Web Analytics Made Easy - Statcounter

نایب رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌های مجلس گفت: با طراحی یک سامانه به منظور نظارت مؤثر بر عملکرد و فرآیند‌های مالی مؤسسات خیریه، گام مهمی در جهت جلوگیری از پولشویی و برخی سوءاستفاده‌های مالی برداشته خواهد شد.

محمدرضا صباغیان؛ نایب رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو با بیان اینکه به طور کلی امور خیریه با همکاری مردم و کمک‌های مردمی سریع‌تر پیش خواهد رفت، گفت: کمک‌های مردم به مؤسسات خیریه نباید از چهارچوب قانون خارج شود و حاکمیت نیز باید به دقت بر روی آن نظارت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با اشاره به ضرورت ساماندهی وضعیت مؤسسات خیریه در کشور، گفت: با در نظر گرفتن تمامی مزایای مؤسسات خیریه برای برطرف کردن بسیاری از مشکلات کشور، این ظرفیت نباید باعث شود تا از نظارت بر عملکرد آنان غافل شویم.

 

تعدد متولیان، نظارت بر خیریه‌ها را غیرممکن کرده است

صباغیان افزود: در حال حاضر به دلیل آن‌که متولیان زیادی نظیر بهزیستی، کمیته امداد، ناجا و سایر ارگان‌ها برای اعطای مجوز فعالیت به صندوق‌های مردمی و مؤسسات خیریه وجود دارد، نظارت دقیقی بر این نهادها انجام ‌نمی‌گیرد و همین تعدد متولی، کار نظارت و بازرسی را سخت‌تر می‌کند.

 

نماینده مردم مهریز و بافق در مجلس در خصوص لزوم نظارت بر فرآیندهای مالی ثمن‌های مردمی و مؤسسات خیریه اظهار داشت: این وضعیت موجب شده است که کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها طرحی را برای ساماندهی و نظارت دقیق‌تر بر این نهادهای مردمی تدوین و در دستور کار قرار دهد. ما از همه کارشناسان و صاحب‌نظران دعوت می‌کنیم تا برای غنی‌تر شدن این طرح، نظرات خود را به کمیسیون ارائه دهند.

 

نایب رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی ادامه داد: به نظر می‌رسد با راه‌اندازی یک سامانه برای نظارت مؤثر بر عملکرد و فرآیندهای مالی موسسات خیریه گام مهمی در جهت جلوگیری از پولشویی و برخی سوءاستفاده‌های مالی نظیر فرار مالیاتی در پوشش امور خیریه، برداشته خواهد شد.

 

صباغیان در پایان عملکرد مجلس یازدهم را انقلابی ارزیابی کرد و افزود: مجلس همواره در تلاش بوده است که فعال باشد و تحولی در کشور ایجاد کند. تصویب برخی از قوانین نظیر قانون مالیات بر خانه‌های خالی، قانون مربوط به امنیت قضایی و مسئله هسته‌ای مؤید همین امر است؛ اما هنوز نسبت به انتظارات فاصله داریم و امیدواریم تا با آغاز فعالیت دولت جدید، اهداف پیش‌بینی شده محقق شود.

 

به گزارش دانشجو، چندی پیش محمود اولیایی، نایب‌رئیس کمیسیون مسئولیت اجتماعی اتاق ایران با اشاره به اینکه برخی از شرکت‌ها به منظور فرار مالیاتی به سراغ خیریه‌ها می‌روند، اظهار داشت: وزارت اقتصاد، هزینه‌های CRS  را به عنوان هزینه قابل قبول از شرکت‌ها نمی‌پذیرد و آنها را برگشت می‌زند؛ بنابراین راه‌های دیگری را برای فرار مالیاتی و پولشویی امتحان می‌کنند.

 

اولیایی درباره روش‌ پولشویی از طریق خیریه‌ها تصریح کرد: به طور معمول کارخانه‌دار یا یک بازاری، خیریه‌ای ثبت می‌کند و بعد به جای اینکه از مشتری پولی دریافت کنند، از او می‌خواهند تا  وجه را به حساب خیریه واریز کرده تا به عنوان آورده خیریه در جای دیگری آن را هزینه کنند. این رویه برای برای دریافت رشوه نیز معمولاً مورد استفاده قرار می‌گیرد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: خیریه پولشویی فرار مالیاتی مجلس یازدهم محمدرضا صباغیان فساد کمیسیون امور داخلی کشور نایب رئیس کمیسیون فرار مالیاتی مؤسسات خیریه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۲۴۴۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حرکت سازمان اوقاف در مسیر مولدسازی و بهبود اقتصاد کشور با حمایت از شرکت‌های دانش بنیان + فیلم

حمید مجیدی‌مهر، رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه درباره نقش نمایشگاه دستاورد‌های سازمان اوقاف و امور خیریه بر تحقق شعار سال رهبری مبنی بر «جهش تولید با مشارکت مردم» گفت: در سال‌های اخیر، سازمان اوقاف و امور خیریه برای عمل به فرامین مقام معظم رهبری در حوزه تولید اقدام به حمایت از مولدسازی صنعتی از قبیل شرکت‌های دانش بنیان، فعالیت‌های علمی و پژوهشی در حوزه‌های صنعتی، کشاورزی، دانش بنیان، هسته‌ای و ... کرده است.

مجیدی‌مهر ادامه داد: از آنجایی که سازمان اوقاف مبتنی بر نیات واقفین اجرای نیت می‌کند، این امکان وجود دارد که بر موضوعات مختلف از قبیل آبزی‌پروری، توجه به اقتصاد دریا پایه، دامپروری و ... ورود کند. وقتی ما به انتهای پروژه‌های تحقیقاتی می‌رسیم، نتایج عینی آن را در میدان بهتر می‌بینیم، که منجر به افزایش بهره‌وری موقوفات شده است. وقتی بهره‌وری از موقوفات افزایش یابد، درآمد‌ها هم زیاد می‌شود و نیات بهتر اجرایی می‌شوند. سازمان اوقاف به همان نسبت که در حوزه‌های تولید فعالیت دارد، در حوزه‌های فرهنگی و نشر معارف و قرآن اهل بیت (ع) فعالیت می‌کند. 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

به گفته رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه، سازمان اوقاف علاوه‌بر تحقق فرامین مقام معظم رهبری برای تحقق بهبود وضعیت اقتصادی و معیشتی مردم قدم برمی‌دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ساير حوزه ها

دیگر خبرها

  • سامانه بارشی وارد بوشهر می‌شود/افزایش پوشش ابر و بارش پراکنده
  • صدور اسناد تک برگی برای همه موقوفات تا پایان سال جاری
  • ثبت ۲۹ هزار سوت زنی فرار مالیاتی فقط برای پزشکان
  • موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند | واقعیت سفره مردم را هم منعکس نمی‌کنند
  • مستاجران بخوانند؛ پیش‌بینی تازه از قیمت اجاره در سال ۱۴۰۳
  • تعیین سقف افزایش اجاره‌بها؟ | جزئیات مشوق‌های مالیاتی و غیرمالیاتی برای موجران
  • افزایش قیمت‌های اجاره در سال ۱۴۰۳ چقدر خواهد شد؟
  • حرکت سازمان اوقاف در مسیر مولدسازی و بهبود اقتصاد کشور با حمایت از شرکت‌های دانش بنیان + فیلم
  • پیش‌بینی رییس اتحادیه املاک از قیمت اجاره در سال ۱۴۰۳
  • تعدد مراکز نظارتی در وزارت علوم مطلوب نیست