Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین، ظهور کووید ۱۹ باعث کاهش شدید عفونت ویروسی دیگر و شایع یعنی آنفلوآنزا شده است.

با آمادگی دولت‌ها برای فصل آنفلوآنزای ۲۰۲۱-۲۲ که یک ماه دیگر آغاز می‌شود، سوالات زیادی در مورد همزمانی دو ویروس و ایمنی و اثربخشی دو واکسن متفاوت وجود دارد.

به گفته دکتر جیسون مک نایت، استادیار بالینی در بخش مراقبت‌های اولیه و سلامت جمعیت در کالج پزشکی دانشگاه A&M تگزاس، نتیجه نهایی این است که اکثر مردم برای اطمینان از بهترین پیامد‌های سلامتی به هر دو واکسن نیاز دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: ما در مورد دو نوع مختلف ویروس صحبت می‌کنیم. آنفلوآنزا به طور معمول یک عفونت دستگاه تنفسی فوقانی است که بر سینوس‌ها، مجاری بینی، مجاری تنفسی فوقانی و غیره تاثیر می‌گذارد. این ویروس می‌تواند به ریه‌های شما پیشرفت کرده و به پنومونی تبدیل شود که عمدتا در افراد مبتلا به بیماری مزمن یا افراد مبتلا به سرکوب سیستم ایمنی ایجاد می‌شود. اکثر افراد در عرض یک هفته از آنفلوآنزا بهبود می‌یابند.

از طرف دیگر، کووید ۱۹ می‌تواند علائم مشابهی داشته باشد، اما به طور کلاسیک دستگاه تنفسی تحتانی را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

برخی از ویروس‌های کرونا علائم مشابه سرماخوردگی را ایجاد می‌کنند و خفیف هستند و ظرف چند روز برطرف می‌شوند. برخی دیگر، مانند سندرم تنفسی حاد (SARS)، سندرم تنفسی خاورمیانه (MERS) و کووید ۱۹، می‌توانند کشنده باشند.

مک نایت گفت: سال گذشته، تعداد موارد آنفلوآنزا در سراسر جهان به میزان قابل توجهی کاهش یافت که به دلیل توجه بسیار به نکات بهداشتی برای پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا بود. تحت شرایط همه‌گیری افراد بیشتری هنگامی که احساس بیماری می‌کردند در خانه می‌ماندند؛ بنابراین در حالی که برخی از افراد به آنفلوآنزا مبتلا شده بودند، ما شاهد افزایش یا شیوع شدید آن نبودیم.

او هشدار می‌دهد که امسال ممکن است بسیار متفاوت باشد.

مک نایت گفت: طی چند ماه گذشته، اکثریت مردم آرامش بیشتری پیدا کرده و به حالت قبل از کرونا بازگشته‌اند. در نتیجه مک نایت پیش بینی می‌کند که ممکن است فصل آنفلوآنزا امسال چندان تهدیدکننده نباشد.

او گفت: با وجود این، افرادی که نکات ایمنی را رعایت می‌کنند می‌توانند سالمتر بمانند. اگر همچنان از ماسک استفاده کرده و از حضور در تجمعات پرهیز می‌کنید، خطر کمتری شما را تهدید خواهد کرد. در صورت مشاهده هرگونه علامتی، بهتر است فقط در خانه بمانید.

مک نایت همچنین توصیه می‌کند که افراد هر دو واکسن آنفلوآنزا و کرونا را با هم دریافت کنند.

او گفت: دریافت واکسن هنوز بهترین راه برای جلوگیری از بیماری جدی در صورت ابتلا به آنفلوآنزا است. همین امر در مورد واکسن کرونا صادق است. افراد به هر دو نیاز دارند. سیستم مراقبت‌های بهداشتی در حال حاضر به دلیل مراقبت‌های لازم برای بیماران کرونایی تحت فشار قرار گرفته است. اگر بخواهیم موارد استاندارد آنفلوآنزا و بستری شدن در بیمارستان را هم به آن اضافه کنیم، باید در انتظار یک زمستان طولانی و غم انگیز باشیم.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: آنفلوآنزا کرونا کووید ۱۹ سرماخوردگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۱۳۷۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف سازنده «آسترازنکا» درباره عوارض این واکسن

شرکت بریتانیایی ـ سوئدی آسترازنکا، کوویشیلد را با همکاری دانشگاه آکسفورد ساخت و تولید آن در دوران همه‌گیری کرونا در مؤسسه سرم هند انجام شد. این واکسن در بیش از ۱۵۰ کشور از جمله انگلیس و هند تزریق شد.

به گزارش تسنیم، یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین ۶۰ تا ۸۰ درصد مؤثر است.

با وجود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که این واکسن ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود که می‌تواند مرگبار باشد.

تعدادی از افراد در بریتانیا یک شکایت جمعی را ثبت و اعلام کرده‌اند که این واکسن منجر به بروز مرگ و میر و صدمات شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا ۱۰۰ میلیون پوند برای حدود ۵۰ قربانی هستند.

در حالی که آسترازنکا ادعای افراد را رد می‌کرد، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن در موارد بسیار نادر، باعث سندرم لخته خون می‌شود که علامت اصلی ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

دیگر خبرها

  • برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید
  • اعتراف سازنده «آسترازنکا» درباره عوارض این واکسن
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید!
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند