Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، مهدی اقراریان عضو شورای اسلامی شهر تهران در نشست مجمع ملی مطالبه‌گران مردمی مدیریت شهری اظهار داشت: اقراریان در جمع مطالبه گران مردمی مدیریت شهری گفت: نظام توحیدی یک عنصر بسیار مهم در مطالبه گری است.

در حال حاضر انقلاب اسلامی در راستای نظام توحیدی یک ماموریت بسیار کلان را دنبال می کند و اثرگذاری بزرگی را در جهان رقم زده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه مطالبه گری باید با برنامه و دقیق صورت بگیرد تصریح کرد: اگر نظامات برنامه ریزی را شناسایی نکنیم مطالبه گری به نقطه مطلوبش نمی رسد.

اقراریان ادامه داد: فساد در بدنه مدیریت شهری ریشه کرده و مبارزه با این مساله نیازمند نظامات برنامه ریزی دقیق هستیم.

عضو شورای اسلامی شهر تهران در ادامه گفت: ریشه برخی فسادهای موجود در مدیریت شهری، الگوهای حکمرانی است که از غرب نشات گرفته است.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به اینکه برای حل مساله نیازمند ابزار حل مساله هستیم تصریح کرد: ما کماکان در بروکراتیک سیاه دوره پهلوی حرکت می کنیم. این نکته درست است که فساد سیستمی نیست اما در سیستم قطعا فاسد وجود دارد و سیستم فساد زاست.

اقراریان افزود: راه اصلاح این وضعیت تغییر حکمرانی و نگاه درست به بیانات رهبر انقلاب است.

عضو شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه: مادامی که الگوسازی صورت نگیرد تاثیر گذاری در سیستم نخواهیم داشت. مطالبه گری و مبارزه با فساد در ذیل حکمرانی تعریف می شود بنابراین در این حکمرانی باید الگوسازی در خصوص مبارزه با فساد شکل بگیرد.

در گام دوم باید به دنبال الگوسازی برویم، مطالبه گری از جمله موضوعات مهمی است که رهبر انقلاب در گام دوم به آن تاکید کردند.

اقراریان تاکید کرد: مطالبه گری دقیقا ناظر به حل مساله است و باید تمام امکانات را پای کار مطالبه گری و حل مساله بیاوریم.برای مطالبه گری باید جامعه را همراه کنید و یکی از راه های همراه کردن جامعه گفتگو است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شورای شهر شهرداری تهران مدیریت شهری مطالبه گری حل مساله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۱۲۱۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توصیه دادستان کرمان به مقامات قضائی استان‌ برای مبارزه جدی با فساد 

ایسنا/کرمان دادستان کرمان هتک حرمت و هرگونه افترا و تهمت ناروا به افراد را مذموم شمرد و به مقامات قضایی استان‌ توصیه کرد مبارزه جدی با فساد را در اولویت کارها و امور خود قرار دهند.  

مهدی بخشی امروز ۱۲ اردیبهشت ماه در نشست رؤسای حوزه‌های قضایی و دادستان‌های سراسر استان‌ کرمان اظهار کرد: سند تحول قضایی با توجه به قانون اساسی و قوانین و مقررات هم سو با نظام، اهداف انقلاب، بیانات امام راحل و یکی از موضوعات مورد توجه و تأکید مقام معظم رهبری طی چند سال گذشته بوده است. 

وی با اشاره به ویژگی‌های قاضی تراز نظام اسلامی عنوان کرد: کسی که در مسند مسئولیت است همواره باید با داشتن منش انقلابی، اخلاص و سخت‌کوشی در راستای تحقق سند تحول قوه قضاییه تلاش کند.

دادستان کرمان خدمت کردن به مردم را یک توفیق و موهبت بزرگ دانست و اظهار کرد: در ابتدای سال جاری ٧٩ برنامه در راستای سند تحول قوه قضاییه ابلاغ شده و در دادستانی مرکز استان نیز برنامه یک ساله ۱۴۰۳ را مبتنی بر سند تحول تنظیم کرده‌ایم.

وی خواستار توجه جدی دادستان‌های سراسر استان به عملکرد حوزه‌های تحت امر خود و همچنین رسیدگی سریع‌ توأم با دقت به پرونده‌ها شد و اظهار کرد: تعیین تکلیف هر چه سریع‌تر پرونده‌های موجود در نیروی انتظامی و ضرورت افزایش نظارت بر عملکرد ضابطان و ارائه آموزش‌های لازم به آن‌ها نیز در اولویت دادستان‌های سراسر استان قرار گیرد. 

بخشی هتک حرمت و هرگونه افترا و تهمت ناروا به افراد را مذموم شمرد و به مقامات قضایی استان‌ توصیه کرد مبارزه جدی با فساد را در اولویت کارها و امور خود قرار دهند و در عین حال توجه و اهتمام ویژه به حفظ حرمت و آبروی مسئولانی که هنوز جرم آن‌ها ثابت نشده نیز داشته باشند. 

دادستان کرمان یکی دیگر از مظاهر صیانت از حقوق عامه را برخورد و مقابله با شایعه‌سازان و نشردهندگان اکاذیب و اقداماتی دانست که در فضای مجازی باورهای مردم را نشانه گرفته‌اند و موجبات تشویش اذهان مردم را فراهم می‌آورند و تاکید کرد: دادستانی کرمان با تشکیل کمیته امنیت روانی با تمام توان به مقابله با هر آنچه امنیت روانی و فیزیکی مردم را تهدید می‌کند، خواهد پرداخت و از موارد نقض و مخدوش کردن حقوق عامه جلوگیری خواهد کرد. 

وی در ادامه به ماندگاری طولانی‌مدت وسایل نقلیه و اموال توقیفی در حوزه پرونده‌های مواد مخدر در استان اشاره و بیان کرد: الحمدلله با اقدام جهادی و شبانه‌روزی در راستای دستور رئیس قوه قضائیه و دادستان کل کشور، پارکینگ خودروهای توقیفی مواد مخدر وضعیت مطلوبی دارد اما باید این روند را ادامه دهیم تا بار دیگر پارکینگ‌ها پر نشوند و هر چه سریع‌تر در جهت تعیین تکلیف این خودروها اقدام شود. 

بخشی تأکید کرد: دادستان‌ها ضمن حضور در انبارها و پارکینگ‌های خودروهای توقیفی غیر مواد مخدر، علل ماندگاری خودروها به ویژه موتورسیکلت‌ها را مورد بررسی قرار دهند و با صدور دستورات قضایی لازم، موانع موجود را در جهت تعیین تکلیف آن‌ها رفع کنند.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • دولت اژدهای هفت سر فساد را در بخش‌های مختلف شناسایی کند
  • کشاورزان کماکان چشم انتظار اصلاح قیمت خرید تضمینی گندم
  • شوراها عرصه ظهور حضور مردم در حکمرانی هستند
  • دولت با کسی تعارف ندارد
  • مساله اتباع بیگانه، امنیت، کم آبی و بیکاری چالش‌های اصلی فارس است
  • افزایش مشارکت مردم در حکمرانی و مردمی‌سازی جهش تولید اولویت است
  • یکی از مطالبات مردم در دور اول انتخابات مجلس موضوع تحول بود
  • از توجه ویژه به توسعه روابط فرهنگی با همسایگان تا طرح مساله غزه در اجلاس باکو
  • توجه همزمان به حقوق و مطالبات کارگری و کارفرمایی در نظام اسلامی
  • توصیه دادستان کرمان به مقامات قضائی استان‌ برای مبارزه جدی با فساد