Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی اقبال در پنجمین وبینار سراسری معاونان امور اسناد ادارات کل ثبت اسناد و املاک استان‌های کشور افزود: دستگاه‌هایی که در دوایر اجرا دارای پرونده بوده باید تا پایان سال نسبت به مختومه شدن پرونده‌های خود اقدام کنند و در صورت ترک فعل، سازمان بازرسی کل کشور با آن‌ها برخورد می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه معاونان از طریق بازرسی استان‌ها پیگیر پرونده باشند، گفت: این پرونده‌ها بیشتر مشمول پرونده‌های بانک‌های مختلف است.

اقبال درباره ثبت شرکت‌ها با تاکید بر نظارت معاونان امور اسناد بر به روز بودن حوزه تاسیس، تغییرات و تعیین نام گفت: رسیدگی به این امور نباید بیشتر از یک روز باشد؛ زیرا این امر تاثیر مثبتی در فضای کسب و کار و لبیک گفتن به اوامر و فرمایشات مقام معظم رهبری خواهد داشت.

معاون اسناد سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: نظارت عالیه بر دفاتر اسناد رسمی، ازدواج و طلاق و دقت در بازرسی‌ها در دستور کار قرار گرفته است.

وی به سه آزمون دفتریاری، سردفتری و ازدواج و طلاق اشاره کرد و افزود: آزمون دفتریاری در ۲۶ شهریورماه و دو آزمون دیگر نیز تا پایان سال ۱۴۰۰ برگزار می‌شود.

اقبال درباره عمکرد واحدهای شعبات نیز تاکید کرد که با نظارت معاونین اسناد، ظرف ۶ ماه آمار مربوط به مختومه‌های پرونده‌های اجرایی بیشتر از تشکیلی باشد.

معاون اسناد سازمان ثبت اسناد و املاک کشور بر ساماندهی بایگانی واحدهای اجرا و تسریع در مختومه شدن پرونده‌ها با به نزدیک شدن به پایان برنامه ششم توسعه تاکید کرد.

کد خبر 5304929

منبع: مهر

کلیدواژه: مقام معظم رهبری سازمان ثبت اسناد و املاک کشور مهدی اقبال سازمان بازرسی کل کشور برنامه ششم توسعه شهرداری تهران اربعین 1400 ویروس کرونا اربعین حسینی شورای شهر تهران قوه قضاییه سازمان تامین اجتماعی وزارت آموزش و پرورش پیش بینی وضعیت هوا کیفیت هوای تهران هلال احمر جمهوری اسلامی ایران آغاز سال تحصیلی ستاد مرکزی اربعین پلیس راهور پرونده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۱۱۷۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح تعیین تکلیف پرونده‌های مراجع انتظامی کشور اجرا می‌شود

معاون نظارت بر امور دادسراها و ضابطان دادستانی کل کشور از آغاز طرح تعیین تکلیف پرونده‌های موجود در مراجع انتظامی کشور خبر داد و گفت: به منظور کاهش اطاله دادرسی طرح تعیین تکلیف پرونده‌های رسوبی در مراجع انتظامی کشور امسال اجرا می‌شود.

به گزارش ایسنا به نقل از قوه قضاییه، عباس منصوری در جلسه با دادستان‌های گلستان در گرگان با بیان اینکه عملکرد مجموعه قضایی استان در بخش دادسراها مطلوب است گفت: جایگاه خوب استان گلستان در شاخص‌های مختلف نتیجه تلاش دادستان‌ها و کارکنان دادسراهای استان و صمیمت، تعامل و هماهنگی است که رئیس کل دادگستری استان با مجموعه مدیریتی استان، قضات و کارکنان اداری ایجاد کرده است که در کشور مثال زدنی است.

معاون نظارت بر امور دادسراها و ضابطان دادستانی کل کشور افزود: دادسرا نهاد مهمی در پیشگیری از جرایم و ناهنجاری ها، مبارزه و تعقیب و در نهایت اجرای احکام است که در این استان به دلیل سابقه طولانی رئیس کل دادگستری استان در سمت دادستانی، اهمیت این نهاد برجسته و به آن توجه خوبی شده است.

وی از آغاز طرح تعیین تکلیف پرونده‌های موجود در مراجع انتظامی کشور خبر داد و گفت: به منظور کاهش اطاله دادرسی طرح تعیین تکلیف پرونده‌های رسوبی در مراجع انتظامی کشور امسال اجرا می‌شود.

 منصوری افزود: پیش نویس دستورالعمل این طرح با مشارکت تعدادی از دادستان‌های سراسر کشور در مرحله کارشناسی است که بلافاصله پس از تایید و تصویب نهایی اجرای آن آغاز می‌شود.

معاون نظارت بر امور دادسراها و ضابطان دادستانی کل کشور گفت: متولی اجرای این طرح دادستانی کل کشور خواهد بود و با اجرای آن پرونده‌های رسوبی در مراجع زودتر تعیین تکلیف خواهد شد. خوشبختانه گلستان از استان‌های خوب استان در تعیین تکلیف پرونده‌های رسوبی در کلانتری هاست.

وی در ادامه سخنان خود در این جلسه گفت: نظارت و بازرسی از پارکینگ‌های وسایل نقلیه موتوری در اولویت دادستان‌ها قرار دارد و در همه استان‌ها به ویژه استان‌های شمالی که شرایط جوی خاص دارند با تمهید رئیس کل دادگستری و دادستان‌ها زودتر این وسایل تعیین تکلیف شود تا به اموال مردم خسارتی وارد نشود. نظارت بر تعیین تکلیف اموال توقیفی موجود در انبارهای شهرداری‌ها هم از جمله مواردی است که از سال گذشته در دستور کار دادستان قرار گرفته است.

منصوری با اشاره به تخصصی شدن بازرسی‌ها از دادسراها و مراجع انتظامی سراسر کشور گفت: صرفه جویی در وقت، بررسی تخصصی عملکرد و بازرسی الکترونیک از جمله مزایای این اقدام است.

معاون نظارت بر امور دادسراها و ضابطان دادستانی کل کشور در ادامه سفر خود به گلستان از دادسرای عمومی و انقلاب گرگان بازدید و در نشست با قضات این دادسرا درباره مسائل و موضوعات مرتبط با این بخش گفت‌وگو کرد.

بازدید از پارکینگ وسایل نقلیه موتوری از دیگر برنامه‌های معاون دادستان کل بود. در این بازید از طرح ابتکاری دادسرای مرکز استان برای جلوگیری از رسوب وسایل نقلیه موتوری و اطلاع به روز درباره وضعیت این وسایل رونمایی شد.

منصوری در ادامه برای بازدید به کلانتری شهرک امام گرگان رفت. بازدید از مرکز ترک اعتیاد اجباری توسکستان، آخرین برنامه روز اول حضور معاون دادستان کل کشور در گرگان بود. اقدام ابتکاری استان گلستان برای راه اندازی کارگاه‌های مهارت آموزی و اشتغال در کنار مرکز بازپروری معتادان در مرکز توسکستان از مواردی بود که این بازدید به آن پرداخته شد.

معاون نظارت بر امور دادسراها و ضابطان دادستانی کل کشور در ادامه سفر خود به گلستان صبح جمعه به گنبد کاووس رفت و همراه با رئیس کل دادگستری استان، دادستان مرکز استان، روسای دادگستری‌ها، دادستان‌ها و روسای بخش شرق استان و مدیرکل زندان‌های استان از زندان این شهر بازدید کرد.

این‌هیئت قضایی از همه بندها و بخش‌های زندان گنبد کاووس از جمله بهداری، واحد فرهنگی، ورزشی و آشپزخانه سرکشی کردند. معاون دادستان کل کشور در این بازدید از مددجویان فعال به ویژه در بخش قرآنی و فرهنگی تقدیر کرد و تسهیلات قانونی به مددجویان واجد شرایط اعطا شد.

در این بازدید دادستان‌های استان به هزار و ۳۰۰ مددجوی واجد شرایط استان مرخصی اعطا کردند و برای ۶۵ نفر از زندانیان هم مرخصی پایان حبس منجر به آزادی اعطا شد ضمن اینکه ۶۰۰ درخواست مددجویان نیز جهت اعمال سایر تسهیلات من جمله عفو در دستور بررسی قرار گرفت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کاهش مدت زمان رسیدگی به پرونده‌های شکایت کارگران در گلستان
  • آیا پاسپورت برای آیلتس لازم است؟ نکاتی که باید بدانید!
  • رسیدگی پزشکی قانونی به ۲.۱ میلیون پرونده در سال گذشته
  • صدور بیش از ۳۰۰ سند موقوفات در استان یزد
  • لزوم رسیدگی سریع‌تر به پرونده شرکت‌های پیش‌فروش خودرو
  • کارگروه مشترک برای آسیب شناسی روند رسیدگی به پرونده‌ها تشکیل شود
  • آجیل فروش متخلف در زنجان جریمه شد
  • صدور اسناد تک برگی برای همه موقوفات تا پایان سال جاری
  • نظارت ویژه بر پرونده‌های اقتصادی در دستور کار است
  • طرح تعیین تکلیف پرونده‌های مراجع انتظامی کشور اجرا می‌شود