Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-30@05:32:56 GMT

وجود ۱۲۰۰ کودک بدون سرپرست موثر در استان اصفهان

تاریخ انتشار: ۲۵ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۲۹۷۰۸

وجود ۱۲۰۰ کودک بدون سرپرست موثر در استان اصفهان

مدیرکل بهزیستی استان اصفهان گفت: در استان اصفهان یک هزار و ۲۰۰ کودک فاقد سرپرست مؤثر وجود دارد که نزدیک به ۷۰۰ کودک به خانواده‌ها و سرپرستی که مرجع قانونی مشخص می‌کند سپرده شده‌اند، همچنین شیرخوارگاه نرجس ۱۰۰ نفر ظرفیت دارد اما روزانه حدود ۲۰ تا ۲۲ کودک در آن استقرار می‌یابند.

به گزارش خبرنگار ایمنا، ولی‌الله نصراصفهانی امروز (پنج‌شنبه) در بازدید اعضای شورای اسلامی شهر اصفهان از شیرخوارگاه نرجس اظهار کرد: زمان رژیم گذشته، یتیم‌خانه‌ها توسط خیریه‌های وابسته به دربار اداره می‌شد و پس از انقلاب سازمان بهزیستی علاوه بر توانمندسازی معلولان، رسیدگی به کودکان بدون سرپرست را نیز در برنامه‌های خود قرار داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: نگهداری از کودکان بی‌سرپرست در مراکز بهزیستی باعث شده بود برچسب‌هایی به این کودکان زده شود که در زندگی و کار آینده آن‌ها تأثیرگذار بود.

مدیرکل بهزیستی استان اصفهان تصریح کرد: از سال ۶۳ خدمات شبه خانواده برای مقابله با برچسب‌های اجتماعی به کودکان یتیم تحت پوشش بهزیستی ارائه شد.

وی ادامه داد: پس از آن مجتمع‌های اردوگاهی تعطیل شدند و کودکان در گروه‌های حداکثر ۱۰ تا ۱۵ نفر به مؤسسات خیریه صاحب صلاحیت واگذار شد و اکنون تمام امور کودکان بی‌سرپرست توسط مؤسسات خیریه اداره می‌شود.

واگذاری ۷۰۰ کودک بدون سرپرست مؤثر به خانواده‌های متقاضی فرزند

نصراصفهانی گفت: در استان اصفهان یک هزار و ۲۰۰ کودک فاقد سرپرست مؤثر وجود دارد که نزدیک به ۷۰۰ کودک به خانواده‌ها و سرپرستی که مرجع قانونی مشخص می‌کند سپرده شده‌اند.

وی خاطرنشان کرد: رویکرد بهزیستی بر این است که بدترین خانواده بهتر از بهترین مراکز است چون مهارت‌های زندگی و مفاهیم مورد نیاز زندگی در خانواده به نحو بهتری ارتقا پیدا می‌کند.

مدیرکل بهزیستی استان اصفهان افزود: سایر کودکان که به خانواده‌ها سپرده نشده‌اند، در ۴۰ خانه کودک و نوجوان که مراکز شبه خانواده هستند حضور دارند و در هر مرکز استان یک شیرخوارگاه دولتی نیز وجود دارد.

متقاضی فرزند دختر بودن دلیل تأخیر در فرزندخواندگی

وی ادامه داد: شیرخوارگاه نرجس ۱۰۰ نفر ظرفیت دارد اما روزانه حدود ۲۰ تا ۲۲ کودک در آن استقرار می‌یابند.

نصراصفهانی گفت: درصد بالایی از خانواده‌های متقاضی فرزند در سراسر کشور خواهان کودک دختر زیر یک ماه هستند.

وی خاطرنشان کرد: یکی از دلایل تأخیر در اعطای سرپرستی به خانواده همین موضوع بوده و دلیل دیگر این است که برخی کودکان بدسرپرست هستند و مرجع قضائی باید درباره آنها تصمیم‌گیری کند.

کد خبر 522568

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق خانواده ها استان اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۲۹۷۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسهیلات خاص برای خانواده‌های دارای فرزند چندقلو

مدیرکل امور خانواده و بانوان بهزیستی کشور درباره خدماتی که از سوی این سازمان به خانواده‌های دارای فرزند چند قلو ارائه می‌شود، توضیحاتی داد.

به گزارش ایلنا، نرجس‌خاتون اسعدی خلیلی، مدیرکل امور خانواده و بانوان بهزیستی کشور، در پاسخ به این سؤال که چه تعداد خانواده دارای فرزند چندقلو تحت پوشش سازمان بهزیستی است، گفت: «دفتر امور خانواده و بانوان معاونت سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور متولی ارائه خدمات، حمایت‌های اجتماعی و همچنین مداخلات به هنگام، مناسب و در دسترس مددکاری اجتماعی به بانوان سرپرست خانوار و دارای فرزند چندقلو است تا ضمن توانمندسازی آنان در تحقق اهدافی، چون ارتقاء سلامت، رفاه و توسعه اجتماعی در کشور گام بردارد.»

وی با بیان اینکه این سازمان پس از ابلاغ قانون جوانی جمعیت، نسبت به تحت پوشش قرار دادن تمام خانواده‌های نیازمند دارای فرزند دو قلو و بیشتر پشت نوبت دریافت خدمات اقدام کرد، ادامه داد: در حال حاضر ۴۱ هزار و ۵۰۰ خانوار دارای فرزند چندقلو تحت پوشش سازمان بهزیستی هستند و از تمام خدمات قابل ارائه سازمان بهره‌مند می‌شوند.

مدیرکل امور خانواده و بانوان بهزیستی کشور درباره حمایت‌هایی که از سوی سازمان بهزیستی به این خانواده‌ها ارائه می‌شود؟ تصریح کرد: در راستای اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و سیاست‌های کلی جمعیت ابلاغی مقام معظم رهبری، در حال حاضر حدود ۴۱ هزار خانواده دارای فرزند دوقلو در دهک درآمدی ۱ تا ۵ تحت پوشش سازمان هستند.

وی ادامه داد: همچنین خانواده‌های دارای فرزندان سه قلو و بالاتر در دهک درآمدی ۱ تا ۷ نیز تحت پوشش سازمان بهزیستی قرار گرفته و از خدمات بهره‌مند می‌شوند.

اسعدی خلیلی خاطرنشان کرد: این خانوار‌ها از مستمری ماهیانه برخوردار بوده و همچنین خدمات غیر مستمر به خانواده‌های دارای فرزند چند قلو نیز ارائه می‌شود.

مدیرکل امور خانواده و بانوان بهزیستی کشور با اشاره به خدمات غیرمستمر به خانواده‌های دارای فرزند چندقلو تصریح کرد: دفتر امور خانواده و بانوان معاونت سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور نسبت به ثبت اطلاعات کودکان واجد شرایط دریافت شیرخشک در سامانه سلامت وزارت بهداشت (جهت دریافت شیرخشک رایگان) اقدام می‌کند. همچنین این خانواده‌ها از کمک هزینه ودیعه مسکن، وام اشتغال و خدمات مشاوره‌ای بهره‌مند می‌شوند.

دیگر خبرها

  • بهترین و بدترین خاطره معلم کودکان کار
  • افتتاح ۱۶ پروژه شاخص در مجموعه صفه، اقدامی موثر در ارتقای صنعت گردشگری
  • آغاز طرح غربالگري بينايي کودکان 3 تا 6 سال دراستان کرمانشاه
  • حسین قناعت:«والدین امانتی» به کودکان حفاظت از محیط زیست را آموزش می‌دهد/ فیلم کودک با اکران آنلاین بهتر دیده می‌شود
  • حضور بیش از ۱۲۰۰ نفر ورزشکار در ویژه‌برنامه «ایرانی پهلوان»
  • تعامل بهزیستی با مساجد برای رفع مشکلات معلولان و زنان سرپرست خانوار
  • تاثیر اسباب بازی در نبوغ و رشد کودکان
  • بهره‌مندی ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی در مازندران ‌
  • تسهیلات خاص برای خانواده‌های دارای فرزند چندقلو
  • شناخت زودهنگام اختلالات رشد، موثر بر عملکرد فردی و اجتماعی کودک در آینده