Web Analytics Made Easy - Statcounter

مصطفی آقاعلی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: مراکز اجتماع درمان مدار اقامتی بلند مدت و غیراقامتی به منظور درمان، کاهش عوارض اعتیاد و بازتوانی معتادین به فعالیت می پردازند.

این مسوول خاطرنشان کرد: امروزه معضل اعتیاد یک آسیب گسترده و دامنه دار است و مقابله با آن به عزم همگانی و مسوولیت پذیری همه آحاد جامعه و دستگاه های اجرایی نیاز جدی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: صدمات اعتیاد بر پیکر جامعه جبران ناپذیر است و باید با برنامه ریزی و مداخلات پیشگیرانه از جمله ارتقای سطح دانش و ارایه آموزش مهارت های زندگی به جوانان و جامعه هدف برای مقابله با آن اقدام کرد.

فرماندار بویین زهرا با اشاره به نقش مراکز درمان معتادان مواد مخدر در بازگشت آنها به زندگی و کاهش آسیب ها، گفت: حمایت اجتماعی از بهبود یافتگان و حرفه آموزی آنها نقش موثری در کاهش آسیب‌ها و معضلات اجتماعی دارد و باید تمامی ظرفیت ها را در این زمینه به کار گرفت.

آقاعلی اضافه کرد: ارایه آموزش مهارت های فردی و ایجاد زمینه های اشتغال و بهبودی کامل از جمله حلقه های زنجیره درمان معتادان است که نقش موثری در سلامت روانی و عاطفی خانواده های بهبودیافتگان ایفا می کند.

فرماندار بویین زهرا گفت: در این راستا یک مرکز اقامتی اجتماع درمان مدار در سطح شهرستان با همکاری بخش خصوصی افتتاح شد تا معتادان پس از تکمیل طول دوره درمان به جهت ایجاد اشتغال برای خود با مشکلی مواجه نشوند.

وی اضافه کرد: امیدواریم همه دستگاه های متولی در حوزه درمان و حمایت های اجتماعی از بهبودیافتگان و اجرای اهداف و برنامه های ترسیم شده در این زمینه وارد عمل شوند تا گام های بلندی برای مقابله با معضل اعتیاد و بلای خانمان سوز مواد مخدر برداشته شود.

شهرستان بویین زهرا به مرکزیت شهری به همین نام در جنوب شرقی استان قزوین قرار دارد.

برچسب‌ها مواد مخدر مراکز ترک اعتیاد استان قزوین اعتیاد بویین زهرا پیشگیری از اعتیاد

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مواد مخدر مراکز ترک اعتیاد استان قزوین مواد مخدر مراکز ترک اعتیاد استان قزوین اعتیاد بویین زهرا پیشگیری از اعتیاد بویین زهرا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۰۴۵۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد ۶۷ مرکز جدید دندانپزشکی در دولت سیزدهم

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: در دولت مردمی ۶۷ مرکز جدید دندانپزشکی در بخش دولتی ایجاد شده است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، بهرام عین‌اللهی؛ وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حاشیه حضور در جمع مردم در مسجد امام هادی(ع) شهرک ولی‌عصر(عج) تهران از برنامه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای گسترش مراکز دندانپزشکی دولتی خبر داد و اظهار کرد: در دولت مردمی تاکنون 67 مرکز جدید دندانپزشکی در بخش دولتی در کشور ایجاد شده است.

وی با بیان اینکه تلاش ما فعالیت مراکز دندانپزشکی دولتی به صورت دو یا سه نوبته در طول شبانه روز است، گفت: یکی از راه‌های تقویت خدمات دندانپزشکی، افزایش تعداد مراکز و ساعات کاری آن‌ها در بخش دولتی است و حتی به دنبال برون سپاری خدمات دندانپزشکی هستیم تا دندانپزشکان بتوانند با استفاده از امکانات بخش دولتی، خدمات مورد نیاز را با تعرفه دولتی به مردم ارائه کنند.

وی حضور در بین مردم و دیدار چهره به چهره با آنها را از برنامه‌های وزارت بهداشت در دولت مردمی عنوان کرد و گفت: در سفرهای استانی رییس جمهور، میز ارتباطات مردمی وزارت بهداشت برای رسیدگی به مشکلات مردم برپا شده و باعث آشنایی با مشکلات مردم و اتخاذ تصمیماتی برای مقابله با کاستی ها می‌شود.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی عمده مشکل مردم در این منطقه از تهران را مربوط به بیمه اتباع بیگانه فاقد شناسه و دسترسی به برخی داروهای خاص دانست و گفت: در این منطقه داروخانه‌های زیادی فعال هستند اما نیاز است که خدمات دارویی تقویت و داروخانه‌های مرجع همانند 13 آبان از سوی دانشگاه علوم پزشکی ایران، راه اندازی شود. البته برخی از مشکلات مردم این منطقه مربوط به سایر دستگاه های اجرایی است که به آنها منعکس می‌شود. 

جذب 26 هزار نیروی ‌جدید در ‌وزارت بهداشت

عین‌اللهی همچنین درخصوص دسترسی به برخی داروهای بیماران خاص گفت: داروها دو دسته‌اند؛ برخی از آن‌ها جنبه درمانی و برخی دیگر جنبه نگهداری دارند. متأسفانه برخی بیماری‌های ژنتیکی، دارو و درمان موثری ندارند و داروهای آنها بیشتر جنبه نگهداری دارند. خوشبختانه شرکت‌های دانش بنیان داروهای مشابه خارجی را با کیفیت بالا تولید می‌کنند؛ اما برخی بیماران به استفاده از داروهای خارجی اصرار دارند که این موضوع، تخصصی و نیازمند نظرات پزشکان متخصص است اما آنچه مسلم است، نه تنها در کشور بلکه در بسیاری از کشورهای منطقه، تقاضا برای داروهای تولید شده در شرکت‌های دانش بنیان ایرانی وجود دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تعطیلی مرکز غیرمجاز طب سنتی در قم
  • افتتاح چهارمین پایگاه موتورلانس آذربایجان‌غربی در مهاباد
  • ۳ مصدوم بر اثر برخورد ۲ خودرو سواری در آزاد راه قزوین _ زنجان
  • پلمب واحد صنفی متخلف در بویین میاندشت
  • ۵ مصدوم بر اثر برخورد دو خودرو در آزاد راه قزوین - زنجان
  • آزمایش اولین «واکسن شخصی» برای نوعی از سرطان روی بیمار انگلیسی
  • اختصاص ۱۱۰ میلیارد ریال برای احداث مرکز جامع سلامت مهاباد
  • ۳ مصدوم در حادثه رانندگی در محور  تاکستان - همدان
  • ۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور شناسایی شدند
  • ایجاد ۶۷ مرکز جدید دندانپزشکی در دولت سیزدهم