Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، محمدرضا پورمحمدی در آئین عقد قرارداد احداث مجموعه کارخانجات تولید کاتد مس در مجتمع مس سونگون، اظهار داشت: در سایه تلاش‌ها و زحمات همه فعالان اقتصادی استان، نه تنها چرخه اقتصاد استان در شرایط تحریم از حرکت بازنایستاد، بلکه شاهد رونق بخش‌های مختلف هم بودیم.

 وی با اشاره به رشد ارزش سرمایه‌گذاری و صادرات استان در سال‌های اخیر، گفت: مهم‌ترین شاخص اقتصادی استان نرخ بیکاری است که اکنون به 7.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

4 درصد کاهش یافته و در سایه بسترسازی‌های مناسب برای توسعه شاهد مهاجرت معکوس به استان هستیم.
 
استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه در آغاز دوره مسئولیتم در استان سه پروژه را به عنوان اولویت کاری خود مطرح کردم، افزود: این سه پروژه شامل پروژه ذوب مس، نفلین‌سینیت و قطب سوم خودرو بود و خوشحالم که در روزهای پایانی مسئولیت هر سه پروژه در حال محقق شدن است.
 
وی با بیان اینکه امروز بعد از 20 سال شاهد یک لحظه تاریخی هستیم، افزود: تأخیر در اجرایی شدن پروژه ذوب مس دو دلیل عمده داشت؛ دلیل اول تحریم‌های خارجی بود و با اینکه دو سه بار تا مرحله عقد قرارداد هم پیش رفته بودیم تحریم‌ها مانع از عملیاتی شدن این قراردادها شد.
 
پورمحمدی با بیان اینکه تحریم‌های داخلی هم داستان مفصلی داشت، افزود: هم در قضیه مس و هم در قضیه نفلین‌سینیت هر بار با یک بهانه شروع کار به تعویق افتاد، اما خوشبختانه امروز با همراهی و پیگیری مسئولان استانی و ملی شاهد عملیاتی شدن هر دو پروژه هستیم.
 
استاندار آذربایجان شرقی همچنین خواستار توجه بیشتر به مسئولیت‌های اجتماعی از سوی شرکت ملی مس و شرکت مس آذربایجان شد و گفت: برخی از امکانات منطقه در شأن مردم آن نیست و انتظار داریم صنعت مس با درآمدهای خوبی که از مجتمع مس سونگون دارد مسئولیت‌های اجتماعی خود را افزایش دهد.
 
وی همچنین بر توجه ویژه به بحث توسعه پایدار در کنار بهره‌برداری از ظرفیت‌های معدنی تأکید کرد و گفت: بازسازی جنگل‌ها و منابع طبیعی که در اثر فعالیت‌های معدنی آسیب دیده‌اند باید مورد توجه قرار گیرد.
 
پورمحمدی از تلاش‌ها و خدمات قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) در استان هم قدردانی کرد و گفت: هر پروژه‌ای که توسط قرارگاه در استان شروع شده به شایستگی به اتمام رسیده و امیدواریم پروژه‌های مس و نفلین‌سینیت هم به زودی به مرحله بهره‌برداری برسند.
 
وی با اشاره به اینکه در آستانه عقد قرارداد پروژه انتقال آب ارس با قرارگاه خاتم هستیم، گفت: تحقق این مهم مژدگانی خوبی برای مردم استان خواهد بود.
 
گفتنی است قرارداد احداث کارخانجات تولید کاتد مس در مجتمع مس سونگون ورزقان به ارزش هشت هزار میلیارد تومان میان شرکت ملی صنایع مس ایران و قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) در محل این مجتمع امضا شد.

انتهای پیام/60034

منبع: فارس

کلیدواژه: تحریم مس آذربایجان شرقی ارزش افزوده تحریم داخلی مس سونگون استاندار آذربایجان شرقی ورزقان محمدرضا پورمحمدی شرکت مس آذربایجان فارس تبریز رونق اقتصادی کاتد مس مجتمع مس سونگون نرخ بیکاری مهاجرت معکوس مس سونگون تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۰۹۳۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عبور از تحریم‌های نفتی و رکوردشکنی فروش نفت خام

به گزارش تابناک اقتصادی؛ توانایی ایران در مسیریابی و غلبه بر تحریم‌های نفتی و دستیابی به رکوردشکنی فروش نفت خام در شش سال گذشته، نشان از انعطاف‌پذیری، خلاقیت و نگاه راهبردی کشور در مواجهه با چالش‌های اقتصادی دارد. علیرغم اینکه ایران با محدودیت‌های قابل توجهی در صادرات نفت مواجه است، موفق شده است فروش نفت خود را افزایش دهد و سالانه تا ۳۵ میلیارد دلار درآمد داشته باشد. این موفقیت را می‌توان ناشی از اجرای سیاست‌های نوآورانه و آینده نگر در حوزه انرژی دولت سیزدهم دانست که ایران را قادر ساخته است از فرصت‌های جدید بازار سرمایه گذاری کند، پایگاه مشتریان خود را گسترش دهد و درآمد‌های ارزی خود را افزایش دهد.

در همین رابطه پیرامون عبور ایران از تحریم‌های نفتی و رکوردشکنی فروش نفت خام برابر با میزان فروش در زمان برجام در سال ۲۰۲۳ میلادی با خانم زهرا فلاحی کارشناس انرژی به گفتگو پرداختیم که در ادامه خواهید خواند.

زهرا فلاحی کارشناس انرژی در مورد مسیر خنثی سازی تحریم‌های تجارت نفت خام ایران گفت: رشد فروش نفت خام ایران نشان دهنده توانایی این کشور برای انطباق و تکامل در پاسخ به پویایی بازار در حال تغییر و فشار‌های ژئوپلیتیکی است. ایران با استفاده از استراتژی‌های بازاریابی جدید، تنوع بخشیدن به پایگاه مشتری و به حداکثر رساندن پتانسیل درآمد خود، توانسته است جایگاهی قوی در بازار جهانی نفت حفظ کند. این رویکرد پیشگیرانه نه تنها به ایران برای غلبه بر تحریم‌های اقتصادی کمک کرده است، بلکه این کشور را به عنوان یک بازیگر قابل اعتماد و رقابتی در تجارت بین المللی نفت معرفی کرده است.

علاوه بر این، موفقیت ایران در جذب سرمایه گذاری خارجی در بخش نفت و گاز، جذابیت این کشور را به عنوان مقصد سرمایه گذاری و شریک استراتژیک در بازار انرژی برجسته می‌کند. ایران با تاکید بر تقویت زیرساخت‌های نفتی، توسعه میادین جدید نفتی و جذب سرمایه خارجی، به عنوان یک بازیگر کلیدی در جذب سرمایه گذاری خارجی در صنعت نفت و گاز خود مطرح شده است. تمرکز بر ایجاد مشارکت‌های استراتژیک، ترویج سیاست‌های سرمایه‌دوستانه و ایجاد فضای کسب‌وکار مساعد، ایران را قادر می‌سازد تا به رکورد‌های سالانه سرمایه‌گذاری خارجی بیش از ۵ میلیارد دلار دست یابد.

این کارشناس انرژی در رابطه با بازسازی پالایشگاه‌های نیمه فعال کشور‌های آمریکای جنوبی و پایان تعمیرات بزرگ‌ترین پالایشگاه فراسرزمینی ایران در ونزوئلا اظهار کرد: دولت سیزدهم ایران استراتژی جسورانه و مبتکرانه‌ای را برای تغییر تجارت انرژی خود و تضمین بازار‌های تضمین شده برای صادرات نفت خام خود در پیش گرفته است. ایران با دور شدن از شیوه‌های سنتی تجارت نفت و بهره‌گیری از تخصص فنی و مهندسی داخلی، فرصت‌های جدیدی را برای رشد و گسترش در بازار جهانی نفت شناسایی کرده است.

تصمیم برای تمرکز بر سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌های پالایشگاهی، نوسازی و ارتقای امکانات موجود، و مشارکت با شرکت‌های دانش‌بنیان توانمند صنعت پالایشگاه، ایران را قادر ساخته تا وارد بازار‌های جدیدی شود و خود را به عنوان یک بازیگر کلیدی در بخش انرژی آمریکای لاتین معرفی کند. امسال تعمیرات دو پالایشگاه نیمه فعال کشور‌های آمریکای جنوبی به دست مهندسان ایرانی به پایان خواهد رسید و شاهد از سرگیری کامل فعالیت بزرگ‌ترین پالایشگاه فراسرزمینی ایران در ونزوئلا خواهیم بود.

وی ادامه داد: ایران از طریق سرمایه گذاری‌های استراتژیک در پالایشگاه‌های نیمه فعال در آمریکای لاتین، جای پای خود را در منطقه گسترش داده، عملیات پالایشگاهی را احیا کرده و خود را به عنوان ارائه دهنده پیشرو خدمات فنی و مهندسی قرار داده است. ایران با بهره گیری از تخصص و نبوغ ایرانی، خود را به عنوان یک بازیگر کلیدی در بازار انرژی آمریکای لاتین، به ویژه در کشور‌هایی مانند ونزوئلا، که بازسازی پالایشگاه‌ها فرصت‌های جدیدی را برای همکاری و رشد باز کرده است، تثبیت کرده است.

زهرا فلاحی در پایان گفت: موفقیت ایران در عبور از تحریم‌های نفتی، افزایش فروش نفت خام و جذب سرمایه‌گذاری خارجی نشان‌دهنده چشم‌انداز استراتژیک و رویکرد نوآورانه این کشور در تجارت انرژی است. ایران با پذیرش فرصت‌های جدید بازار، تنوع بخشیدن به پایگاه مشتریان خود و سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌های پالایشگاهی کشور‌های همسو با خود، خود را به عنوان یک بازیگر اصلی در بازار جهانی نفت معرفی کرده و خود را به عنوان یک شریک کلیدی در بخش انرژی تثبیت کرده است. در سال ۱۴۰۳ تعمیرات دو پالایشگاه نیمه فعال کشور‌های آمریکای جنوبی به دست مهندسان ایرانی به پایان خواهد رسید و مسیر توسعه صادرات نفت خام در سال جاری نیز تداوم خواهد داشت.

دیگر خبرها

  • نیمه کاره رها شدن پروژه گازرسانی در بخش کوهنانی از زبان اهالی
  • برنامه‌ریزی برای عملیاتی شدن ۶۴ پروژه کلان استان فارس
  • کریدور ریلی خواف هرات گرفتار تحریم‌ های داخلی است
  • صادرات بیش از ۲ میلیون دلار صنایع دستی فارس به خارج از کشور
  • عبور از تحریم‌های نفتی و رکوردشکنی فروش نفت خام
  • نمایشگاه اکسپو فرصتی برای امضای تفاهم نامه های همکاری است
  • نمایشگاه اکسپو فرصتی برای امضای تفاهم نامه است
  • کریدور ریلی خواف - هرات، گرفتار تحریم‌های داخلی است
  • انعقاد ۳۱ تفاهم‌نامه داخلی و خارجی بر مبنای توانمندی‌های فارس در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • اجرای پروژه‌های گردشگری با بیش از ۲۰ همت سرمایه‌گذاری