Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی وزارت نفت، مهدی علی‌مددی معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی وزارت نفت با اشاره به اولویت‌های منابع انسانی اظهار داشت: تعهدهایی نسبت به تبدیل وضعیت بخشی از کارکنان صنعت نفت وجود دارد که تبدیل وضعیت پذیرفته‌شدگان آزمون قراردادی مدت موقت و تبدیل‌وضعیت مشمولان ایثارگر از جمله آنهاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به برنامه‌ریزی وزارت نفت دولت گذشته برای تبدیل وضعیت بخشی از کارکنان در قالب قراردادهای جذب نوین، اعلام کرد: با دستور وزیر نفت، کارگروهی تخصصی برای بررسی همه تعهدها و مسئولیت‌ها در حوزه منابع انسانی صنعت نفت ایجاد شده است که یکی از دستورکارهای این کارگروه، بررسی قراردادهای جذب نوین است که با قوانین و مقررات حاکم بر صنعت نفت مغایرت دارد.

*تعهداتی که منافع سرمایه انسانی نفت در آن لحاظ شده باشد، به هیچ عنوان لغو نمی‌شود

معاون وزیر نفت با تأکید بر ضرورت پرهیز از تکثر قراردادها در حوزه منابع انسانی وزارت نفت، به فعالیت کارکنان صنعت نفت در قالب‌های قراردادی رسمی، مدت معین، مدت موقت و ارکان ثالث اشاره کرد و گفت: رویکرد اصلی ما این است که عمل به تعهدهای را با بهره‌مندی از قراردادهای موجود محقق کنیم تا حد امکان الگوی تازه‌ای به قراردادهای کنونی جذب نیروی انسانی وزارت نفت افزوده نشود.

علی‌مددی هدف از انجام بررسی‌های جامع توسط کارگروه تخصصی تعیین‌شده از سوی وزیر نفت را ایجاد محمل قانون‌مندی متکی بر ساختار بودجه‌ای مشخص و دارای ضمانت اجرایی برای سرمایه انسانی صنعت نفت عنوان کرد و افزود: تعهداتی که منافع سرمایه انسانی در آن لحاظ شده باشد، به هیچ عنوان لغو نمی‌شود و از این بابت به همه کارکنان اطمینان‌خاطر می‌دهیم که تعهدهای جذب پس از بررسی صحت شرایط افراد، تطبیق با نظام بودجه‌ای و ضوابط جاری، عملیاتی می‌شوند. به‌زودی پس از تکمیل بررسی‌ها در کارگروه‌های تخصصی و دریافت نظر نهایی وزیر نفت، نتایج احصا و برای اجرا ابلاغ می‌شود.

*تکمیل فرآیند جذب مشمولان ایثارگر تا پایان سال

علی‌مددی درباره مشمولان ایثارگر توضیح داد: تعداد مشمولان بند «و» ماده ۴۴ قانون برنامه پنجم توسعه در وزارت نفت حدود ۵ هزار نفر هستند که به‌رغم محدودیت‌های بودجه‌ای، وزیر نفت با نگاهی مثبت، تبدیل وضعیت تمام مشمولان را لازم‌الاجرا خوانده‌اند. بخش عمده کارها برای تبدیل وضعیت این کارکنان انجام شده و به‌منظور تکمیل فعالیت‌ها، امروز (۲۴ شهریورماه) نشستی با مدیران منابع انسانی در سطح وزارت نفت خواهیم داشت و در تلاشیم با تدوین سازوکارها و رفع موانع پیش رو، این فرآیند را نیز تا پایان سال نهایی کنیم و به سرانجام برسانیم و به همه تعهدهای صنعت نفت در این موضوع عمل کنیم.

*تبدیل وضعیت 1700 نیروی قرارداد موقت وزارت نفت به زودی انجام می‌شود

معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی وزارت نفت درباره حدود 1700 نفر پذیرفته‌شده آزمون کارکنان قراردادی مدت‌موقت نیز گفت: در این زمینه بررسی‌ها در حال انجام است و پس از صحت‌سنجی شرایط افراد و نیازسنجی، پذیرفته‌شدگان برای مصاحبه دعوت می‌شوند تا فرآیند جذب آنان در قالب قرارداد مربوطه تکمیل شود.

وی با تأکید بر اینکه جذب نیروی موردنیاز، محوریت نگاه وزارت نفت را در حوزه منابع انسانی شکل داده است، ادامه داد: با توجه به بازنشستگی بخش قابل‌توجهی از کارکنان صنعت نفت طی چهار تا پنج سال آینده، برنامه‌های مناسب دیگری نیز در خصوص جذب تدارک دیده‌ایم که در این زمینه، برگزاری آزمون استخدامی نیز دوباره در دستور کار قرار می‌گیرد تا بتوانیم با ایجاد انگیزه در فارغ‌التحصیلان دانشگاهیِ امیدوار به کار در صنعت نفت، از ظرفیت بازار کار جامعه علمی کشور در مسیر اعتلای این صنعت به‌نحو بهینه‌تری بهره‌مند شویم.

* ایجاد وقفه در فرآیند جذب به دلیل بررسی اعتراضات به شیوه برگزاری آزمون

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، طبق اظهارات مهدی علی‌مددی معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی وزارت نفت، تبدیل وضعیت 1700 نفر از پذیرفته‌شدگان کارکنان قرارداد مدت موقت به قرارداد مدت معین پس از انجام بررسی‌ها به زودی انجام خواهد شد. به نظر می‌رسد، دلیل ایجاد وقفه در تکمیل این فرآیند، بررسی اعتراضات برخی از کارمندان قرارداد موقت به شیوه برگزاری آزمون و نقایص مربوط به آن بوده است.

انتهای پیام/ب

منبع: فارس

کلیدواژه: سرمایه انسانی مهدی علی مددی انسانی وزارت نفت سرمایه انسانی منابع انسانی تبدیل وضعیت فرآیند جذب بررسی ها صنعت نفت علی مددی وزیر نفت مدت موقت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۱۹۲۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۰ پروژه جدید برای ایجاد ارزش افزوده به ارزش ۲۵ میلیارد دلار در دستورکار وزارت نفت است/ برنامه‌ریزی برای تبدیل متانول به بنزین

وزیر نفت از بهره‌برداری ۷۹ پروژه نیمه‌تمام به ارزش ۱۶ میلیارد دلار خبر داد و گفت: ۵۰ پروژه جدید همسو با ارزش افزوده به ارزش ۲۵ میلیارد دلار نیز در دستور کار داریم.

به گزارش خبرنگار شانا، جواد اوجی امروز (سه‌شنبه، ۱۱ اردیبهشت‌) در حاشیه آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعه طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و اکتشاف و تولید ایرانی در جمع خبرنگاران بیان کرد: استفاده از ظرفیت هلدینگ‌ها و شرکت‌های بزرگ صنایع پتروشیمی در توسعه میدان‌های گازی اهمیت بسیاری دارد. امروز برای توسعه نزدیک به ۱۶ مخزن گازی با شرکت‌ها و هلدینگ‌های بزرگ پتروشیمی کشور تفاهم‌نامه امضا شد که به‌سمت قرارداد و اجرایی‌شدن می‌رود.

وی افزود: شرکت‌ها و هلدینگ‌های بزرگ پتروشیمی با کمک شرکت‌های اکتشاف و تولید در توسعه میدان‌های گازی ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری می‌کنند و با توسعه این میدان‌ها، در دو، سه سال آینده بیش از ۱۲۷ میلیون مترمکعب گاز به تولید گاز کشور افزوده می‌شود که هم تأمین‌کننده خوراک پتروشیمی‌ها خواهد بود و هم به فرایند توسعه میدان‌های گازی کشور کمک می‌کند.

وزیر نفت تصریح کرد: سابقه نداشته است شرکت‌های پتروشیمی در زمینه توسعه میدان‌ها ورود کنند. در نمایشگاهی که در حسینیه امام خمینی (ره) با حضور رهبر معظم انقلاب برگزار شد، ایشان تأکید کردند که از ظرفیت هلدینگ‌ها و شرکت‌های بزرگ استفاده کنید که امروز الحمدالله این اتفاق مبارک رقم خورد.

اوجی با بیان اینکه پارسال قراردادهای سازنده‌ای با شرکت‌ها و هلدینگ‌های بزرگ پتروشیمی در زمینه جمع‌آوری گازهای مشعل داشتیم، گفت: بخشی از این‌ها به بهره‌برداری رسیده است. همچنین در خصوص تولید بنزین در مجتمع‌های پتروشیمی، به‌ویژه پتروشیمی‌هایی که متانول تولید می‌کنند، با شرکت‌های ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی و صنایع پتروشیمی برنامه‌ریزی‌هایی شده است.

وی افزود: ان‌شاءالله بخشی از تولید متانول کشور به‌سمت تولید بنزین و ارزش‌ افزوده سوق داده می‌شود. امروز بسیاری از کشورها از خوراک متانول به تولید بنزین دست یافته‌اند که ما دانش فنی و توانمندی تولید آن را داریم؛ بنابراین در بعضی پتروشیمی‌ها که سهام‌داران آن‌ها تمایل داشتند، با همکاری شرکت ملی صنایع پتروشیمی این اتفاق مطلوب رقم خواهد خورد و ما بخشی از ظرفیت تولید متانول را به تولید بنزین سوق خواهیم داد که اعداد و ارقام آن را در مصاحبه‌های بعدی اعلام خواهم کرد.

وزیر نفت ادامه داد: با توجه به افت قیمتی که طی چند سال گذشته در بحث محصولات تولید متانول داشته‌ایم و از طرفی برای جبران ناترازی بنزین، می‌توانیم از بنزینی که از خوراک متانول تولید می‌شود استفاده کنیم. این موضوع در کشور چین هم اتفاق افتاده است.

اوجی از بهره‌برداری ۷۹ پروژه نیمه‌تمام به ارزش ۱۶ میلیارد دلار خبر داد و گفت: ۵۰ پروژه جدید همسو با ارزش افزوده به ارزش ۲۵ میلیارد دلار را نیز در دستور کار داریم. از این پروژه‌ها و پروژه‌هایی که تکمیل می‌شوند یا نیمه‌تمام هستند، روزانه ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار بشکه به تولید نفت ما اضافه می‌شود. همچنین روزانه ۳۵ میلیون مترمکعب به تولید گاز و بیش از روزانه ۵۰ هزار بشکه به ظرفیت پالایشی کشور اضافه خواهد شد.

وی با بیان اینکه وزارت نفت در آغاز سال نو به اجرای پروژه‌های کلان با استفاده از منابع داخلی توجه نشان داده و بالاترین وزارتخانه و دستگاه در کشور در موضوع جذب سرمایه‌ خارجی وزارت نفت بوده است، گفت: در توسعه میدان‌ها نشان دادیم که معطل شرکت‌های خارجی نیستیم و با سرمایه‌گذاری‌های انجام‌شده در دو سال اخیر، نگاه درستی برای توانمندی بخش داخلی ایجاد شده است.

وزیر نفت تصریح کرد: امروز اتفاق مطلوب با فعالان بخش خصوصی که عمده سهام‌دارانِ این پتروشیمی‌ها و هلدینگ‌ها هستند رقم خورد، البته سهام‌داران آن‌ها مردم هستند و بیش از ۵۰ میلیون نفر در صنایع پتروشیمی و مجتمع‌های بزرگ پتروشیمی سهم‌ دارند.

دیگر خبرها

  • سوخت گیری در آسمان چگونه و چقدر طول می‌کشد؟
  • پایداری نظام به تقویت و در صحنه‌ بودن نیروی انسانی است
  • ۱۷۰۰ نیروی شهرداری برای رفع آب‌گرفتگی معابر کرمانشاه پای کار هستند
  • ۱۷۰۰ نیروی شهرداری برای رفع آبگرفتگی معابر کرمانشاه پای کارند
  • افزایش انگیزه سرمایه انسانی، اولویت وزارت نفت
  • تبدیل وضعیت رانندگان استیجاری ایثارگر چه زمانی انجام می‌شود؟
  • قدردانی از وزیر نفت برای ایجاد تحول انقلابی در کوتاه‌ شدن فرآیند دریافت مجوزهای سرمایه‌گذاری
  • ۵۰ پروژه جدید به ارزش ۲۵ میلیارد دلار برای ایجاد ارزش افزوده در دستورکار وزارت نفت است/ برنامه‌ریزی برای تبدیل متانول به بنزین
  • ۵۰ پروژه جدید برای ایجاد ارزش افزوده به ارزش ۲۵ میلیارد دلار در دستورکار وزارت نفت است/ برنامه‌ریزی برای تبدیل متانول به بنزین
  • خبر خوش برای کارگران/ شکل قراردادهای موقت تغییر می‌کند؟