Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایرج زمان زاده روز پنج‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: از این تعداد ۴۵ هزار و ۴۵۵ نفر تنها به بخش پزشکی و دندان‌پزشکی این درمانگاه و ۱۳۰ هزار و ۵۴۴ نفر نیز برای دریافت خدمات درمانی به واحدهای پاراکلینیک این درمانگاه مراجعه کرده‌اند.

وی با بیان اینکه در سال گذشته نیز ۶۲۱ هزار و ۳۴۶ نفر از خدمات پزشکی، دندانپزشکی و واحدهای پاراکلینیک این درمانگاه برخوردار شدند، گفت: خرید و راه اندازی سونوگرافی، افزایش پزشکان متخصص از جمله زنان، ارتوپدی، رادیولوژی و پاتولوژی، بررسی امکان تبدیل پلی کلینیک به بیمارستان و راه‌اندازی واحد فیزیوتراپی از نیازمندی‌های درمانگاه تامین اجتماعی میاندوآب برای ارتقای آن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر تامین اجتماعی میاندوآب ادامه داد: هم‌اکنون واحد دندانپزشکی این درمانگاه با سه ردیف فعال، واحد پزشکی عمومی با ۶ پزشک فعال، واحد تخصصی با سه متخصص کودکان، داخلی و جراحی فعالیت دارد.

زمان‌زاده، با اشاره به اینکه این درمانگاه دارای رادیولوژی، آزمایشگاه، تزریقات و خدمات پزشکی و واحد داروخانه است، افزود: ۴۳ نفر کادر درمان هم اینک در این درمانگاه فعالیت داشته و به مراجعه کنندگان خدمات ارایه می دهند.

وی با اشاره به ارتقای سطح کارایی این مرکز گفت: خرید دستگاه دیجیتال رادیوگرافی، افزایش تعداد پزشکان عمومی از ۲ به ۶ا نفر، افزایش تعداد پزشکان متخصص از یک به سه نفر، افزایش تعداد دندانپزشکان از ۲ به سه نفر و افزایش سطح درمانگاه از ۲ (درمانگاه تخصصی) به سه (پلی کلینیک تخصصی) از اقدامات انجام گرفته در این راستا است.

پلی کلینیک تامین اجتماعی شهید باکری میاندوآب در سال ۱۳۸۵ در زمینی به مساحت ۲ هزار و ۸۰۰ متر مربع با زیربنای سه هزار و ۸۶۰ مترمربع در سه طبقه ساخته شده است.

برچسب‌ها سازمان تامین اجتماعی درمانگاه میاندوآب بیمه درمان بهداشت و سلامت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان تامین اجتماعی درمانگاه میاندوآب سازمان تامین اجتماعی درمانگاه میاندوآب بیمه درمان بهداشت و سلامت تامین اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۲۶۸۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پلمب ۱۳ مرکز مداخله‌گر دندانپزشکی در خراسان رضوی

سرپرست امور دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: سال گذشته ۵۰۰بازدید از مراکز دندانپزشکی صورت گرفت که از مجموع بازدیدهای انجام شده ۳۸ مورد تذکر و برخورد، ۳۳ مورد ارجاع به مقامات قضایی و ۱۳ مورد پلمب مرکز مداخله‌گر حوزه دندانپزشکی به ثبت رسید. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، مرتضی فغانی در جمع خبرنگاران گفت: در یک سال گذشته از 130 مطب و 122 درمانگاه و همچنین 110 درمانگاه ویژه دندانپزشکی و نیز 45 لابراتوار و 67 دندانسازی بازدید صورت گرفته است و  با 25 مداخله گر سلامت نیز برخورد قاطع شده است .

وی افزود: سال گذشته 500بازدید صورت گرفت که از مجموع بازدیدهای انجام شده 38 مورد تذکر و برخورد و 33 مورد ارجاع به مقامات قضایی و 13 مورد پلمب مرکز مداخله گر حوزه دندانپزشکی به ثبت رسید.

فغانی با اشاره به 34 بازدید صورت گرفته و مراجعه 100 هزار نفر به مراکز درمانی در نوروز امسال تصریح کرد: در راستای ارائه هر چه بهتر خدمات به زائران و مجاوران بارگاه رضوری، از 17 درمانگاه و 11 درمانگاه ویژه دندان پزشکی و 5 مرکز غیرفعال بازدید صورت گرفت .

سرپرست امور دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، مهم ترین چالش پیشرو با مداخله گران سلامت را ضعف قانون به معنای بازدارنده نبودن آن در برخورد با مداخله گران سلامت دانست و گفت:  یکی از مهم‌ترین برنامه های پیشرو در حوزه امور دندانپزشکی برگزاری جلسات برای هم اندیشی با دادستانی و مسئولان قوه قضایه در راستای اصلاح صدور احکام خواهد بود .

فغانی با اشاره به اینکه  مداخله گران سلامت با سودجویی  از ناآگاهی مردم با عناوین پزشکی و پرستاری اقدام به فعالیت درمانی می‌کنند، خاطرنشان کرد: کارشناسان این حوزه به صورت مستمر بر اساس پایش های دوره ای و نیز شکایت صورت‌گرفته، حتی در خارج از زمان  اداری بر مراکز درمانی نظارت می‌کنند و عملکرد آنها را مورد پایش قرار می‌دهند. 

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • افزایش تعداد مددسرا‌ها و پایگاه‌های خدمات اجتماعی در پایتخت
  • اولویت تامین انرژی با صنایعی دارای حداکثر بهره‌وری در روند مصرف است
  • سرزده با دوربین روشن در درمانگاه مطهری
  • پرداخت خسارت درمان بازنشستگان تامین اجتماعی تا آخر سال ۱۴۰۲
  • پلمب ۱۳ مرکز مداخله‌گر دندانپزشکی در خراسان رضوی
  • ضریب اشغال بیمارستان سبلان اردبیل به ۸۵ درصد رسید
  • دغدغه کارگران روی میز مسئولان قزوین
  • دغدغه کارگران روی میز مسئولان
  • درمانگاه تخصصی دیابت، طب کار و رادیولوژی دیجیتال همدان افتتاح شد
  • تاثیر افزایش دستمزدها در رشد تعداد بیمه‌شدگان