Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس فوتبال»
2024-05-03@13:40:47 GMT

فکری: شنیده‌ام که مجیدی شب‌ها در اردوی دبی نبود!

تاریخ انتشار: ۲۵ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۲۹۲۱۵

فکری: شنیده‌ام که مجیدی شب‌ها در اردوی دبی نبود!

محمود فکری در خصوص شکست استقلال مقابل الهلال عربستان در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا اظهار داشت: استقلال برای این بازی از قبل ترسیده و از پیش باخته بود. همان پیج‌هایی که توسط آقایان ما را زدند با دست خودشان، خودشان را زدند. الهلال را بزرگ کردند تا فضا را برای فرار رو به جلو آماده کنند که اگر باختند،‌ بگویند این تیم بازیکنان میلیون دلاری داشته و باید به آن می‌باختیم!

وی تصریح کرد: با این حال بازیکنان در بازی تازه متوجه شدند الهلال آن غولی که ساخته شده بود نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با همان ترسی هم که بازی می‌کردند چه در نیمه اول و چه بعد از اینکه دو گل خوردند موقعیت ساختند ولی به هر حال دیر شده بود. آمادگی ذهنی، شجاعت و نترس بودن باید از قبل به وجود می‌آمد.

هافبک اسبق استقلال با اشاره به کیفیت الهلال عربستان گفت: الهلال در حد و اندازه‌ای نبود که استقلال از آن بترسد. استقلال هم یکی از بهترین تیم‌های آسیا است. دو قهرمانی و دو نایب قهرمانی دارد. تیمی نیست که بخواهد دست و پا بسته باشد. مطمئنا الهلال هم از نام استقلال می‌ترسید اما فضایی که خودی‌ها برای استقلال درست کرده بودند، برای الهلال در عربستان درست نشده بود.

وی افزود: در بازی‌ای که می‌توانستیم حتی برنده بیرون بیاییم، این اتفاق افتاد. بازیکنان تیم هم بعد از بازی گفتند آن طور که الهلال را بزرگ کرده بودند، نبود. متأسفانه آدم‌های خودشان جوی به راه انداختند و می‌خواستند مردم را برای باختن آماده کنند که تاوان سنگینی داشت.

فکری اضافه کرد: غیر از این مسائل امیدوارم چیزهایی که شنیدم صحت نداشته باشد. در حالی که فکر نمی‌کنم شنیده‌های من دروغ یا غلط باشد. شنیدم که هم سرمربی و هم خیلی از بازیکنان در اردو نظمی نداشتند. شب‌ها آزاد بودند که بروند و بیایند. تیمی که برای چنین بازی مهمی می‌خواهد آماده شود و چند روز زودتر به اردو رفته باید از همه لحاظ در قرنطینه باشد و از نظر ذهنی، روحی و جسمی آماده شود. من حتی از درون تیم شنیدم که سرمربی شب‌ها در اردو نبود. بازیکنان هم آن طور که باید کنترل نشدند شاید گفتند ما که می‌بازیم، حداقل زیاد غصه نخوریم!

وی با اشاره به برخورد زشت و زننده برخی با پرویز مظلومی در فرودگاه عنوان کرد: رفتارهای بیشرمانه، گستاخانه و دور از اخلاق و انسانیت را در فرودگاه دیدیم. خیلی وقیحانه رفتارهایی را انجام می‌دهند که در طول تاریخ استقلال ندیده‌ایم. در چشم پیشکسوت به او بی‌احترامی می‌کنند. در حالی که جوابگوی این باخت‌ها باید کادر فنی باشد نه عضو هیات مدیره.چون مظلومی گفت ما به حرف کسی گوش نمی‌کنیم و خودمان برای باشگاه تصمیم می‌گیریم، شاید به مذاق خیلی‌ها خوش نیامد.  ارتش فحاش‌شان در فضای مجازی، مقابل باشگاه، در فرودگاه، در تمرین و هر جایی که بتوانند دسترسی پیدا کنند، می‌آیند و اینقدر بیشرمانه توهین می‌کنند.

کاپیتان اسبق استقلال در انتقاد از رفتار منفعلانه پیشکسوتان این تیم اظهار داشت: من واقعا از سکوت پیشکسوتان استقلال متاسف و ناراحتم. چطور سکوت می‌کنند؟ پرویز مظلومی یک روز بازیکن این تیم بوده، یک روز مربی و سرمربی، یک روز سرپرست و الان هم به عنوان عضو هیات مدیره کار می‌کند. هر کدام از پیشکسوتان ممکن است روزی برگردند و در استقلال جایگاهی پیدا کنند. آیا دوست دارند وقتی به آنها بی‌احترامی می‌شود همه استقلالی‌ها سکوت کنند؟ تا کی می‌خواهید سکوت کنید و حرفی نزنید؟

فکری افزود: آیا این گستاخی‌ها زمان امیر قلعه‌نویی یا خود مظلومی یا منصوریان، مرفاوی، مربی‌های خارجی و حتی خود من دیده می‌شد؟ الان بیشرمانه می‌تازند و به هر شکلی فحاشی می‌کنند. کسی هم جلودارشان نیست. استقلال گرفتار زالویی شده که همه استقلالی‌ها باید دست به دست هم بدهند و آن را از کار برکنار کنند.

سرمربی پیشین استقلال تصریح کرد: یک تیم چقدر باید نتیجه نگیرد؟ سال قبل به خاطر قهر کردن آقایان یک قهرمانی را از دست دادیم. امسال هم از قهرمانی دور ماندیم. چقدر باید به این آدم‌ها فرصت داده شود؟ اینکه همه طرفداران و پیشکسوتان سکوت می‌کنند و منتظرند اوضاع و احوال تیمشان درست شود و قهرمانی بیاورد، شدنی نیست.

وی خاطرنشان کرد: اگر در اردوی تیم رقیب آرامش و شجاعت وجود دارد، به خاطر این است که خیلی چیزها را تحمل کردند و الان به آرامش رسیده‌اند که یکدلی و اتحاد منطقی وجود دارد. زمان خود من همه انتقاد می‌کردند، همه کارشناس و دلسوز استقلال شده بودند، الان چرا سکوت می‌کنند؟ فقط از ترس اینکه فحش نخورند؟ الان هم زمانی است که استقلال گرفتار یک معضل بزرگ شده و همه باید کمک کنند تا این تیم نجات پیدا کند. استقلال را غصب و تسخیر کرده‌اند، باید نجاتش بدهیم.

فکری  تاکید کرد:ملکیان یکی دو مصاحبه‌ کرده و دوباره همین زامبی‌ها شروع به فحاشی کردند! مگر هیات مدیره قدرت تصمیم‌گیری ندارد؟ هر پیشکسوتی صحبت کرده علیه او فحاشی کردند، این یعنی استقلال غصب شده و این تیم را با فحاشی‌ها در اختیار خودشان گرفته‌اند. همه را با این روش می‌ترسانند و به این ترتیب استقلال درست شدنی نیست. مردم و طرفداران واقعی هم وقتی ما را می‌بینند، مطالبه‌گر می‌شوند که چرا استقلال چنین شرایطی دارد. اگر می‌خواهیم استقلال این طور نباشد، همه باید کمک کنیم، سکوت استقلالی‌ها معنا ندارد. نمی‌دانم چرا همه سکوت کرده‌اند که آقایان هر کاری می‌خواهند انجام بدهند. همه از پشت پرده کارهایی که با من کردند اطلاع دارند. الان هم اگر بخواهند با مربی جدیدی صحبت کنند، می‌گوید ممکن است همان بلایی که سر فکری آوردند سر ما هم بیاورند. حتما کارهایی شده که می‌گویند، اما متأسفانه لب‌ها را دوخته‌اند و کاری نمی‌کنند.

فکری تصریح کرد: عده‌ای از پیشکسوتان به خاطر ترس از فحش خوردن چیزی نمی‌گویند، عده‌ای به خاطر از دست ندادن فالوئر و عده‌ای هم به خاطر اینکه دوست دارند چند بچه به آنها ماشاءالله ماشاءالله بگویند. با این شرایط چطور منتظریم استقلال قهرمان لیگ یا جام حذفی یا آسیا شود؟‌ وقتی تیم هیولای درون داشته باشد، نمی‌تواند قهرمانی به دست بیاورد. هر بار هم یک بهانه و یک مقصر می‌آورند، نمی‌دانم استقلالی‌ها تا به کی می‌خواهند گول این حرف‌های بچگانه را بخورند؟

سرمربی پیشین نفت مسجدسلیمان در مورد اینکه پس از تمدید قرارداد قطع همکاری شد و پور موسوی را به عنوان سرمربی جدید این تیم نفتی اعلام کردند، گفت: در جلسه‌ای حاضر شدیم و بندهایی را مطرح کردند، یکی دو نفر از بزرگان فوتبال و همچنین شرکت نفت هم در این جلسه حضور داشتند. همان دو عضو شرکت نفت خودشان گفتند اگر می‌خواهید این بندها را اضافه کنید، بندهایی را هم بگذارید که دو طرفه باشد. مگر استقلال یا پرسپولیس یا سپاهان است که سه باخت پیاپی ندهد؟

وی اضافه کرد: مگر مسائل مالی‌تان همیشه منظم است یا پشتیبانی دارید که چنین بندهایی می‌خواهید قرار بدهید؟ ۲۲ امتیاز در نیم فصل گرفتن، یعنی تیم چهارم یا پنجم جدول، من به آنها گفتم شما من را نمی‌خواهید. بعد از آن هم مشخص شد با پورموسوی هماهنگ کرده بودند. تا ساعت ۴ و ۵ که ما در جلسه بودیم، بعد دیدیم همان شب عکس انداختند و منتشر کردند؛ یعنی نشسته بودند و مذاکره کرده بودند. همه کارها را انجام دادند، حتی با محمد طیبی هم هماهنگ کرده بودند. او به تهران آمده بود و قرارداد بستند. مشخص بود که کارها را از قبل چیده بودند.

فکری در خصوص مشکلاتی که بین پورموسوی و نفت مسجدسلیمان به وجود آمد، گفت:‌ من را با این بندها فراری دادند، شنیدم پورموسوی هم لیستی داده بود، با نفرات مورد نظر او صحبت می‌کردند و با مبالغ پایین آنها را فراری می‌دادند و نفرات خودشان را ظاهرا جذب می‌کردند. مدیرحقوقی باشگاه که در مذاکرات حضور دارد، دوست دارد هر سال خودش تیم را ببندد. در جلسه‌ای که حضور داشتیم می‌گفت به جان مادرم نمی‌خواهم باشم. اینجا اوضاع خوبی ندارد. بعد هم جلسه را بهم زدند و رفتند، اما شب دیدیم در عکس با پورموسوی و طیبی حضور دارد.

وی تصریح کرد: بعد از بازی با آلومینیوم با هم از اراک برگشتیم، می‌گفت من دیگر آنجا نیستم، خودم چند بار به او زنگ زدم و گفتم شما بچه مسجد سلیمان هستید، بیا و کمک کن. گفت؛ نه، من دیگر نیستم. این تیم شکل ندارد، پولم را ندادند و… در همان جلسه هم چند بار بلند شد، می‌گفت جلسه دارم و می‌خواهم بروم که باعث شد با او تند صحبت کنم. چه اتفاقی افتاد که وقتی من را فراری داد همه چیز خوب شد و خودش در همه جلسات بود.

مربی فوتبال کشورمان در مورد اینکه آیا در فصل جدید به فعالیتش ادامه می‌دهد، گفت: تیم‌های لیگ برتری مربیان‌شان را گرفته‌اند. از زمانی که بازی‌ها تمام شد، خیلی از تیم‌های لیگ یکی که برنامه صعود، تشکیلات، سازماندهی و ساختار خیلی قوی داشتند، با من صحبت کردند اما گفتم فعلا با توجه به اتفاقاتی که برایم چه در استقلال و چه در نفت مسجدسلیمان افتاد کمی استراحت کنم، تا ببینم در آینده خدا چه می‌خواهد.

۲۵۷ ۲۵۱

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: لیگ قهرمانان آسیا باشگاه استقلال فرهاد مجیدی لیگ قهرمانان آسیا محمود فکری استقلالی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۲۹۲۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا کشوری مثل مصر سریال "حشاشین" را ساخت؟


به گزارش تابناک به نقل از تسنیم،‌ نشست نقد و بررسی سریال حشاسین با حضور حجت‌الاسلام مهدی فرمانیان استاد تمام دانشگاه ادیان و مذاهب اسلامی، حجت‌الاسلام سید علی بطحایی مدیر کل پژوهش دانشگاه ادیان و مذاهب، فرقه‌شناس و پژوهشگر جریان‌های اسلامی و مهدی علمی دانشور استادیار ادیان شرق دانشکده ادیان و مذاهب برگزار شد.

بطحایی بحث خود را با موضوع جریان های فکری مصر آغاز کرد و گفت: سریال حشاشین نسل جدید را درگیر کرده است. نسل جدید بر خلاف ممانعت‌ها این سریال را دیدند. نظر کلی بنده از سریال همان ضرب المثل معروف است که گفت «بعضی‌ها کج گفتند، اما رج گفتند.» کج گفتنش با آقای دکتر فرمانیان و دانشور است و رج گفتنش با من. رج گفته یعنی برنامه و هدف دارد و کار او روی حساب است. روی جریان‌های فکری، این سریال را ارائه داده است. این سریال را در قد و قواره سریال تاریخی نبینیم بلکه این فیلم، یک نبرد جریانی است که صحنۀ آیندۀ جهان اسلام را تشکیل می‌دهد. نبرد جریان های فکری در این اتفاق رخ می‌دهد. به چه معنا؟ جریان شناسی جهان اسلام حوزه مغفولی است. آینده پژوهیِ آن، مغفول تر است و از همه مغفول تر، نبرد بین جریان‌هاست که صحنه آینده جهان اسلام را شکل می‌دهد. در مصر و تونس و مغرب و ترکیه همین گونه است. تلاقی جریان ها صحنه آینده جهان اسلام را می سنجد.

 

وی افزود: اسلام سنتی خیلی در تلاقی با جریانات وارد نمی‌شود و حاشیه امنی برای خود دارد. روشنفکری هم بدنه‌ی مردمی ندارد و حضور اجتماعی هم نمی‌تواند داشته باشد؛ منتها سه جریانِ اسلام سلفی با قرائت جامعی که دارد و نیز اسلام سیاسی و اسلام سکولار صحنه‌ی آینده جهان اسلام را می‌سازند که باید در حوزه آینده‌پژوهی به آن توجه کنیم تا به مشکلی برنخوریم.  

سریال حشاشین به نزاریان شام ارتباط دارد

بطحایی گفت: باید به نکته ای توجه شود؛ اگر توجه نکنیم، بقیه تحلیل‌ها فایده نخواهد داشت. چون بعضی می گفتند این سریال آمده تا ولایت فقیه یا مهدویت را بزند، اما سرحلقه این سریال این است که چرا مصر این دغدغه را داشت؟ چون  نزاریان ارتباطی به مصر ندارد. نزار پس از اینکه از خلیفه نهم عزل می شود، مدت کوتاهی به اسکندریه مصر می‌رود و مدتی در آنجا می‌ماند. برای اینکه نشان دهد من حکومت دارم، سکه‌ای ضرب می‌کند که ظاهراً در موزه آقاخان تورنتو نگهداری می‌شود. مدت کوتاهی حکومت می‌کند و بعد لشکری می‌آید و او را می‌کشند. بنابراین این سریال به مصر مربوط نیست به لوئانته یا نزاریان شام ارتباط دارد و عمدۀ آن به ایران مرتبط است. مصر به خاطر مصرف داخلی و مخالفت با اسلام سیاسی و آمادگی جهان اسلام به این سریال پرداخت. بعید هم نیست در آینده به دیگر جریان‌ها و فرقه‌ها بپردازند و ما با اسلام سیاسی‌هراسی مواجه شویم. پنج قسمت اولش است که به اسلام سیاسی بر خورده است.

مصر لیدر جریان فکری جهان اسلام است

وی با طرح این سؤال که  در مصر چه اتفاقاتی افتاد، گفت: باید موج‌‌های تاریخی مصر را یک مرور کنیم و بعد ببینیم اسلام سنتی و سایر جریان‌های فکری چه واکنشی نسبت به این موج‌ها داشتند. از 226 سال قبل در 1213 قمری یا 1798 میلادی که ناپلئون حمله می‌کند و می‌گویند توپ‌های ناپلئون مسلمانان را بیدار کرد، تقریباً 6 موج مصر را فرا گرفت. مصر با بقیه کشورهای عربی تفاوت دارد. کشورهای عربی پول دارند، اما مصر پول ندارد. 

بحطایی ادامه داد: کتابی با نام «مصر از زاویه‌ای دیگر» از خانم جمیله کدیور منتشر شده است. سفرنامه 300 صفحه‌ای جریانات فکری را در آن بازه زمانی خوب ریشه‌کاوی کرده است. مصر مهم است. شناخت مصر مهم است. این سرزمین، لیدر جریان فکری جهان اسلام است. از 226 سال قبل تا الان جریان اول که تاکنون ادامه دارد، محمدعلی پاشا و طهطاوی بود. کتابی با عنوان «تخلیص‌ الابریز فی‌ تلخیص‌ با‌ریز» نوشته شد. یعنی پاکسازیِ آب را بیاور تا چهره مشعشع پاریس را نشان دهیم. در این کتاب اولین واکنش‌هایی که اسلام نسبت به مدرنیته و حمله ناپلئون دارد و علت عقب ماندگی اسلام را خوب تحلیل کرده است. اینها نسل اول هستند که با سخت‌افزارهای غرب مواجه می شوند که چرا غرب از جهت‌های مختلف جلوتر از ما است. این جریان شکست می خورد.

این پژوهشگر فرقه‌ها گفت: نسل دوم امثال سید جمال است که بیداری اسلامی را مشخص می‌کند و عبدُه که اسلام انقلابی و بیداری را مطرح می‌کنند. نسل سوم، با جنگ جهانی اول مواجه می شود که سعد زغلول است. در این دوران بریتانیا جدا می‌شود.  

روح فرهنگیِ حاکم بر مصر را تفکرات سکولار شکل می‌دهد

وی با اشاره به اینکه از کنار نسل چهارم و پنجم سه جریان شکل می‌گیرد،‌افزود: یکی پان عربیسم است به سردمداری جمال عبدالناصر. او ناسیولانیست دیکته‌ای و دیکتاتوری است. دوم، حسن البناء است که در همین دوران، شکل‌گیری اسرائیل را شاهدیم. پان‌عربیسم در مصر خودش را خوب نشان می‌دهد. در کنارش طه حسین است که نباید آن را متعلق به گذشته بدانیم. دقیق‌ترین بسته‌ای که درباره سکولاریزم و لیبرالیسم در مصر ارائه می‌شود، متعلق به اوست. در کتاب‌های «فی الأدب الجاهلی»، «فی التاریخ الجاهلی» و «مستقبل الثقافة فی مصر» اندیشه خود را می‌گوید. تکلیف خودش را مدرنیته مشخص می کند. به جهان اسلام نسخه می‌دهد که چه قسمت‌هایی از فرهنگ غرب را بگیریم. وزیر امروزین مصر می‌گوید روح فرهنگیِ حاکم بر مصر، طه حسین است.

بطحایی گفت: الان در مصر دوئلی بین اسلام سیاسی و اسلام سکولار است. تقریباً اسلام سنتی جمع شده است. تنها یکی از مشاوران احمد الطیب گفته بود سریال حشاشین به فرقه‌گرایی منتج می‌شود. اسلام سنتی در مصر اسلام کاملاً کنترل شده است. در هر صورت الأزهر واکنش مطلوبی ندارد. اما میدان‌دار در تمام این صحنه‌ها،‌ خالد منتصر و عکاشه است. اینها افراد تأثیرگذاری هستند. پزشک خالد در خیلی از حوزه‌ها وارد شده و سکولاریزم است. او دو سفر به آلمان و هلند می‌رود. می‌گوید واکنش‌ها را نسبت به حشاشین می‌دانم. با مسلمانان هلند که صحبت کردم، از لحاظ لهجه انتقاد کردند،‌ اما از نظر جریانی می‌گویند، به نظر ما بهترین فیلمی است که توانسته اسلام سیاسی و تکفیری‌ها را منکوب کند.

وی با تصریح بر اینکه خوراک این فیلم کاملاً جریان‌شناسانه است و تاریخی نبینیم، در بیان راهکار گفت: اما چکار کنیم؟ به ذهنم می‌آید اسلام سنتی و مراجع تقلید باید سکوت کنند، همچنان که خود اسماعیلی‌ها سکوت کردند. صحبت درباره نزاریان باید متولی داشته باشد. ایران جزو تاریخش است، اما درباره حشاشین که مقداری مسئله دارد، نمی‌تواند صحبت کند. باید امثال آقاخان صحبت کنند. ما انتظار داریم وارد صحنه شود. البته آقای داریوش محمدپور از مؤسسه اسماعیلیه واکنشی داشت.

دیگر خبرها

  • شهید مطهری نیم قرن در راه اعتلای فکری جامعه اسلامی قلم زد
  • اعتراض هواداران میلان به سیاست باشگاه؛ در سن سیرو هیچ صدایی شنیده نخواهد شد
  • چرا کشوری مثل مصر سریال «حشاشین» را ساخت؟
  • شنیده شدن صدای انفجار در حومه دمشق
  • چرا کشوری مثل مصر سریال "حشاشین" را ساخت؟
  • فرصت ویژه جواد نکونام برای شکستن رکورد فرهاد مجیدی
  • آنچه درباره امام صادق‌(ع) کمتر شنیده‌اید
  • سوپرایز ویژه اوسمار برای سپاهان؛ بیرانوند وارد می‌شود؟
  • کانون ایلام جزء کانون‌های پیشرو کشور است
  • ماموریت سخت نکونام در تبریز: دبل کردن تراکتور