Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  حوزه سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان،  اسماعیل بقایی هامانه سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد دفتر سازمان ملل در ژنو در دومین روز برگزاری نشست ۴۸ شورای حقوق بشر در سخنرانی خود ضمن تأکید بر پایبندی کشورمان به حمایت از ارتقای حقوق بشر، تصریح کرد: مسئولیت دولت‌ها در حفظ و حراست از حقوق بشر مردمشان امری مفروض است، اما این امر نباید مانع از رسیدگی سازوکار‌های حقوق بشری به نقض فاحش حقوق بشر مردمان یک کشور به دلیل اعمال غیرقانونی دولت‌های دیگر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بقایی هامانه در توضیح سخنان خود مشخصا به «مداخلات نظامی خارجی» و «تحریم‌های غیرانسانی» اشاره کرد و گفت: شرم آور است که آمریکا به رویکرد اعتیادآمیز خود در اعمال تحریم‌های ظالمانه علیه کشور‌های در حال توسعه ادامه می‌دهد و مرتکب نقض فاحش، نظام‌مند و گسترده حقوق بشر مردم کشور‌های تحت تحریم می‌شود.

نماینده دائم کشورمان نزد دفتر سازمان ملل در ژنو با اشاره به وضعیت ناگوار افغانستان به عنوان نمونه روشنی از نتیجه مداخله نظامی خارجی، میراث ۲۰ ساله مداخله نظامی به رهبری آمریکا در افغانستان را کشتار، ویرانی، افزایش تولید مواد مخدر، نومیدی و تفرقه برشمرد.

وی همچنین تأکید کرد که جمهوری اسلامی ایران خواستار تشکیل دولتی فراگیر در افغانستان است که تبلور خواسته‌های مردم و نماینده تنوع قومی و مذهبی این کشور باشد و به حقوق انسانی همه مردم افغانستان احترام بگذارد که این مهم تنها از طریق یک فرآیند صلح به رهبری افغانستان و تحت مالکیت و کنترل افغانستانی‌ها امکانپذیر است.

گفتنی است حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه نیز روز دوشنبه ۲۲ شهریور ماه در نشست مجازی «وضعیت بشردوستانه در افغانستان» به ریاست «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل متحد شرکت و آمادگی ایران را برای تسهیل ارسال کمک‌های انساندوستانه کشور‌های مختلف به افغانستان اعلام و بر ضرورت تامین کمک‌های فوری انساندوستانه و همچنین کمک به مردم این کشور و تشکیل دولت فراگیر در افغانستان تأکید کرد. 

مجید تخت روانچی سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل نیز قبل از نشست شورای امنیت درباره وضعیت افغانستان در اظهاراتی با بیان این که جنایات جنگی نیرو‌های خارجی در افغانستان نباید بدون مجازات بماند، تصریح کرد: هر دولتی که با زور در افغانستان به قدرت برسد به رسمیت شناخته نخواهد شد.

گفتنی است، نشست چهل و هشتم شورای حقوق بشر از روز دوشنبه ۲۲ شهریور در ژنو آغاز شده و تا ۱۶ مهر ادامه پیدا خواهد کرد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سازمان ملل افغانستان سازمان ملل حقوق بشر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۲۰۵۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان همکاری‌ اسلامی به رسمیت شناختن کشور فلسطین را خواستار شد

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از روزنامه البیان امارات، سازمان همکاری اسلامی در بیانیه ای با استقبال از تصمیم جمهوری ترینیداد و توباگو در به رسمت شناختن کشور فلسطین اعلام کرد که این اقدام مهم با قوانین بین‌المللی و قطعنامه‌های سازمان ملل متحد در این زمینه همخوانی دارد و به مردم فلسطین این امکان را می دهد تا بتوانند برای حقوق مشروع خود از جمله حق بازگشت، تعیین سرنوشت خویش و تشکیل کشور مستقل فلسطین بر اساس مرزهای ۴ ژوئن ۱۹۶۷ به پایتختی قدس تلاش کنند.

این سازمان که متشکل از ۵۷ کشور مسلمان است، بار دیگر از همه کشورهای جهان که هنوز کشور فلسطین را به رسمیت نشناخته‌اند خواست تا در اسرع وقت در حمایت از مردم فلسطین در به رسمیت شناختن کشور فلسطین و انجام تلاش‌های بین‌المللی با هدف پایان دادن به اشغالگری رژیم اسرائیل و تحقق صلح و ثبات در منطقه و اجرای مصوبات بین المللی مرتبط، اقدام کنند.

جمهوری ترینیداد و توباگو روز پنجشنبه در تصمیمی که در جسله شورای وزیران این کشور اتخاذ شد، کشور فلسطین را به رسمیت شناخت.

این تصمیم بر اساس توصیه وزیر امور خارجه جمهوری ترینیداد و توباگو اتخاذ شد و بر اساس شورای وزیران این کشور تصمیم گرفت که با هدف تحقق صلح پایدار از طریق تقویت اجماع رو به افزایش بین المللی در مورد مساله فلسطین، تشکیل کشور مستقل فلسطین را به رسمیت بشناسد.

در بیانیه دولت ترینیداد و توباگو همچنین آمده است: به رسمیت شناختن کشور فلسطین یک امر اخلاقی و عادلانه و بیانگر خواسته‌های مشروع ملت فلسطین و حمایت از آنها است.

ترینیداد و توباگو (Trinidad and Tobago) با نام رسمی جمهوری ترینیداد و توباگو کشوری جزیره‌ای در دریای کارائیب واقع در شمال آمریکای جنوبی است. این کشور در فاصله ۱۱ کیلومتری سواحل ونزوئلا و ۱۳۰ کیلومتری سواحل گرانادا واقع شده و به خاطر ذخایر نفت و گاز خود معروف است.

پیشتر نیز جامائیکا و باربادوس در آوریل گذشته اعلام کردند که کشور فلسطین را به رسمیت می شناسند.

پیشتر «ریاض منصور» سفیر و نماینده تشکیلات خودگردان فلسطین در سازمان ملل متحد از رایزنی‌های جاری در زمینه به رسمیت شناختن کشور فلسطین از سوی چند کشور خبر داده بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایران ظرفیت پذیرش مهاجرین جدید را ندارد
  • سازمان همکاری‌ اسلامی خواستار به رسمیت شناختن کشور فلسطین شد
  • سازمان همکاری‌ اسلامی به رسمیت شناختن کشور فلسطین را خواستار شد
  • تصویری از حمل پرچم جمهوری اسلامی ایران در دانشگاه دولتی امریکا
  • گفتمان انقلاب اسلامی در دنیا فراگیر شده است
  • نشست مشترک اقتصادی مقامات ایران و افغانستان
  • آمریکایی‌ها درباره حقوق بشر فقط لفاظی می‌کنند
  • ایران برخی نهادها و اشخاص آمریکایی و انگلیسی را تحریم کرد + اسامی
  • تحریم های جدید ایران علیه آمریکا
  • ظرفیت‌های اقتصادی افغانستان برای ایران حائز اهمیت است