Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان گفت: سینما می تواند ارزش ها، هنجارها و بهترین آداب و رسوم را در جامعه نهادینه کرده و به آموزش پیشگیرانه از وقوع جرایم خشن در جامعه بپردازد. خبرگزاری میزان - سیدمهدی قویدل، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان به مناسبت روز ملی سینما در نشست با کارگردان و تهیه کننده فیلم سینمایی"دکتر جیم و آقای واو" که با مشارکت معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان تولید شده است، اظهار کرد: مقوله هنر و اهمیت آن بر هیچ کس پوشیده نیست، هنر یکی از خلاقیت‌های خداوند است که در وجود انسان‌ها نمایان شده تا با روش‌های تلفیقی و استفاده از ظرفیت‌های درونی انسان، طرح مسایل با بیان جدیدی ارائه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به فرموده مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) مبنی بر اینکه سینمای برگرفته از تمدن ایرانی- اسلامی باید به سمتی برود که مسائل ضداخلاقی و خشونت‌ها را حذف کند، افزود: ابزار هنر تئاتر و سینما به مثابه سکه دورویی است که می‌تواند به نحوی شایسته نقش خود را در پیشگیری و بروز بسیاری از هنجار‌های ارزشی در جامعه ایفا کند و یا ناهنجاری را با زبان هنر به عنوان یک فرهنگ در جامعه پیاده سازد.
قویدل، سینما را بسترساز عنوان و تصریح کرد: از آنجا که شاید نگاه برخی از مردم به دستگاه قضایی چندان خوشایند نبوده و صرفا نگاه کیفری همراه با مجازات و خشونت آمیز باشد، از این رو استفاده بهینه از هنر هفتم می‌تواند موجب فرهنگ‌سازی شده و روی دیگر دستگاه قضا که همان تلاش جهت پیشگیری از وقوع جرایم، کنترل خشم، ترویج فرهنگ صلح و سازش و ارتقاء مسئولیت اجتماعی و... است را به مردم نمایش دهد.
وی تصریح کرد: یکی از برنامه‌های سینما می‌تواند پیاده‌سازی ارزش ها، هنجار‌ها و نهادینه کردن بهترین آداب و رسوم در جامعه و پیشگیری از رفتار‌های خشن و ضداخلاقی باشد، همچنین هنر قادر است روزنه جدیدی را به سمت جامعه باز کند.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان در بخش دیگری از صبحت‌های خود گفت: در برنامه‌ها و اهداف قوه قضاییه و در سند تحول دستگاه قضایی بر توجه به ظرفیت جوامع علمی و نخبگان بسیار تاکید شده است و باتوجه به اینکه از وجود آسیب‌های بسیاری در جامعه رنج می‌بریم، بنابراین ضرورت دارد با کمک اهالی علم، هنر و قلم، تغییر نگرش و تغییر رفتار در جامعه ایجاد شود.
قویدل گفت: دستگاه قضا نباید گزینه اول مردم جهت حل مشکلات باشد بلکه باید از روش‌های دیگر برای حل اختلاف و مشکلات استفاده شود و انتظار می‌رود خود مردم نیز با مسئولیت پذیری و خود کنترلی به حل مسایل یکدیگر بپردازند و دستگاه قضا در آخرین مرحله طرح دعاوی قرار گیرد.
وی با انتقاد از اینکه برخی تلاش می‌کنند تا از یکسری آسیب‌ها در جامعه قبح زدایی شود، تاکید کرد: هنر و سینما می‌تواند به احیا و بازآفرینی بسیاری از ارزش‌هایی که در حال فراموشی است بپردازند و در این زمینه حمایت معنوی ما از اهالی هنر وجود خواهد داشت.   بیشتر بخوانید: ابزار رسانه‌ای قوه قضاییه، باید متناسب با هجمه گسترده دشمنان باشد   انتهای پیام/ برچسب ها: پیشگیری از وقوع جرم هنر دستگاه قضایی کرمان

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: پیشگیری از وقوع جرم هنر دستگاه قضایی کرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۰۶۸۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود نیروی انسانی و بودجه پیشگیری در حوزه مدیریت بحران

آخوندی مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی در برنامه پرسمان صدا و سیمای استان گفت: این تصور در عموم مردم ایجاد شده که مدیریت بحران بانک ماشین آلات و تجهیزات و دارای منبع اعتباری گسترده است، اما در اصل بودجه در داخل اعتبارات دستگاه‌ها پیش‌بینی می‌شود و همه دستگاه‌ها باید طبق وظایف ذاتی خودشان عمل کنند. 

او افزود: طی ۱۰ سال گذشته هیچ اعتباری در زمینه پیشگیری و آمادگی ستاد‌های مدیریت بحران به ما اختصاص داده نشده است و در اولویت بندی اعتبارات نقص داریم، زیرا اعتقاد ما این است که باید اعتبار پیشگیری بیشتر از اعتبار بازسازی باشد. 

آخوندی بیان کرد: به طور مثال برای بهسازی ماشین آلات سنگین عمرانی در مرحله اول ۷۰۰ میلیارد تومان و در مرحله دوم هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم تا آنها را به روز کنیم. 

بیشتر بخوانید

 سیل برخی از راه‌های روستایی و فرعی خراسان جنوبی را مسدود کرد

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی ادامه داد: نیروی انسانی و نیروی تخصصی آموزش دیده در بحث اجرای حوزه مدیریت بحران کم داریم و اجازه جذب نیرو در برخی از موارد را هم نداریم؛ به طور مثال در استان کمبود نیروی آتش نشانی داریم و با بازنشسته شدن نیرو‌ها به صورت جدی با مشکل کمبود نیرو مواجه خواهیم شد. 

او عنوان کرد: مورد دیگری که از آن گلایه‌مندیم این است که توجه به هشدار‌ها و جدی گرفتن آنها هنوز فرهنگ سازی نشده و این یک مشکل هم میان مردم و هم برخی مسئولینی است که می‌بایست در حوزه اجرایی و عملیاتی کاری انجام دهند. 

آخوندی به سیلاب اخیر در استان اشاره و تصریح کرد: بعد از سیل، تیم‌های ارزیاب از دستگاه‌های مختلف به مناطق هدف رفته و در قالب فرم‌هایی برآورد خسارت انجام می‌دهند که این برآورد‌ها در پله نهایی به استانداری رسیده و جمع‌بندی می‌شود؛ در مرحله بعدی از هیئت دولت پیگیری و متناسب با بودجه بخشی از آن به استان اختصاص داده می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • ضرورت برخورد جدی دستگاه قضا با عاملان آتش‌سوزی عمدی جنگل‌ها
  • استقرار ۱۸ تیم اطفای حریق در مناطق حفاظت شده کرمانشاه
  • کمبود نیروی انسانی و بودجه پیشگیری در حوزه مدیریت بحران
  • معلمین نقش و رسالت سترگ تربیتی را عهده‌دار هستند
  • پلیس فتا: ۹۱ درصد حجم «آلودگی جرایم غیر اخلاقی» مربوط به اینستاگرام است
  • رئیس پلیس فتا: اینستاگرام بیشترین حجم آلودگی جرایم غیر اخلاقی را دارد
  • زیرساخت، فرهنگ، قانون؛ عوامل کاهش تصادفات
  • دستگاه‌ها به مسئولیت‌ در قبال آموزش و پرورش عمل نمی‌کنند
  • پلیس فتا با محتواهای مبتذل در فضای مجازی برخورد می‌کند
  • ایفای مسئولیت اجتماعی صنایع برای واحد تجاری، جامعه و محیط سودمند است