که بیش از ۵۲ هزار نام به عنوان اهداف احتمالی برای نظارت توسط مشتریان گروه «ان اس او» مشخص شده و تقریباً یک دهم این اهداف مورد بررسی قرار گرفته است.

پگاسوس به کاربران اجازه دسترسی به تماس‎ها، پیام‎ها، عکس‌ها و فایل‌ها را می‌دهد و به آن‌ها اجازه می‌دهد مخفیانه دوربین‌ها و میکروفون‌های تلفن‌های مورد نظر را روشن کنند.


انتهای پیام/

برچسب ها: رژیم صهیونیستی پگاسوس

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: پگاسوس رژیم صهیونیستی پگاسوس جاسوس افزار دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۰۹۳۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایموجی صوتی؛ قابلیت بسیار عجیب نرم‌افزار تماس اندروید

اپلیکیشن تماس اندروید قابلیت جدیدی دریافت کرده و ایموجی صوتی را در دسترس برخی از کاربران قرار داده است.

ایموجی‌های صوتی در اپلیکیشن Phone در واقع افکت‌های صوتی استانداردی هستند که با انتخاب یکی از چند ایموجی تشویق، خنده، جشن، گریه و صدای تبل (???? ???? ???? ???? ???? ) پخش می‌شوند.

وقتی شما به عنوان تماس‌گیرنده یکی از ایموجی‌های صوتی را انتخاب می‌کنید، اپلیکیشن تماس گوگل انیمیشن کوتاهی را همراه با افکت صوتی به مدت چند ثانیه پخش می‌کند که در هر دو طرف تماس شنیده می‌شود.

گوگل در توضیح قابلیت جدید اپلیکیشن تماس می‌گوید: «احساسات و حالت‌های مختلف خود را با صدا‌هایی مانند تشویق، خنده، گریه یا تبل از طریق لمس تصویر هریک از ایموجی‌ها به طرف مقابل ابراز کنید.»

برای فعال‌کردن ایموجی صوتی باید وارد بخش عمومی (General) تنظیمات گوشی شوید یا در صفحه‌ی اپلیکیشن تماس، روی بیشتر (More) بزنید تا گزینه‌ی ایموجی صوتی (Audio Emoji) را مشاهده کنید.

پس از فعال‌کردن، دکمه‌ی «ایموجی صوتی» در صفحه‌ی اصلی اپلیکیشن ظاهر می‌شود و به شما اجازه می‌دهد با زدن روی آن، یکی از شکلک‌ها را انتخاب کنید تا صدای مرتبط پخش شود.

به‌نظر می‌رسد که محدودیتی برای استفاده از این ایموجی‌ها وجود دارد، زیرا فاصله‌ی کوچکی بین استفاده‌ی مجدد از آنها لازم است که از پخش پشت سر هم صدا‌ها جلوگیری می‌کند.

ایموجی صوتی درحال‌حاضر از طریق آخرین به‌روزرسانی اپلیکیشن Phone گوگل در کانال بتا (نسخه‌ی ۱۲۸) در دسترس است. این ویژگی احتمالاً در هفته‌های آینده برای تمام کاربران منتشر خواهد شد.

منبع: زومیت

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • مسابقات برنامه‌نویسی و رباتیک کودکان و نوجوانان در دانشگاه شریف
  • کلاهبرداران در کمین سرقت اطلاعات شخصی و بانکی افراد
  • ژاپن بر روی اینترنت نسل۶، ۵۰۰برابر سریع‌تر از نسل۵ کار می‌کند!
  • آمادگی برای ساماندهی ۵۸۰۰ گروه‌ جهادی در خراسان رضوی/دستگاه‌های اجرایی با گروه‌های جهادی متصل می‌شوند
  • آمادگی برای ساماندهی ۵۸۰۰ گروه‌ جهادی در خراسان رضوی
  • خیز ژاپن برای اینترنت نسل ۶، ۵۰۰ برابر سریع‌تر از نسل ۵!
  • بهترین دوره آموزشی تعمیرات موبایل برای خانم‌ها 
  • ۵ اقدام برای جلوگیری از آلوده شدن تلفن همراه به بدافزار
  • تیک‌تاک در آستانه حذف از اپ استور آیفون
  • ایموجی صوتی؛ قابلیت بسیار عجیب نرم‌افزار تماس اندروید