Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - استاندار سیستان و بلوچستان گفت: کل ظرفیت‌های استان مورد رصد قرار گرفته و ما برنامه داریم در این استان جهاد سازندگی بی‌امان و تمام عیار با تکیه بر ظرفیت مردم برای توسعه این استان ایجاد کنیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، حسین مدرس خیابانی پیش از ظهر امروز در مراسم تکریم و معارفه استاندار سیستان و بلوچستان اظهار داشت: سیستان و بلوچستان دارای ظرفیت‌های کم‌نظیر و گاهی بی‌نظیر مانند تنها بندر اقیانوسی کشور و بیشترین ظرفیت مرزی را دارا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: کل ظرفیت‌های استان مانند کریدور بادی قوی، امکان استفاده از انرژی خورشیدی، معادن غنی و دست نخورده، کشاورزی، دامپروری و غیره مورد رصد قرار گرفته و ما برنامه داریم در این استان جهاد سازندگی بی‌امان و تمام عیار با تکیه بر ظرفیت مردم برای توسعه این استان ایجاد کنیم.

وزیر کشور وارد زاهدان شداطلاعیه وزارت کشور درباره برخی اخبار منتشر شده پیرامون استاندار جدید سیستان و بلوچستانتوصیه های آیت الله رئیسی به استاندار جدید سیستان و بلوچستان

وی خاطرنشان کرد: امنیت این استان از مسیر توسعه اقتصادی و ایجاد اشتغال و رفع چهره محرومیت می‌گذرد و بدون شک ما با تمام توان در این مسیر گام خواهیم برداشت.

مدرس خیابانی در تشریح اولویت‌های خود در سیستان و بلوچستان اظهار داشت: استفاده از ظرفیت نیروهای بومی و تلاش برای تحکیم وحدت اقوام و مذاهب، تحکیم امنیت در سایه توسعه اقتصادی، تعامل با همه دستگاه‌ها و گروه‌ها و تشکل‌های مردمی برای عمران و توسعه این استان و انتقال آب دریای عمان برای حل معضل بی‌آبی استان مهمترین اولویت‌های ما در این استان است.

استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: همه ایران امروز باید برای رفع چهره محرومیت در این خطه از کشور همت بگمارند. امروز منطقه شرق به یک منطقه تبر ژئوپلیتیکی تبدیل شده و سیستان و بلوچستان گذرگاه اصلی آن است.

انتهای پیام/391/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استانداری سیستان و بلوچستان سیستان و بلوچستان استانداری سیستان و بلوچستان سیستان و بلوچستان استاندار سیستان و بلوچستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۲۶۷۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخریب ۳۰۰ قنات جنوب سیستان و بلوچستان در سیل اخیر

رئیس جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: در بارندگی‌های اسفندماه سال گذشته و فروردین امسال و وقوع سیل در استان، بیش از ۳۰۰ رشته از قنوات دچار خسارت شده که جهت مرمت و بازسازی آنها اعتباری بالغ بر یک هزار و ۲۰۰ میلیاد ریال مورد نیاز است. - اخبار استانها -

سیدمحمدرضا سیدحسینی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در زاهدان با اشاره به 9 اردیبهشت روز جهانی قنات اظهار داشت: کشاورزی استان سیستان و بلوچستان از نظر وابستگی به آب قنات رتبه چهارم کشوری را داراست. 

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان گفت: طبیعت خشک و کم باران استان، نیاکان سختکوش مردم این دیار را مانند سایر استان‌های کویری کشور سمت تکنولوژی حفر قنات سوق داده که نتیجه زحمات و تلاش‌های طاقت فرسای آنها در قالب یک هزار و 925 رشته قنات به طول دو هزار و 327 کیلومتر به عنوان میراثی گران‌بها به ما سپرده شده است. 

وی افزود: استان سیستان و بلوچستان از نظر تعداد قنوات رتبه ششم کشوری و به لحاظ وابستگی کشاورزی استان به آب قنات با 15 درصد رتبه چهارم کشوری را در بین استان‌های قنات‌خیز کشور برخوردار بوده و این نکته موید نقش بسزا و مهم قنات در تولید محصولات کشاورزی و ایجاد اشتغال در استان است.

سیدحسینی خاطرنشان کرد: در بارندگی‌های اسفندماه سال گذشته و بارش‌های فروردین امسال و وقوع سیل در استان، بیش از 300 رشته از قنوات دچار خسارت شده و جهت مرمت و بازسازی این قنوات، اعتباری بالغ بر یک هزار و 200 میلیاد ریال مورد نیاز است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان تصریح کرد: جهت حفظ و نگهداری این میراث ملی لازم است که با یاری مالکین و کشاورزان قنوات به مرحله‌ای برسیم که قنوات مجدداً رونق سابق خود را بازیابند و با اختصاص اعتبار لازم و اجرای عملیات زیربنایی به روش‌های علمی در حفظ این میراث ارزشمند کوشا باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بندر چابهار در آینده نزدیک یک بندر ریل پایه خواهد شد
  • نمایشگاه اکسپو فرصتی برای ارائه ظرفیت‌های سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان
  • ظرفیت‌های صادراتی سیستان و بلوچستان کانون توجه سرمایه گذاران
  • استفاده از ظرفیت نخبگان موجب توسعه می‌شود
  • سیستان و بلوچستان پتانسیل‌های فراوانی در زمینه‌های تولیدی و اقتصادی دارد
  • تاکید استاندار بر ضرورت ایجاد تعاونی‌های گردشگری در سیستان و بلوچستان
  • حمایت بسیج سازندگی از مهارت آموختگان آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان
  • برداشت گل محمدی از باغات سیستان وبلوچستان
  • تخریب ۳۰۰ قنات جنوب سیستان و بلوچستان در سیل اخیر
  • ۳۰ درصد کنسرو ماهی کشور در سیستان و بلوچستان تولید می‌شود