Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از میزان، دکتر عاطفه عابدینی دبیر کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا در خصوص آخرین وضعیت کشور در مورد ورود موتاسیون جدید گفت: خدا را شکر به جز موتاسیون دلتا ورود سکانس جدیدی در کشور گزارش نشده است و آزمایش‌هایی که تاکنون انجام دادیم همان سویه‌های قبلی را نشان می‌دهند. 

این فوق تحصص ریه ضمن اشاره به اینکه جهش‌های هوشمندی که ویروس کووید انجام می‌دهد در جهت افزایش عفونت‌زایی ویروس و بالا رفتن قدرت سرایت‌پذیری آن است، ادامه داد: هر کدام از جهش‌هایی که ویروس انجام می‌دهد بسته به اینکه بر کدام قدرتش اضافه شده می‌تواند در جامعه پخش شود و برای مثال موتاسیون دلتا به دلیل افزایش قدرت سرایت‌پذیری ویروس به راحتی در جامعه پخش شد و شاهد افزایش موارد ابتلا و مرگ ومیر در کشور بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لامبدا نمی‌تواند ویروس غالب در کشور شود

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه وضعیتی که سوش‌های جدید در جوامع به وجود می‌آورند، به این موضوع بستگی دارد آن سوش می‌تواند به سویه غالب تبدیل شوند و سبب ایجاد پیک شود یا نه، افزود: بالاخره در طول زمان و به دلیل جابه‌جاهای بین‌المللی ورود همه سوش‌ها به همه کشورهای اتفاق می‌افتد، اما آنچه اهمیت دارد این است که ویروس تا چه اندازه می‌تواند به سویه غالب تبدیل شود و پیک ایجاد کند.

وی در پاسخ به این سوال که پیش‌بینی شما در مورد وضعیت ایران در مورد ورود این ویروس‌ها چیست، اظهار کرد: هنوز مطالعات چندانی در خصوص این موتاسیون‌ها صورت نگرفته است و عده‌ای معتقد هستند که لامبدا نمی‌تواند ویروس غالب شود چراکه ایمنی که بر سویه دلتا موثر است، بر آن هم اثر دارد و به طور کلی اطلاعات ما در خصوص این جهش‌ها کامل نیست و برای اظهار نظر در این خصوص باید صبر کرد.
 

کد خبر 626864 برچسب‌ها كروناويروس دلتا- کرونای هندی كرونا در ايران كرونا لامبدا

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كروناويروس دلتا کرونای هندی كرونا در ايران كرونا لامبدا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۱۶۴۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز همکاری حمل ونقل بین المللی ایران و تاجیکستان از بندر چابهار کلید خورد

خسرو سرایی مدیر کل ترانزیت، لجستیک  سازمان بناد رو دریانوردی با بیان اینکه علاقمندی تاجیکستان برای سرمایه گذاری لجستیکی در بندر چابهار یکی موفقیت‌های سرمایه گذاری بین المللی در ایران رویکرد مهمی محسوب می‌شود  گفت: بندر چابهار باتوجه به موقعیت استراتژیکی که دارد بسیاری از کشور‌ها ازجمله تاجیکستان به دنبال آن است که با ورود و همکاری با این بندر بتواند  در زنجیره ارزش جهانی این بندر  ورود پیدا کند.

وی افزود: کشور ما در واقع پل ترانزیتی هست بین شرق و غرب شمال و جنوب بالعکس و این به آن معنی است که اگر در چهار راهی توقفی صورت گیرد و مقررات دست وپاگیری  به تصویب برسد باعث می‌شود که سایر کشور‌ها از این فرصت سو استفاده کنند چراکه ما در حال حاضر در دنیای رقابت هستیم و بسیاری از کشور‌های همسایه در حال بندرسازی هستند که می‌توانند این فرصت ترانزیت را از ایران بگیرند، اما توجه به موقعیت استراتژیک ایران و بنادر در بین سایر کشور‌ها بسیار حائز اهمیت است.

سرایی افزود: موقعیت منحصر به فرد بندر چابهار و ورود هندوستان برای سرمایه گذاری در این بندر باعث شده که هم کشور افغانستان و هم کشور روسیه برای ورود به این بندر و سرمایه گذاری در آن اقبال نشان دهند.

گفتنی است تفاهم‌نامه همکاری جمهوری اسلامی ایران و جمهوری تاجیکستان در بخش حمل‌ونقل بین‌المللی و ترانزیتی از طریق بندر چابهار میان علی‌اکبر صفایی؛ معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی کشورمان و شایسته مرادزاده معاون وزیر حمل‌ونقل جمهوری تاجیکستان امضا شد.

این تفاهم‌نامه با هدف توسعه همکاری‌های حمل‌ونقل بین‌المللی و ترانزیت چندوجهی بین دو کشور به امضا رسید.هیئت جمهوری تاجیکستان به سرپرستی معاون وزیر حمل‌ونقل این کشور در سفر به تهران پس از ملاقات با مقامات ارشد سازمان بنادر و دریانوردی از زیرساخت‌ها و ظرفیت‌های ترانزیتی بندر چابهار نیز بازدید کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • تجهیزات VAR از چین وارد می‌شود | مشکلی در قرارداد شمسایی نیست
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون با آزمایش مولکولی
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • آغاز همکاری حمل ونقل بین المللی ایران و تاجیکستان از بندر چابهار کلید خورد
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • ورود سازمان توسعه تجارت به ماجرای تولید نوکیای تقلبی
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد