Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، فیروزی رئیس مرکز ملی مطالعات پایش و بهبود محیط کسب و کار وزارت اقتصاد در برنامه تیتر امشب شبکه خبر تصریح کرد: مهمترین مانع برای بهبود فضای کسب و کار این است که این امر، اولویت اصلی دستگاه ها نیست. این ذهنیت که یک دستگاه، اهمیت خود و جایگاهش را صرفا در صدور آئین نامه و بخشنامه ببیند، فرصتی برای توجه به بهبود فضای کسب و کار ایجاد نمی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: دستگاه ها نباید برای اینکه ساختار بزرگتری داشته باشند اقدام به مقرره سازی و بخشنامه سازی کنند صرفا برای اینکه اثبات کنند سازمان مهمی در کشور هستند.

فیروزی بیان کرد: در حال حاضر ۵۱ درصد از کل خدمات دولت از جنس مجوز است و با این تک ابزار همه کار حکمرانی را می خواهد انجام دهد ، این امر موانع کسب و کار را بیشتر می کند.

این مقام مسئول تاکید کرد: برای بهبود فضای کسب و کار ابتدا باید تفکر سازمانی و فرهنگ سازمان ها تغییر و تحول داشته باشد.

او گفت: البته معضلات کسب و کار یک شبه ایجاد نشده که یک شبه از بین برود. طی سال های گذشته اقدامات مناسبی همچون راه اندازی پنجره واحد ، حذف کد اقتصادی و الکترونیکی شدن گواهی پلیس اماکن انجام شده که به معنای کاشت است و زمان برداشت این اقدامات هم به زودی فرا می رسد.

رئیس مرکز ملی مطالعات پایش و بهبود محیط کسب و کار وزارت اقتصاد بیان کرد: فرآیندهایی که در سازمان تامین اجتماعی ، سازمان امور مالیاتی و سازمان غذا و دارو انجام می شود، همچنین اقدامات مربوط به تغییر کاربری اراضی ، آزاردهنده و طولانی هستند و موانع زیادی بر سر راه تولید ایجاد کرده اند.

در حال تکمیل...

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کسب و کار مالیات تولید بهبود فضای کسب و کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۱۴۱۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه خدمات ضروری به بیش از ۸۰۰ هزار نفر در افغانستان

سازمان جهانی بهداشت به تازگی اعلام کرد که در ماه جاری میلادی به ۸۱۲ هزار نفر در افغانستان خدمات بهداشتی و درمانی ضروری ارائه کرده است. 

سازمان جهانی بهداشت با انتشار گزارش ماه جاری میلادی(فروردین-اردیبهشت) بیان کرد: این خدمات در ۹۳۳ مرکز بهداشت مستقر در سراسر افغانستان ارائه شده است.

این گزارش ضمن تاکید بر تعهد این سازمان نسبت به رسیدگی به نابرابری جنسیتی در زمینه ارائه مراقبت های بهداشتی و درمانی، اعلام کرد که ۴۴ درصد این افراد را زنان تشکیل می‌دهند. ۳۳ درصد دیگر را کودکان و سایر افراد آسیب پذیر تشکیل می‌دهند تا این سازمان نسبت به نادیده گرفته نشدن این جمعیت در معرض خطر اطمینان حاصل کند.

بر اساس این گزارش، در این بازه زمانی، عفونت‌های حاد تنفسی، مشکلات گوارشی و سرخک در میان مردم افغانستان بیشتر شایع بوده است.

در این گزارش همچنین آمده است که ۳۴۱ کادر درمان در یک ماه اخیر در بخش‌های سلامت روان، حمایت روانی-اجتماعی، آموزش، مراقبت و درمان استاندارد خدمت رسانی کرده اند.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • مهران مدیری مجوز «پدر قهوه» را گرفت؟
  • قطع بدون مجوز درختان در ‌عظیمیه کرج
  • کارکنان دولت حق دریافت هدیه را نخواهند داشت
  • تولید گوشت مرغ در چهارمحال و بختیاری ۳۰ درصد رشد کرد
  • ارائه خدمات ضروری به بیش از ۸۰۰ هزار نفر در افغانستان
  • هوشمند شدن خدمات دولت برای کسب وکار واحد‌های صنفی در اردبیل
  • خدمات هوشمند دولت برای واحد‌های صنفی با صدور مجوز‌های الکترونیکی
  • کوتاهی دستگاه‌های خدمات‌رسان مدیریت شهری را ضعیف جلوه می‌دهد
  • بهبود اقتصادی؛ از میدان «واقعیت» تا میدان «تصویر»
  • وزارتخانه‌های نیرو، ارتباطات و سازمان انرژی اتمی پیشتاز صدور به موقع مجوز‌ها