Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

تلفن‌های همراه هوشمند قربانی کلاهبرداری‌های آنلاین می‌شوند که به طرز چشمگیری رشد داشته است. با این وجود، می‌توان اقداماتی را برای محافظت از تلفن همراه انجام داد.

به گزارش آفتاب‌نیوز؛ روزنامه بریتانیایی "سان" در گزارشی با اشاره به راهکار‌هایی برای محافظت از گوشی تلفن همراه در برابر کلاهبرداری توسط اپلیکیشن‌ها، می‌نویسد: بسیاری از اپلیکیشن‌هایی که افراد روی گوشی‌های خود نصب می‌کنند، نقش بدافزار را ایفا می‌کنند و برای سرقت داده یا پول مورد استفاده قرار می‌گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیش از نصب اپلیکیشن‌ها می‌توان چندین کار را برای محافظت انجام داد. ابتدا باید نظرات نوشته شده توسط سایر کاربران درباره آن برنامه را مورد بررسی قرار داد و در صورت مشاهده مواردی از نظرات منفی آن برنامه نصب نشود چرا که کاربرانی که پیش‌تر مورد کلاهبرداری قرار گرفته‌اند، می‌توانند از فضای انتشار نظرات برای هشدار دادن به دیگران استفاده کنند. البته مراقب باشید چرا که اگر تمام نظرات نیز مثبت باشند می‌تواند علامت بدی باشد و نشان‌ دهد نظرات جعلی و برای جلب اطمینان سازندگان بدافزار هستند.

همچنین، مهم است که بررسی کنید اپلیکیشن از کجا آمده و نصب آن از وب‌سایت‌های امن صورت می‌گیرد.

به گفته کارشناسان، امن‌ترین فضا برای دانلود اپلیکیشن‌ها از فروشگاه برنامه‌های رسمی مانند اپ استور اپل برای سیستم عامل آی او اس و گوگل پلی استور برای اندروید است.

فروشگاه برنامه‌های اپل از گوگل پلی استور امن‌تر است چرا که آن شرکت پیش از آنکه از سازندگان اپلیکیشن‌ها بخواهد محصول خود را عرضه کنند، شرایط و ضوابطی را برای آنان تعیین کرده است. با این وجود، حتی فروشگاه برنامه‌های اپل نیز کاملا ایمن نیست.

تجزیه و تحلیل تازه "واشنگتن پست" نشان داد که دو درصد از هزار برنامه پردرآمد در اپ استور جعلی و برای کلاهبرداری هستند و تخمین زده می‌شود از طریق این برنامه‌ها ۴۸ میلیون دلار به سرقت رفته است.

نکته دیگر آن که هنگام دانلود اپلیکیشن‌های خدماتی یا اپلیکیشن‌های ارائه محصولات رایگان باید به هزینه‌ها و اشتراک‌های مخفی آن توجه کنید.

همچنین بهتر است از اپلیکیشن‌ها برای ارسال پول به افرادی که کاملا به آنان اعتماد ندارید استفاده نکنید. برای حفظ امنیت خود باید از به اشتراک گذاشتن اطلاعات شخصی مانند مکان یا مخاطبین خود نیز دوری کنید.

حریم خصوصی را محافظت شده حفظ کنید و اجازه دسترسی برنامه را به آن ندهید.

کلاهبرداران می‌توانند از اطلاعات شما برای هدف قرار دادن تبلیغاتی یا کلاهبرداری استفاده کنند.

به روز بودن نرم افزار‌های امنیتی می‌تواند راهی عالی برای ایمن نگه داشتن گوشی شما باشد.

کارشناسان توصیه می‌کنند که کاربران اندروید به ویژه از نرم‌افزار‌های امنیتی مانند برنامه‌های آنتی ویروس یا یک برنامه خصوصی شبکه مجازی (VPN) برای محافظت از داده‌های خود استفاده کنند.

منبع: آفتاب

کلیدواژه: کلاهبرداری موبایل برای محافظت اپلیکیشن ها برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۱۱۹۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایموجی صوتی؛ عجیب‌ترین قابلیت گوگل که به تماس‌های صوتی اضافه شد

ایتنا - گوگل در جدیدترین بروزرسانی خود برای اپلیکیشن تماس اندروید، ایموجی صوتی را برای برخی از کاربران فعال کرد.
شرکت گوگل در جدیدترین بروزرسانی خود، قابلیت عجیبی را برای برخی کاربران فعال کرده که ایموجی‌های صوتی نام دارد. این قابلیت در اپلیکیشن Phone در واقع افکت‌های صوتی استانداردی هستند که با انتخاب یکی از ۶ ایموجی تشویق، خنده، جشن، گریه، مدفوع و صدای تبل پخش می‌شوند.

گوگل در توضیح قابلیت جدید اپلیکیشن تماس می‌گوید: «شما می‌توانید احساسات و حالت‌های مختلف خود را با صداهایی مانند تشویق، خنده، گریه یا تبل تنها از طریق لمس تصویر هریک از ایموجی‌ها به طرف مقابل ابراز کنید.»

درواقع وقتی شما به عنوان تماس‌گیرنده یکی از ایموجی‌های صوتی را انتخاب می‌کنید، اپلیکیشن تماس گوگل انیمیشن کوتاهی را همراه با افکت صوتی به مدت چند ثانیه پخش می‌کند که در هر دو طرف تماس شنیده می‌شود.

طریقه فعال کردن این قابلیت برای کاربران اندروید اینگونه است که ابتدا وارد بخش عمومی (General) تنظیمات گوشی می‌شوید یا در صفحه اپلیکیشن تماس، روی بیشتر (More) می‌زنیذ تا گزینه ایموجی صوتی (Audio Emoji) را مشاهده کنید.

پس از فعال‌کردن، دکمه «ایموجی صوتی» در صفحه اصلی اپلیکیشن ظاهر می‌شود و به شما اجازه می‌دهد با زدن روی آن، یکی از شکلک‌ها را انتخاب کنید تا صدای مرتبط پخش شود.

گوگل برای جلوگیری از پخش پشت سر هم صداها با ایجاد فاصله کوتاهی بین ارسال این ایموجی‌ها محدودیتی برای استفاده از این قابلیت درنظر گرفته است. 

در حال حاضر کمپانی گوگل آخرین به‌روزرسانی اپلیکیشن Phone گوگل را در کانال بتا (نسخه ۱۲۸) دردسترس قرار داده تا برخی کاربران از آن استفاده کنند اما احتمالاً در هفته‌های آینده تمام کاربران امکان استفاده از آن را خواهند داشت.

دیگر خبرها

  • فیلم| نظرات جالب تجار خارجی در مورد ایران اکسپو ۲۰۲۴
  • مجازات واتس‌اپ برای کاربران خاطی!
  • امام صادق(ع) چگونه جان امام بعد از خود را محافظت کردند؟
  • راهکار استرالیایی‌ها برای جلوگیری از دزدی در فروشگاه‌ها + فیلم
  • جزئیات هوش مصنوعی آیفون لو رفت!
  • وضعیت بحرانی رزیدنت‌ها و پزشکان طرحی/ شرایط را سخت‌تر کرده ایم
  • چرا جنیفر انیستون در تیک تاک حساب کاربری ندارد؟
  • ایموجی صوتی؛ عجیب‌ترین قابلیت گوگل که به تماس‌های صوتی اضافه شد
  • اکثر آمریکایی‌ها تیک‌تاک را ابزار نفوذ چین می‌دانند
  • ۴ ادویه ضد آلزایمر