Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-05@03:23:52 GMT

طالبان اتهامات جنایات بشری را تکذیب کرد

تاریخ انتشار: ۲۳ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۱۰۱۸۵

طالبان اتهامات جنایات بشری را تکذیب کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، «ذبیح الله مجاهد» معاون وزیر فرهنگ و ارتباطات و همچنین سخنگوی طالبان امروز سه شنبه اتهامات وارده از جانب دیده بان حقوق بشر مبنی بر وقوع جنایات جنگی و جنایت علیه بشریت توسط این گروه را رد کرد.

مجاهد در همین رابطه با انتشار پیامی در توییتر، نوشت: ما گزارش دیده بان حقوق بشر را مبنی بر اینکه مجاهدین امارت اسلامی مرتکب جنایت جنگی می شوند، به شدت رد می کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این سازمان نباید قربانی اطلاعات غلط دشمن شود و نباید براساس آن چنین گزارش های اشتباهی تهیه کند. آنها باید همه چیز را با دقت مطالعه کنند و به طور مستقل به حقایق پی ببرند.

روز گذشته، دیده بان حقوق بشر با ارسال نامه ای به وزیر امور خارجه هند خواستار انجام اقدامات فوری برای رسیدگی به بحران انسانی و حقوق بشر در افغانستان شده بود.

نامه مذکور به این مسئله اشاره کرده بود که نمایندگی سازمان ملل متحد در افغانستان باید اطلاعاتش را با نهادهای بین المللی که جنایات جنگی در این کشور را بررسی می کنند، به اشتراک بگذارد.

سازمان غیردولتی دیده بان حقوق بشر در ماه آگوست نیز گزارشی منتشر کرده بود مبنی بر اینکه طالبان سربازان بازداشت شده، پلیس و غیرنظامیانی را که ادعا می شود با دولت سابق افغانستان مرتبط بوده اند بدون هیچ گونه روند و تشریفات قانونی اعدام کرده است.

پیشتر و در همین رابطه «میشل باشله» کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل نیز در سخنرانی افتتاحیه چهل و هشتمین نشست شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد در ژنو، طالبان را به دلیل عدم مشارکت و احترام به حقوق همه افغان ها مورد انتقاد قرار داده بود.

وی با اشاره به اینکه افغانستان وارد مرحله «جدید و خطرناکی» شده است، از اقدامات طالبان و نقض تعهداتی که وعده اش را داده بودند، ابراز نگرانی کرده بود.

وی گفت: به طور بسیار مهم و قابل ملاحظه ای و در تضاد با تضمین هایی که درباره حمایت طالبان از حقوق زنان داده شده است، طی سه هفته گذشته، زنان به طور تدریجی از حوزه عمومی حذف شده اند.

باشله همچنین عدم حضور زنان در دولت جدید طالبان را که اکثریت قریب به اتفاق اعضای آن از قوم پشتون هستند، به عنوان دلیلی برای نگرانی های خاص مطرح کرد.

وی از عفو کارکنان دولتی و مقامات سابق در سرویس های امنیتی دولت قبل و همچنین ممنوعیت تفتیش خانه به خانه به عنوان دیگر وعده های نقض شده توسط طالبان، یاد کرد.

کد خبر 5304783

منبع: مهر

کلیدواژه: طالبان طالبان افغانستان حقوق بشر نقض حقوق بشر دیده بان حقوق بشر سازمان دیده بان حقوق بشر جنایت جنگی افغانستان ایالات متحده امریکا فلسطین رژیم صهیونیستی روسیه عراق طالبان ایران لبنان طالبان افغانستان 11 سپتامبر عربستان سعودی پاکستان آژانس بین المللی انرژی اتمی دیده بان حقوق بشر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۱۰۱۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مذاکرات طالبان برای صادرات نفت روسیه

طالبان سرگرم همکاری با قزاقستان و ترکمنستان برای ایجاد یک مرکز منطقه ای تجارت انرژی است که فروش نفت از روسیه به جنوب آسیا را تسهیل می‌کند.

به گزارش ایسنا، نمایندگان افغانستان، قزاقستان و ترکمنستان اخیرا در کابل، درباره ایده ایجاد یک هاب انرژی و لجستیک در ولایت هرات در غرب افغانستان، گفتگو کرده اند.

نورالدین عزیزی، وزیر بازرگانی موقت طالبان به رویترز گفت: این سه کشور قصد دارند در این هاب سرمایه گذاری کنند که انتظار می‌رود هاب فروش نفت روسیه به کشورهای جنوب آسیا از جمله پاکستان باشد.

این مقام طالبان اظهار کرد: بر اساس گفتگوهای ما، قرار است یک مرکز لجستیکی در ولایت هرات ایجاد شود که می‌تواند شمال را به جنوب آسیا متصل کند.

عزیزی به رویترز گفت: پس از نشستهای سه جانبه هفته گذشته در افغانستان، تیمهای فنی از افغانستان، ترکمنستان و قزاقستان ظرف دو ماه آینده، پیش نویس توافق نامه ای را تهیه خواهند کرد که برنامه های رسمی برای هاب جدید انرژی را مشخص می‌کند.

به گفته عزیزی، این مرکز لجستیک در ابتدا قرار است ظرفیت یک میلیون تن نفت را داشته باشد، اما وی مشخص نکرد که این مرکز چه زمانی می‌تواند فعالیت خود را آغاز کند.

وزارت بازرگانی قزاقستان در بیانیه ای به رویترز گفت: قزاقستان به نوبه خود، به توسعه جاده ها و راه آهن از طریق افغانستان برای برقراری ارتباط با خلیج فارس و جنوب آسیا چشم دوخته است.

در حال حاضر، صادرات نفت خام قزاقستان به لجستیک در روسیه و بنادر این کشور در دریای سیاه، وابسته است.

طالبان در فروش نفت روسیه مشکلی نخواهند داشت.

بر اساس گزارش اویل پرایس، در پاییز سال ۲۰۲۲، وزیر بازرگانی طالبان اعلام کرده بود بر اساس قرارداد با روسیه، افغانستان سالانه یک میلیون تن بنزین، یک میلیون تن دیزل، ۵۰۰ هزار تن گاز نفتی مایع و ۲ میلیون تن گندم دریافت خواهد کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • گزارش جدید وزارت خارجه روسیه از وضعیت دردناک حقوق بشر آمریکایی
  • شرکت هیات افغانستان در نشست‌های بین‌المللی
  • انحراف آب هیرمند توسط طالبان به شوره زارهای افغانستان | افغانستانی‌ها آب شیرین را تلخاب می کنند! | واکنش معاون رئیس‌جمهور به این اقدام عجیب طالبان
  • انحراف آب هیرمند به شوره زارهای افغانستان حقیقت دارد | سلاجقه: برای مسدود کردن انحراف آب با طالبان گفت‌وگو می‌ کنیم | طالبان آب شیرین را تلخاب می کند!
  • بازگشت بیش از ۱.۵ میلیون مهاجر به افغانستان
  • استقبال طالبان از قهرمانان فوتسال افغانستان
  • گزارش چند سازمان حقوق بشری در مورد رابطه رهبران کشور‌ها با مطبوعات
  • سخنگوی طالبان گزارش یوناما را تکراری و تبلیغاتی خواند
  • مذاکرات طالبان برای صادرات نفت روسیه
  • عربستان یک فعال زن را به ۱۱ سال زندان محکوم کرد / اتهامات: انتخاب نوع لباس و بیان دیدگاه‌ها در فضای مجازی