Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل آموزش و پرورش استان اصفهان، گفت: ارتقای شبکه شاد یکی از اصلی ترین برنامه های آموزش و پرورش استان اصفهان برای سال تحصیلی جدید بوده است و بعد از ۱۷ ماه آموزش مجازی دانش آموزان امسال به نقطه ای رسیده ایم که بسیاری از مشکلات این شبکه برای فرایند آموزش مجازی رفع شده است.

به گزارش خبرنگار ایمنا، محمد اعتدادی شامگاه سه شنبه_ ۲۳ شهریور ماه ۱۴۰۰_ در خصوص بازگشایی مدارس و پروژه مهرماه برای سال تحصیلی جدید در نشست خبری با اصحاب رسانه، اظهار کرد: با همه گیری ویروس کرونا از اسفندماه سال ۱۳۹۸ یکی از دستگاه‌هایی که در طی این ۱۸ ماه گذشته مأموریت اصلی و وظیفه ذاتی آن (حضوری فیزیکی دانش آموزان در مدراس) متوقف شد نهاد آموزش و پرورش بوده است و کمتر دستگاه مثل آموزش و پرورش در این پاندمی دچار آسیب زیاد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: روند آموزش‌ها به صورت مجازی بوده و مبرهن است که هیچ نوع آموزشی را نمی‌توان جایگزین آموزش حضوری دانش آموزان کرد به دلیل اینکه آموزش مجازی از نظر کیفی اجازه فعالیت مطلوب و به نحو احسن را برای معلمان و دانش آموزان فراهم نمی‌کند.

همراهی خوب رسانه‌ها با آموزش و پرورش در اپیدمی کرونا

مدیر کل آموزش و پرورش استان اصفهان، تصریح کرد: در پاندمی کرونا اصحاب رسانه همراهی خوبی را با سازمان آموزش و پرورش استان اصفهان داشته اند تا مشکلات آموزش مجازی را به گوش خانواده‌ها و مسئولین این سازمان برسانند تا در جهت برطرف کردن مسائل و بهبود کیفیت آموزشی دانش آموزان اقدامات لازم صورت بگیرد.

اعتدادی، افزود: در حال حاضر در آستانه بازگشایی مدارس برای سال تحصیلی ۱۰۴۱-۱۴۰۰ قرار داریم و حضور مدیر دفتر متوسطه وزارت آموزش و پرورش طی روزهای اخیر در استان اصفهان جهت بازبینی فرآیندها و اقدامات سازمان آموزش و پرورش اصفهان برای پروژه مهرماه امسال و بازگشایی مدارس است.

وی خاطرنشان کرد: ارتقای شبکه شاد یکی از اصلی‌ترین برنامه‌های آموزش و پرورش استان اصفهان برای سال تحصیلی جدید بوده است، یکی از سیاست‌های وزارت آموزش و پرورش نیز ارتقای این شبکه برای بهبود کیفیت آموزش مجازی بوده است و بعد از ۱۷ ماه آموزش مجازی دانش آموزان امسال به نقطه‌ای رسیده ایم که بسیاری از مشکلات این شبکه برای فرایند آموزش مجازی حل شده است.

بازگشایی نمادین مدارس در مهرماه

مدیر کل آموزش و پرورش استان اصفهان، گفت: با پیگیری‌های مداوم وزارت آموزش و پرورش مشکلات این شبکه در استان رفع شده است و دانش آموزانی که از شبکه شاد استفاده می‌کنند برای سال تحصیلی جدید می‌توانند از امکانات این شبکه برای تحصیل مجازی استفاده لازم را داشته باشند.

اعتدادی، تصریح کرد: با همت همکاران فرهنگی امسال مهرماه آمادگی بازگشایی نمادین مدارس را داریم و با وجود همه کمبودها که در حوزه نیروی انسانی وجود دارد، تلاش ما بر این بود تا برای سال تحصیلی جدید کلاس خالی از معلم را نداشته باشیم.

وی ادامه داد: امسال زنگ شکوفه‌ها برای بازگشایی مدارس با حضور نمادین دانش آموزان در دبستان خوروش برگزار می‌شود و زنگ بازگشایی مدارس در سوم مهرماه در دبیرستان دخترانه حکیمه در ناحیه سه برگزار می‌شود و آموزش حضوری دانش آموزان با جمعیت کمتری در روستاها و مناطق عشایری برگزار می‌شود.

ماهیت آموزش‌های هنرستانی به صورت کارگاهی است

مدیر کل آموزش و پرورش استان اصفهان، اظهار کرد: ماهیت آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و هنرستان‌ها به صورت کارگاهی است تا به اهداف مورد نظر دست پیدا کنیم، بعضی از رشته‌ها را می‌توانیم در فضای مجازی به هنرجویان آموزش دهیم، در محیط واقعی و کارگاهی دانش آموزان تعامل با دیگران را یاد می‌گیرند.

اعتدادی، تاکید کرد: اولین پارامتر در بازگشایی هنرستان‌ها توجه به تراکم هنرستان‌ها است و دروس کارگاهی با گروه‌های ۱۵ نفر برگزار می‌شود و دومین پارامتر سرانه متعلق به هر دانش‌آموز با فضای بزرگی است و کارگاه‌های هنرستان از چهار و نیم متر شروع شده و تا ۷۰ متر ادامه دارد تا اماکن برگزاری کارگاه با تراکم ۱۵ نفر فراهم شود.

وی افزود: برای سال تحصیلی جدید آمادگی لازم برای برگزاری کارگاه‌های هنرستانی با این تراکم هنرجویان را داریم و این اتفاق وابسته به تصمیم نهایی ستاد ملی کرونا برای حضور هنرجویان در هنرستان‌ها و ابلاغ آن به آموزش و پرورش استان اصفهان است.

مدیر کل آموزش و پرورش استان اصفهان، تصریح کرد: در طرح اینترنت رایگان قریب به سه هزار و ۵۰۰ مدرسه متصل به اینترنت رایگان شدند و تعدادی از مدارس به دلیل صعب‌العبور بودن موفق به دریافت طرح اینترنت رایگان نشده اند، اما همه دانش آموزان با مجهز شدن سرورها امکان استفاده از شبکه شاد را داشتند و قریب به ۷۱ درصد دانش آموزان از امکانات شاد استفاده کرده و اعلام رضایت کردند و استان اصفهان از نظر دسترسی به امکانات شبکه شاد در جایگاه رتبه چهارم در بین استان‌های همجوار قرار دارد.

کد خبر 522141

منبع: ایمنا

کلیدواژه: مدارس آموزش و پرورش شبکه شاد فضای مجازی اینترنت آغاز سال تحصیلی جدید معلمان برگزاری کارگاه کارگاه های هنرستانی سال تحصیلی 1400 بستر شبکه شاد دانش آموزان فني و حرفه اي کرونا و آموزش آنلاین مدیر کل آموزش و پرورش استان اصفهان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق مدیر کل آموزش و پرورش استان اصفهان برای سال تحصیلی جدید بازگشایی مدارس برگزار می شود دانش آموزان آموزش مجازی هنرستان ها شبکه شاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۱۳۴۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت ۴۴هزار دانش‌آموز در امتحانات نهایی در چهارمحال وبختیاری

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان چهارمحال و بختیاری از شرکت ۴۴ هزار دانش‌آموز در امتحانات نهایی استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، پژمان خلفیان امروز در نشست خبری با خبرنگاران و اصحاب رسانه استان، با اشاره به اینکه 110 حوزه امتحان نهایی در استان آماده شده است، اظهار داشت: قرار است 44 هزار دانش‌آموز در امتحانات نهایی امسال به مدت 10 روز شرکت داشته باشند.

وی با بیان اینکه در سال جاری تاثیر کنکور و تاثیر سوابق تحصیلی، 50 درصد و 50 درصد است، عنوان کرد: در سال تحصیلی آینده، تاثیر سوابق تحصیلی 60 درصد و تاثیر کنکور 40 درصد خواهد شد، این اقدام به‌خاطر کاهش استرس کنکور و موثر بودن سابقه‌های تحصیلی در حال انجام است.

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه 45 کارگاه کار و فناوری در سطح استان تجهیز شدند، عنوان کرد: بیش از 200 میلیارد ریال برای تجهیز هنرستان‌های استان هزینه شده است، رشته‌های هنرستان‌های استان در 17 منطقه آموزشی استان آمادگی کامل برای ورود هنرجوهای جدید را دارند.

خلفیان با اشاره به اینکه 36 درصد دانش‌آموزان متوسطه استان در رشته‌های هنرستان‌ها و 64 درصد در رشته‌های نظری در حال تحصیل هستند، مطرح کرد: برنامه در سال جدید این است که عدد دانش‌آموزان رشته‌های نظری به 60 درصد و هنرجویان هنرستان‌ها به 40 درصد برسند.

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان با اشاره به اجرای طرح شهید محسن فخری‌زاده، بیان داشت: در این طرح به واسطه اهمیت هوش مصنوعی و کد نویسی، 15 سایت جدید کامپیوتری متوسطه اول در سطح استان مجهز و راه‌اندازی شد.

وی با اشاره به هدایت تحصیلی دانش‌آموزان، عنوان کرد: در این زمینه جلسات مکرر با دانش‌آموزان، دبیران و اولیا دانش‌آموزان گرفته می‌شود تا دانش‌آموزان با نگاه درست و بر اساس واقعیت، رشته تحصیلی متوسطه خود را انتخاب کنند.

خلفیان همچنین به تجهیز حوزه‌های امتحانی در استان اشاره کرد و خاطرنشان کرد: مجموعا 3 میلیارد و 120 میلیون تومان از محل اعتبارات تملک دارایی سرمایه‌ای، 578 میلیون تومان از محل اعتبارات فصل 5 و یک میلیارد و 200 میلیون تومان از محل اعتبارات استانی صرف تجهیز حوزه‌های امتحانی استان شده است.

انتهای پیام/7540/

دیگر خبرها

  • شرکت ۴۴هزار دانش‌آموز در امتحانات نهایی در چهارمحال وبختیاری
  • ارتقای سطح علمی دانش‌آموزان با آرمان‌های انقلاب اسلامی
  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش آموزان کردستانی از ۱۵ اردیبهشت
  • مشکل کمبود دبیر و آموزگار در سال تحصیلی جدید حل شد
  • خودآگاهی و شناخت اجتماعی برای هدایت تحصیلی نیاز است
  • طرح پنج شنبه‌های طلایی و دوری دانش آموزان از فضای مجازی
  • مدارس کانکسی در زنجان به حداقل ممکن رسیده است
  • ارتقای سرانه آموزشی هرمزگان با ساخت ۶۰۰ کلاس درس جدید در سال جاری
  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش‌آموزان کردستانی از ۱۵ اردیبهشت
  • اجرای ۶۰ عنوان‌برنامه به‌مناسبت هفته معلم در استان سمنان/ معلم، ماندگارترین واژه در هستی