Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@21:44:56 GMT

مستند ششم شکاری در بوشهر رونمایی شد

تاریخ انتشار: ۲۵ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۲۶۱۸۹

مستند ششم شکاری در بوشهر رونمایی شد

به گزارش ایرنا، امیر سرتیپ عزیز نصیرزاده در این آیین گفت: بوشهر همواره در خط مقدم مقابله با بیگانگان بوده و و هست و این استان در این زمینه تاریخ پرافتخاری دارد.

وی افزود: جنگنده‌های پایگاه هوایی بوشهر تنها ساعتی پس از حمله رژیم بعث صدام به ایران، پایگاه کوت و شعیبیه در عراق را بمباران کردند و پس از آن هم در سال ۱۳۵۹ با همکاری نیروی دریایی ارتش توانستند نیروی دریایی عراق را منهدم کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: پایگاه هوایی ششم شکاری بوشهر در دوران دفاع مقدس نقش اساسی در بازنگه داشتن شریان اقتصادی کشور و صدور نفت از جزیره خارگ داشت و همواره نقشی مهم در پشتیبانی از نیروی دریایی ارتش، نیروگاه اتمی بوشهر و تاسیسات نفت و گاز در عسلویه دارد.

نصیرزاده اظهار کرد: اگر پایگاه ششم شکاری بوشهر در این منطقه مستقر شده به خاطر اهمیت ماموریتی است که این پایگاه دارد و جابه جایی پایگاه‌ها به همین راحتی نیست.

وی تاکید کرد: اگر قرار بر جابه جایی پایگاه‌ها باشد باید فرایند قانونی و اداری و سلسله مراتب انجام شود و ما خودمان مجاز به این جابه جایی نیستیم.

نصیرزاده در مورد بازسازی بخشی از بیمارستان امیرالمومنین پایگاه ششم شکاری بوشهر گفت: بیمارستان سرمایه ملی است و ارتش همواره برای ارائه خدمت به مردم در خط مقدم قرار دارد.

وی اظهار کرد: بازسازی بیمارستان امیرالمومنین (ع) پایگاه هوایی ششم شکاری بوشهر نیازمند بودجه است، هر چند توان بازسازی کل بیمارستان را نداریم اما امکان فراهم کردن دسترسی به بیمارستان و سایر امکانات لازم وجود دارد.

استاندار بوشهر گفت: تهیه مستندهایی چون ششم شکاری نمی‌توانند به صورت کامل رشادت‌های جوانان این سرزمین در دوران دفاع مقدس را به نمایش بگذارند بلکه تنها گوشه‌هایی از آن رشادت‌ها را به تصویر می‌کشند.

عبدالکریم گراوند با قدردانی از عوامل تهیه مستند ششم شکاری بیان کرد: برای اینکه دلاوری و رشادت رزمندگان و خلبانان جان برکف نیروی هوایی و سایر نیروهای نظامی فراموش نشود باید با دانش و فناوری روز این ارزش‌ها را منتقل کنیم و اقدام هنرمندان بوشهری در مستند ششم شکاری همین کار را انجام داده است.

استاندار بوشهر اضافه کرد: نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ابتدا در آموزش و تجهیزات وابسته بود اما پس از پیروزی انقلاب اسلامی، ارتش توانست علاوه بر تربیت نیروی انسانی مجرب، به نیروی هوایی برتر منطقه تبدیل شود و این بزرگ‌ترین سرمایه برای نظام است.

گراوند افزود: نیروی هوایی ارتش مایه افتخار و عزت ما است و مستند ششم شکاری گوشه‌ای از رشادت‌ها و ایثارگری‌های خلبانان پایگاه هوایی بوشهر را به تصویر کشید.

استاندار بوشهر خطاب به فرمانده نیروی هوایی ارتش با اشاره به اقدامات صورت گرفته برای مقابله با کرونا و همکاری این نیرو در بوشهر گفت: برای کمک به کادر درمان و امکانات بهداشتی و درمانی استان، بخشی از بیمارستان امیرالمومنین پایگاه ششم شکاری بوشهر نیازمند بازسازی است که انتظار داریم در این زمینه منابعی اختصاص یابد که این بیمارستان بیش از پیش در خدمت نظام سلامت استان بوشهر برای مقابله با کرونا قرار گیرد.

نعمت الله صدقی فرمانده پایگاه ششم شکاری شهید یاسینی بوشهر در این آیین با اشاره به خدمات ارزنده پایگاه ششم شکاری بوشهر در دوران دفاع مقدس بویژه در ساعات نخست شروع جنگ تحمیلی گفت: با هدف مستندسازی و گرامی‌داشت یاد وخاطره شهدا، خلبانان و نیروهای جان برکف پایگاه ششم شکاری بوشهر و در راستای منویات رهبر معظم انقلاب برای معرفی الگوهای شهادت به نسل امروز، مستند ششم شکاری تهیه شد.

مستند ششم شکاری با موضوع اقدامات پایگاه ششم شکاری شهید یاسینی بوشهر در دوران هشت سال دفاع مقدس توسط مسعود نجف پور بوشهری از هنرمندان نامی بوشهر با همکاری نیروی هوایی ارتش تهیه شده که در آن ضمن مصاحبه با خلبانان پایگاه هوایی بوشهر در دوران هشت سال دفاع مقدس، تصاویر کمیابی هم از این پایگاه در دوران مختلف در آن به نمایش گذاشته شده است.

برچسب‌ها بوشهر نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران عزیز نصیر زاده مستند مراسم رونمایی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بوشهر نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران عزیز نصیر زاده بوشهر نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران عزیز نصیر زاده مستند مراسم رونمایی پایگاه ششم شکاری بوشهر نیروی هوایی ارتش بوشهر در دوران پایگاه هوایی دفاع مقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۲۶۱۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا "هواپیمای روز قیامت" جدید می‌سازد

نیروی هوایی ایالات متحده آمریکا قراردادی ۱۳ میلیارد دلاری برای جایگزینی "هواپیمای روز قیامت" با یک شرکت آمریکایی بسته است.

به گزارش عصرایران به نقل از رویترز، نیروی هوایی ایالات متحده روز جمعه اعلام کرد که قراردادی ۱۳ میلیارد دلاری با شرکت "سیرا نوادا" برای ساخت یک هواپیمای جایگزین برای بوئینگ‌های "‌ای ۴ بی" E-۴B - معروف به هواپیمای روز قیامت منعقد کرده است.

ایالات متحده آمریکا پیشتر در دهه ۱۹۷۰ برای سناریو‌های مختلف یک جنگ هسته‌ای یک هواپیمای خاص موسوم به "روز قیامت" به شرکت بوئینگ سفارش داده بود که هم اینک ۴ فروند از این هواپیما‌ها که به "ای ۴ بی" معروف است در اختیار نیروی هوایی ایالات متحده است.

این هواپیما‌ها برای شرایط اضطراری یک جنگ هسته‌ای و یا جنگ تمام عیار که زیر ساخت‌های حیاتی آمریکا مورد هدف قرار بگیرد، طراحی شده است که از آن به عنوان یک مرکز فرماندهی و کنترل هوایی استفاده می‌شود.

سخنگوی نیروی هوایی آمریکا روز جمعه در بیانیه‌ای گفت: پروژه مرکز عملیات هوابرد بقا (SAOC) قرار است جایگزین هواپیمای قدیمی (ای ۴ بی) دهه ۱۹۷۰ شود که به پایان خدمت خود نزدیک می‌شود.

نیروی هوایی افزود: کار بر روی SAOC در کلرادو، نوادا و اوهایو انجام می‌شود و انتظار می‌رود در سال ۲۰۳۶ تکمیل شود.

رویترز در ماه دسامبر گزارش داد که نیروی هوایی ایالات متحده قرارداد با شرکت بوئینگ به منظور توسعه هواپیمای روز قیامت جدید موسوم به (BA.N) "نگهبان شب" را لغو کرده است.

هواپیمای روز قیامت که معمولا برای انتقال وزیر دفاع ایالات متحده استفاده می‌شود، به عنوان یک پست فرماندهی متحرک طراحی شده است که قادر به مقاومت در برابر انفجار‌های هسته‌ای و اثرات الکترومغناطیسی است و به رهبران ایالات متحده این امکان را می‌دهد تا در صورت بروز شرایط اضطراری ملی، با سوار شدن به این هواپیما ارتش را از این مکان هدایت و کنترل کنند.

E-۴B همچنین قادر به سوخت گیری در هوا است و دارای اتاق‌های کنفرانس و و تجهیزات ارتباطی پیشرفته است.

نیروی هوایی آمریکا در حال حاضر چهار فروند هواپیمای E-۴B را با حداقل یک فروند در حالت آماده باش در همه زمان‌ها اداره می‌کند.

این هواپیما‌ها از ناوگان هواپیما‌های جامبو جت بوئینگ ۷۴۷-۲۰۰ با تغییرات بسیار زیاد ساخته شده که با منسوخ شدن قطعات آن، نگهداری آن‌ها به طور فزاینده‌ای دشوار و گران شده است.

انتظار می‌رود E-۴B در اوایل دهه ۲۰۳۰ به پایان عمر مفید خود برسد.

دیگر خبرها

  • (تصاویر) A-۱۰ Thunderbolt II؛ «گراز» ترسناک نیروی هوایی آمریکا
  • امروز پدافند هوایی در اوج آمادگی است
  • امروز ارتش و به‌ویژه پدافند هوایی در اوج آمادگی است
  • امیر واحدی: پایگاه «نوژه» قلب تپنده نیروی هوایی ارتش است
  • تکریم و معارفه فرمانده پایگاه هوایی شهید نوژه+ تصویر
  • تا رفع مشکل سیل‌زدگان، خدمات‌رسانی نیروی دریایی ارتش انجام می‌شود
  • پایگاه شکاری چابهار یکی از یگان‌های عملیاتی و استراتژیک نیروی هوایی ارتش است
  • تا رفع مشکل سیل‌زدگان، خدمات‌رسانی نیروی دریایی ارتش انجام می شود
  • حضور فرمانده نیروی هوایی ارتش در مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان
  • آمریکا "هواپیمای روز قیامت" جدید می‌سازد