Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-27@18:23:34 GMT

آموزش شیرینی کشمشی، طعم خوشمزه خاطرات

تاریخ انتشار: ۲۶ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۳۰۸۶۶

آموزش شیرینی کشمشی، طعم خوشمزه خاطرات

فراروـ شیرینی کشمشی یکی از انواع شیرینی‌های سنتی ایرانی است که از دیرباز تا به امروز پخته می‌شود و هنوز هم طرفداران خاص خود را دارد. این شیرینی خوشمزه که به دو صورت نرم و ترد تهیه می‌شود، معمولا برای پذیرایی در مراسم مذهبی و جشن‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. تقریبا همه ما طعم خوب این شیرینی را در کنار چای خوش رنگ خانه مادربزرگ تجربه کرده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر خواهان تکرار این تجربه شیرین و دلپذیر در منزل هستید، در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا آموزش آسان یک شیرینی کشمشی ترد و خوشمزه را همراه با تمام نکات و فوت و فن‌های مربوط به آن با شما کاربران گرامی به اشتراک بگذاریم.

مواد لازم برای تهیه شیرینی کشمشی آرد سفید قنادی: ۱ لیوان
تخم مرغ: ۱ عدد
کره: ۷۰ گرم
کشمش قرمز: نصف لیوان
پودر قند: دو سوم لیوان
وانیل: نوک قاشق چایخوری نکات مربوط به مواد اولیه

نکات مربوط به آرد نکته مهمی که باید در مورد آرد به آن توجه کنید، کیفیت آرد‌های موجود در بازار است که با هم تفاوت دارند. به همین دلیل متناسب با کیفیت آرد ممکن است میزان آن کم‌تر یا زیاد‌تر از مقداری شود که در دستور گفته شده است؛ بنابراین موقع اضافه کردن آرد به این مسئله توجه داشته باشید. اگر دیدید مواد شیرینی درحال سفت شدن است؛ ولی هنوز مقداری از آرد باقی مانده است؛ یعنی آردی که اضافه کرده‌اید، کافی است و بقیه را اضافه نکنید. اگر هم طبق دستور عمل کردید؛ ولی احساس کردید مواد شما هنوز به آن غلظتی که باید برسد، نرسیده است؛ یعنی باید کمی بیشتر آرد اضافه کنید؛ بنابراین شما همیشه مقدار آردی را که در دستور گفته شده است، تهیه کنید. حال ممکن است این مقدار با توجه به کیفیت آرد کم یا زیاد شود. نکات مربوط به پودر قند   پودر قند باید حتماً از قند تهیه شده باشد؛ یعنی قند پودر شده باشد. اگر شکر را آسیاب کنید، هرگز به نرمی قند آسیاب شده نخواهد بود. پودر قند مرغوب پودر قندی است که به نرمی آرد باشد. توجه داشته باشید که پودر قند بعد از مدتی که توی کیسه یا ظرف بماند، ممکن است سفت شود؛ بنابراین قبل از اینکه آن را به مواد شیرینی اضافه کنید، حتماً با گوشت‌کوب آن را بکوبید و الک کنید. نکات مربوط به کشمش   کشمش سرشار از پتاسیم است و از پوکی استخوان جلوگیری می‌کند. کشمش‌ها انواعی دارند که برای تهیه شیرینی کشمشی باید از کشمش قرمز پلویی استفاده کنید. طرز تهیه شیرینی کشمشی برای تهیه این شیرینی از نیم ساعت قبل کره و تخم مرغ را از یخچال بیرون بیاورید تا به دمای محیط برسند؛ سپس کره نرم شده را توی یک کاسه مناسب بریزید و پودر قند را به آن اضافه کنید. حالا با دور تند همزن حدود سه تا چهار دقیقه کره و پودر قند را هم بزنید تا حجیم و کرم رنگ شود. بعد تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و باز هم با دور تند به مدت دو دقیقه هم بزنید. حالا همزن را خاموش کنید و کنار بگذارید. آرد را الک کنید و کم کم به مواد اضافه کنید و با لیسک یا همزن دستی از یک جهت هم بزنید تا آرد کاملا در مایه حل شود و حالت گلوله‌ای نداشته باشد. در آخر کشمش را به مایه شیرینی اضافه کنید و باز هم بزنید تا به صورت یکنواخت در مایه شیرینی مخلوط شود.     در مرحله آخر توی سینی فر را کاغذ روغنی پهن کنید و فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا داغ شود. مایه شیرینی را توی قیف بریزید. توجه داشته باشید که سر قیف باید گشاد باشد. اگر قیف در دسترس ندارید می‌توانید مایه شیرینی را توی کیسه فریزر ضخیم بریزید و نوک آن را قیچی کنید تا شبیه قیف شود. حالا قیف را روی سینی فر می‌گیریم و از مواد به اندازه یک گردو روی کاغذ روغنی می‌گذاریم. به این نکته توجه داشته باشید که شیرینی‌ها باید از هم فاصله داشته باشند وگرنه در حالت پخت به هم می‌چسبند. سینی را روی طبقه وسط فر بگذارید و حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه زمان بدهید تا شیرینی کشمشی بپزد. بعد از اینکه شیرینی‌ها پخت، سینی را از فر خارج کنید و کنار بگذارید تا خنک شود؛ سپس شیرینی‌ها را از کاغذ روغنی جدا کنید و توی ظرف سرو مورد نظر بچینید و با چای میل کنید. نوش جان

منبع: فرارو

کلیدواژه: شیرینی کشمشی شیرینی خانگی شیرینی سنتی توجه داشته باشید نکات مربوط شیرینی کشمشی مایه شیرینی اضافه کنید شیرینی ها پودر قند هم بزنید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۳۰۸۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوه امام خمینی در خارج از کشور چه کاره است؟ /خاطرات عروس بزرگ امام از فوت دو فرزندش و علت آن

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، خانم معصومه حائری یزدی همسر آیت‌الله سید مصطفی خمینی و دختر آیت‌الله شیخ مرتضی حایری یزدی صبح روز ششم اردیبهشت ۱۴۰۳ خورشیدی در تهران درگذشت.

آن طور که عصر ایران روایت کرده است؛ وی مادر سید حسین و مریم خمینی بود. حجت‌الاسلام سید حسین خمینی از اوایل دهه ۶۰ عملا از عرصه های رسمی و رسانه‌ای کنار است و خواهر او (نوه امام خمینی) هم در خارج از کشور زندگی می‌کند و به طبابت و کارهای علمی اشتغال دارد و خانواده برای دفن مادر منتظر بازگشت اوست. (دو فرزند دیگر در کودکی درگذشته بودند).

از نکات شگفت‌آور زندگی خانم حایری این که به رغم آن که عروس ارشد امام خمینی و منتسب به یک خاندان بزرگ و مشهور روحانی دیگر هم بود زندگی بسیار عادی و گاه توام با سختی و رنج داشته است.

او شیفته سید مصطفی خمینی بود و خاطرات هجران او را با اشک بیان می‌کرد و همچون اعضای خانواده امام که آقا مصطفی را «داداش» خطاب می‌کردند او هم عادت کرده بود همسرش را این گونه خطاب و حتی بعد از فقدان چنین یاد کند.

با این که عروس ارشد امام اهل مصاحبه با رسانه‌ها نبود اما برای اولین بار اول آبان ۱۴۰۰ و به مناسبت چهل‌وچهارمین سالگرد درگذشت مشکوک سید مصطفی خمینی گفت‌وگویی با او منتشر شد که بسیار مورد توجه قرار گرفت خصوصا جاهایی که حکایت از نگاه امروزین آقا مصطفی خمینی داشت و تصویر متفاوتی از فرزند فقید امام ترسیم می‌کرد.

درباره فرزندان چنین گفته بود: «خدا چهار فرزند به من داد که دو تا از آن‌ها از دنیا رفتند و الان تنها حسین و مریم برای من باقی مانده‌اند. هر دو دختر بودند و یکی در ایران و یکی در نجف از دنیا رفت. اولی چند روز بعد از به دنیا آمدن از دنیا رفت و علتش هم این که اوضاع ما در آن ایام به خاطر مسائل انقلاب خیلی ناجور و نامناسب و دگرگون بود و در همان ایامی که تازه این دختر به دنیا آمده بود، نیروهای دولتی وارد منزل ما ‌شدند و هول و هراس ایجاد ‌کردند و حال خود من خیلی بد و خراب بود و شاید این بچه بر اثر همان مسائل مُرد و از دنیا رفت.

دومی هم بلافاصله بعد از تولد و بر اثر یک بیماری کشنده از دست رفت؛ البته برخی به من می‌گفتند که این فرزندم، پسر بوده ...»

۲۷۲۱۱

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899748

دیگر خبرها

  • جلد سوم تاریخ شفاهی دفاع مقدس به زودی چاپ می‌شود
  • روایت یک کارگردان از فیلمسازی در نوجوانی/ چیزی جز گوشی لازم نیست
  • راز خوشمزه شدن ماکارونی مجلسی
  • راز خوشمزه شدن ماکارونی
  • اصفهانی‌ها یک روز جهانی را به نام خود ثبت کردند؛ روز جهانی گز
  • نوه امام خمینی در خارج از کشور چه کاره است؟ /خاطرات عروس بزرگ امام از فوت دو فرزندش و علت آن
  • انجام ۲۰ دقیقه بازی تتریس می تواند از ابتلا به اختلال اضطراب پس از حادثه جلوگیری کند
  • ۷ اردیبهشت به نام روز جهانی گز اصفهان ثبت شد
  • ۷ اردیبهشت‌ به نام روز جهانی گز اصفهان ثبت شد
  • ۷ اردیبهشت‌ به نام گز اصفهان شیرین و جهانی شد