Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر تورج اسدی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : خوشبختانه طی سه هفته اخیر آمار ابتلا به بیماری کووید ۱۹ در استان کاهش یافته است و روند کاهشی را طی می کند ولی نگرانی عمده در حال حاضر عادی انگاری شهروندان است.

وی در خصوص افزایش نسبی تعداد بیمار در اوایل هفته جاری که منجر به واکنش رسانه ای شده بود ، توضیح داد : افزایش آمار بیماران در اوایل هفته جاری به خاطر مقایسه آن با آمار روزهای تعطیل بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اسدی گفت : اصولا در ۲۴ ساعت منتهی به روز شنبه به دلیل عدم مراجعه مردم در روزهای تعطیل به مراکز درمانی ، آمار کاهش می یابد و این وضعیت همواره از آغاز همه گیری کرونا وجود داشت و همیشه در روزهای پنجشنبه و جمعه مراجعه مردم به بیمارستان ها کاهش می یابد.

طبق آمار علوم پزشکی مازندران و بابل در روز شنبه ۲۰ شهریور ماه  تعداد بیماران تازه بستری ۹۴ نفر بود که این عدد  در روز یکشنبه  به ۱۶۷ نفر رسید. این افزایش  ناگهانی باعث ایجاد نگرانی از افزایشی شدن همه گیری کرونا در استان شده بود. این در حالی است که طبق آمار روز گذشته نیز ۱۴۹ بیمار جدید در بیمارستان های استان بستری شدند که عددی نزدیک به روز یکشنبه است.

معاون دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت : بررسی میانگین تعداد افراد بستری شده در هفته حاکی از آن است که خوشبختانه شاهد روند کاهشی شیوع بیماری در استان هستیم.

وی همچنین آمار مرگ و میز ناشی از کرونا را نیز کاهشی توصیف کرد و افزود : تعداد مرگ و میر روزانه نیز که در اوج بیماری به ۵۰ نفر رسیده بود در حال حاضر به زیر ۲۰ نفر رسیده است و حتی  در یک روز از هفته گذشته کمتر از ۱۰ نفر را داشتیم.

اسدی  گفت : روند مراجعه سرپایی که در مرداد ماه روزانه از هشت هزار نفر عبور کرده بود در حال حاضر به زیر ۲ هزار نفر رسیده است و به عنوان مثال در شبانه روز گذشته یکهزار و ۴۶۷ نفر بیمار سرپایی به بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مازندران مراجعه کردند که نشانگر تداوم روند کاهشی است.

وی ابراز امیدواری کرد که با افزایش روند واکسیناسیون در استان و همچنین رعایت بیشتر مردم ، مازندران از موج پنجم کرونا خارج شود.

معاون دانشگاه علوم پزشکی مازندران علت کاهشی شدن روند شیوع کرونا را نیز عبور استان از پیک به خاطر رعایت پروتکل ها و استفاده از ماسک عنوان کرد و گفت : طی هفته های اخیر میزان رعایت مردم بیشتر شده است هرچند که هنوز به مقدار مطلوب نرسیده است.

وی تاکید کرد : روند کاهشی بیماری نباید سبب عادی انگاری در جامعه شود زیرا تجربه ثابت کرده است که به محض فاصله گیری از پروتکل های بهداشتی با پیک جدید مواجهه خواهیم شد.

اسدی همچنین بسته شدن تالار ها و عدم برگزاری مراسم عروسی را یکی از مهم ترین علت کاهشی شدن بیماران کرونایی در استان عنوان کرد و گفت : امیدواریم با رعایت  مردماین روند تا زمان واکسینه شدن کامل جامعه ادامه داشته باشد. 

موج پنجم کرونا که از ۳۰ خرداد در مازندران با افزایشی شدن تعداد مجموع بستری‌شدگان آغاز شده بود و تا ۲۱ مرداد نیز این روند افزایشی مشاهده شد، در یک ماه گذشته روندی کاهشی را طی کرده و به نظر می‌رسد این روند همچنان ادامه خواهد داشت.

مجموع بستری‌شدگان کرونایی مازندران که در روز ۲۱ مرداد با ثبت رکورد چهار هزار و ۷۶ نفر به رقمی فراتر از حد تصور و پیش‌بینی‌ها رسیده بود ،در حال حاضر به زیر یکهزار نفر رسیده است و طبق آخرین آمار دانشگاه علوم پزشکی مازندران و بابل هم اکنون ۸۳۲ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان های استان بستری هستند.

همچنین بر اساس آخرین نقشه کرونایی اعلام شده توسط سامانه ماسک، رنگ قرمز کرونایی با تغییر وضعیت رامسر به طور کامل از مازندران خارج شده و اکنون هفت شهرستان مازندران در وضعیت زرد و ۱۵ شهرستان در وضعیت نارنجی قرار دارند.

گلوگاه، میاندورود، سوادکوه شمالی، سیمرغ، فریدونکنار، عباس‌آباد و کلاردشت شهرستان‌هایی هستند که در وضعیت زرد کرونایی قرار گرفته‌اند و بهشهر، نکا، ساری، قائمشهر، جویبار، سوادکوه، آمل، بابل، بابلسر، محمودآباد، نور، نوشهر، چالوس، تنکابن و رامسر اکنون در وضعیت نارنجی کرونا قرار دارند.

برچسب‌ها ویروس کرونا مازندران دانشگاه های علوم پزشکی ماسک پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا مازندران دانشگاه های علوم پزشکی ویروس کرونا مازندران دانشگاه های علوم پزشکی ماسک دانشگاه علوم پزشکی مازندران بیمارستان ها حال حاضر روند کاهشی نفر رسیده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۱۰۰۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روند کاهشی جرم سرقت در استان کرمان

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام ابراهیم حمیدی، ظهر شنبه در جلسه شورای پیشگیری از وقوع جرم استان کرمان با بیان اینکه سرقت، جرم اول استان کرمان از نظر فراوانی است، گفت: آمارها و عملکردها در سال گذشته نشان دهنده این است علی رغم اینکه سرقت جرم اول اولویت دار در استان است، ولی روند آن کاهشی بوده است.

وی با بیان اینکه بحث سرقت و امنیت روانی دو مقوله بسیار مهم هستند که رسیدگی به آنها باید جزو دستور کار این شورا در سال جاری قرار گیرد گفت: باید به سلاح و مهمات که موضوع بسیار حائز اهمیتی می‌باشد توجه ویژه شود و مقابله با حمل و قاچاق سلاح گرم و سرد و ساماندهی سلاح سرد در استان در دستور کار سال جاری باید باشد.

رئیس کل دادگستری استان کرمان با اشاره به تعیین تکلیف کارگاه‌های ضایعاتی و پایش تصویری آنها افزود: در این دو حوزه علی رغم تصویب دستورالعمل‌های متفاوت در جلسات سال گذشته، متأسفانه آنطور که شایسته و بایسته است، کار پیش نرفته است.

وی افزود: باید مسئولیت هر اداره و ارگان مشخص شود تا از این طریق پیگیری‌های لازم صورت گیرد و مطالبه درست از آن سازمان‌های تعیین شده داشته باشیم.

وی در خصوص پایش دوربین‌های تصویری در سطح استان و تأثیر آن بر کنترل جرایم خشن، گفت: تعداد دوربین‌های پایش تصویری در کرمان کم است و آن تعدادی هم که وجود دارند برخی دچار نواقص فنی هستند و بعضاً برخی جاها هم خلأ وجودی دارند که باید در راستای مسئولیت سازی سازمان‌ها، برای این امر هم مسئول مربوطه تعریف شود که سریع‌تر معضلات مربوط به پایش دوربین‌های تصویری به سرانجام برسد.

حجت الاسلام والمسلمین حمیدی افزود: در سال گذشته در جلسات شورای تأمین که با حضور استاندار محترم برگزار شد، وی در خصوص ساماندهی کارگاه‌های ضایعاتی تاکید داشتند و مبالغی را نیز برای این موضوع تأمین کردند، ولی با این تأمین اعتبار، چرا معضل کارگاه‌های ضایعاتی به نتیجه نرسیده است؟

این مقام قضائی به صراحت گفت: کارگاه‌های ضایعاتی باید ساماندهی شوند و با مشخص شدن متولیان امر از سوی دستگاه قضا به جد به این موضوع ورود و روند پیشرفت ساماندهی کارگاه‌های ضایعاتی رصد و پیگیری شود و چنانچه ترک فعلی رخ دهد، مطلع شویم‌.

رئیس کل دادگستری استان کرمان ادامه داد: ضرورت دارد که طی سه ماه نخست سال جاری، ساماندهی کارگاه‌های ضایعاتی انجام و سایر مشکلات مربوطه در این حوزه به مرور زمان برطرف شود.

کد خبر 6090146

دیگر خبرها

  • علت فوت پزشک متخصص در جهرم چه بود؟
  • کاهشی شدن قیمت سکه و طلا
  • ادامه روند کاهشی قیمت دلار در بازار
  • حمایت دانشگاه علوم پزشکی آبادان از دانشجویان آمریکا و مردم غزه
  • مجلس باید در قانون شوراها نسبت به احراز صلاحیت‌ها تجدید نظر کند
  • احتمال بازگشت دلار به کانال ۶۱ هزارتومانی
  • روند کاهشی جرم سرقت در استان کرمان
  • بیش از ۶ هزار خدمت واکسیناسیون در مجتمع رسول دانشگاه علوم پزشکی ایران
  • بازار دلار سرد‌تر می‌شود؟
  • آیین افتتاح طرح‌های دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی برگزار می‌شود