Web Analytics Made Easy - Statcounter

فیروز عارفی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: با توجه به برنامه ریزی های صورت گرفته در آموزش و پرورش سقز مبنی بر کاهش بی سوادی و ریشه کن کردن این معضل در میان جامعه، آمار بی سوادی را از ۱۱ هزار نفر به هفت هزار نفر کاهش دادیم و این رویه برای امسال و سال های آینده ادامه دارد.

وی اضافه کرد: از طریق اطلاع رسانی و بسته های تشویقی سعی می کنیم مردم کم سواد و بی سواد را برای یادگیری علم ترغیب کنیم تا از این طریق بتوانیم بیشترین افراد را برای یادگیری سواد جذب کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به اجرای طرح "پیوند سواد و زندگی" در شهرستان سقز اشاره کرد و گفت: در قالب این طرح ضمن آموزش سواد تلاش می‌شود تا افراد کم سواد و بی‌سواد در حوزه مهارت‌های زندگی، حرفه‌ای و شغلی توانمند شوند.

عارفی یادآور شد: در قالب این طرح تلاش می‌شود تا سوادآموزان با آموزش و مهارت‌ آموزی که در رشته‌های مختلف می‌بینند در قالب کسب و کارهای کوچک نسبت به تولید و فروش محصولات خود به عنوان مشاغل خرد و زود بازده اقدام کرده و کسب درآمد کنند.

رییس آموزش و پرورش سقز با اشاره به اینکه سه مرکز یادگیری مهارت در قالب طرح "پیوند سواد و زندگی"در سقز فعال است، افزود: علاوه بر این، کلاس های آموزش و یادگیری سوادآموزی در محلات سطح شهر برگزار می شود.

وی بر تلاش برای جذب حداکثری سوادآموزان، افتتاح مرکز یادگیری محلی سوادآموزی در مهرماه امسال در محله بهارستان، ادامه تجهیز مراکز یادگیری با کمک آموزش و پرورش و به ویژه خیرین را از جمله مهمترین اقدامات آتی این حوزه عنوان کرد.

سقز با بیش از ۲۲۶ هزار نفر جمعیت دومین شهرستان پر جمعیت استان کردستان است که در ۱۹۰ کیلومتری شمال سنندج مرکز این استان قرار دارد.

برچسب‌ها کردستان سواد آموزی سقز وزارت آموزش و پرورش سازمان نهضت سواد آموزی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کردستان سواد آموزی سقز کردستان سواد آموزی سقز وزارت آموزش و پرورش سازمان نهضت سواد آموزی آموزش و پرورش بی سواد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۱۸۲۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر مهم برای معلمان غیردولتی؛‌ کاهش محسوس ساعات کاری در هفته با بیمه کامل

به گزارش همشهری آنلاین احمد محمودزاده گفت: آن چیزی که در آموزش و پرورش مهم است محیط کلاس، معلم و دانش‌آموز است و ما پیگیر این هستیم که معلمان حضور ثمربخشی در کلاس‌های درس داشته باشند.

وی افزود: در بازنگری قانون در رویکردهای حمایتی و نظارت بر مدارس غیردولتی، نگاه ویژه‌ای به معلمان مدارس غیردولتی داشته‌ایم. سال‌ها در حق این معلمان اجحاف شده بود و نوعا معلمان در قالب قانون کار، مانند کارگر بودند در حالی که معلم کارگر نیست و بخشی از حضور معلم در کلاس درس و بخشی در محیط‌های یادگیری است.

معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: تلاش کردیم ۴۴ ساعت معلمان کاهش یابد و در مجموع به ۳۰ ساعت رسیدیم و این موضوع ابلاغ شده است. بنابراین از امسال معلمان مدارس غیردولتی ۳۰ ساعت کار می‌کنند و با این ساعات فعالیت نیز بیمه آن‌ها کامل خواهد بود.

کد خبر 848925 برچسب‌ها خبر مهم معلمان

دیگر خبرها

  • ساخت ۱۵۰۰ کلاس در هرمزگان در دولت سیزدهم/ رشد ۶۲درصدی قبولی پزشکی
  • خبر مهم برای معلمان غیردولتی؛‌ کاهش محسوس ساعات کاری در هفته با بیمه کامل
  • ۹۷ درصد مردم چهارمحال و بختیاری با سواد هستند
  • از کلاس‌هایی که معلم نداشت تا رتبه بندی‌هایی که شاکی داشت
  • تجلیل از دانش آموز وظیفه شناس کوچصفهانی
  • بنویسید تا به دست بیاورید
  • گفته و ها و ناگفته های معلمان در دیدار با رئیس‌جمهور
  • جذب سه هزار معلم جدید در هرمزگان
  • البرز به ۱۱ هزار کلاس درس جدید نیاز دارد
  • افتتاح نمایشگاه فرصت‌های متنوع یادگیری در هفته گرامیداشت مقام معلم