Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان، نشست تخصصی قائم مقام معاون بهداشت و رئیس مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی با ارائه گزارش عملکرد کرونا از ابتدای شیوع تاکنون، با حضور دکتر محمدرضا صائینی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زنجان و رئیس مرکز بهداشت استان، مدیران و روسای شبکه‌های تابعه، و کارشناسان ستادی معاونت بهداشت استان زنجان، در سالن اجلاس مرکز همایش‌های بین‌المللی روزبه برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


صادق تبریزی در این جلسه با بیان اینکه در حال حاضر روزانه یک میلیون و ۲۰۰ هزار دز واکسن در کشور تزریق می‌شود، گفت: ۲۲ اقدام مهم دانشگاه علوم پزشکی زنجان؛ خلاقانه، نوآور و در بین سایر دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی کشور از زمان شیوع کرونا تاکنون، بی‌نظیر بوده است.
وی افزود: با ورود واکسن دانش‌آموزان، مدارس کشور از اواخر آبان تا اوایل آذر بازگشایی می‌شود.
قائم مقام معاون بهداشت وزارت بهداشت با اشاره به ورود محموله جدید واکسن در چند روز آینده اظهار داشت: با تزریق این واکسن‌ها، میزان واکسیناسیون به ۲ میلیون دُز در روز خواهد رسید.
رئیس مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت با بیان اینکه در حال حاضر یک هزار و ۵۳ پایگاه تجمیعی واکسیناسیون و ۵ هزار و ۳۷ ایستگاه تزریق واکسن در کشور فعال است، تصریح کرد: با راه‌اندازی مراکز ۲۴ ساعته و شتاب گرفتن روند واکسیناسیون در استان زنجان، درصد واکسیناسیون استان به ۵۳ درصد رسید که این میزان در جامعه روستایی و عشایری ۷۰ درصد است.
قائم مقام معاون بهداشت وزارت بهداشت در ادامه این سفر در جلسه صبحگاهی (morning) معاونت بهداشت دانشگاه در راستای بررسی آخرین وضعیت شهرستان به لحاظ پیشگیری و کنترل بیماری کرونا و وضعیت واکسیناسیون گروه‌های هدف در سالن جلسات مرکز بهداشت استان در حال برگزاری است، حضور یافت.
این جلسه با حضور دکتر محمدرضا صائینی معاون بهداشت دانشگاه، مدیران و کارشناسان مسئول معاونت بهداشت، و به بصورت وبینار با مدیران شبکه‌های بهداشت استان درحال برگزاری است.

انتهای پیام/2308

منبع: فارس

کلیدواژه: واکسیناسیون افزایش واکسیناسیون روزانه 2 میلیون دز بیماری کرونا صادق تبریزی استان زنجان خبرگزاری فارس زنجان معاون بهداشت بهداشت استان وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۳۱۴۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت مرکز جامع سرطان قم ۳۹ درصد پیشرفت فیزیکی دارد

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی پوررضا با اشاره به سفر اول رئیس جمهور به قم در نهم دی ماه سال ۱۴۰۰ گفت: این سفر دارای شش مصوبه برای مجموعه دانشگاه علوم پزشکی قم بود که با پیگیری‌های انجام شده بخش عمده مصوبات اجرایی شده است.

وی گفت: نخستین مصوبه ما در خصوص تکمیل مرکز جامع سرطان با مشارکت خیرین بود که دارای ۹۰ میلیارد تومان اعتبار مصوب بود که ۵۰ میلیارد آن توسط سازمان برنامه و بودجه کشور و ۴۰ میلیارد تومان نیز توسط وزارت بهداشت تأمین می‌شد که از این میزان اعتبار، ۳۷ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان توسط سازمان برنامه و بودجه تاکنون تأمین و سهم وزارت بهداشت نیز منوط به تکمیل و پیشرفت فیزیکی است.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی قم بیان داشت: این پروژه در حال انجام بوده و تاکنون حدود ۳۹ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که امیدواریم بتوانیم با منابع دولتی و مشارکت خیرین محترم به سرانجام رسانده و در اختیار مردم شریف استان قرار دهیم.

پوررضا گفت: دیگر مصوبه سفر، اختصاص مبلغ ۵ میلیارد تومان برای تکمیل مخزن بتنی مجتمع بیمارستانی شهبد بهشتی قم بود که تخصیص یافت و پروژه اجرایی شد.

وی گفت: تسریع در بررسی صدور مجوز ماده ۲۳ احداث دانشکده پزشکی و خوابگاه پسران مجتمع پردیس دیگر مصوبه سفر بود که این مصوبه نیز به صورت کامل اجرایی شد.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به دیگر مصوبه سفر رئیس جمهور در دور اول به قم گفت: موضوع دیگر شبانه روزی کردن مراکز بهداشتی درمانی شهرهای کهک و جعفریه بود که این مصوبه نیز به صورت کامل انجام شد.

پوررضا گفت: اختصاص مبلغ ۱۰ میلیارد تومان برای تکمیل پایگاه سلامت شهروندی بصیرت نیز جزو مصوبات سفر بود که اعتبار مورد نیاز جذب و پروژه به بهره برداری رسیده است.

وی در خصوص آخرین مصوبه سفر رئیس جمهور به قم در حوزه بهداشت و درمان گفت: اختصاص اعتبار برای احداث فاز اول بیمارستان ۲۵۰ تختخوابی حضرت فاطمه الزهرا (س) توسط وزارت بهداشت و سازمان برنامه و بودجه و با کمک بنیاد برکت و خیرین پس از اخذ مجوز ماده ۲۳ بود، که در این زمینه نیز مجوز ماده ۲۳ اخذ و برای عملیاتی شدن پروژه منوط به تخصیص اعتبار خواهد بود.

کد خبر 6098493

دیگر خبرها

  • مهمترین اخبار ۱۹ اردیبهشت/احتمال عرضه داروی ایرانی SMA
  • کسانی که واکسن آسترازنکا تزریق کرده‌اند بخوانند | این واکسن کرونا خونمان را لخته کرده است؟
  • دیدار فرمانده سپاه انصارالمهدی زنجان با مدیر کل صداوسیمای استان
  • تلاش دانشگاه آزاد برای تبدیل‌شدن به مرکز مهارتی
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • واژگونی مینی‌بوس در آزاد راه قزوین- زنجان
  • استقرار ادارات در شهرستان فرخشهر در دستور کار قرار گیرد
  • ساخت مرکز جامع سرطان قم ۳۹ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • نخبگان و کارآفرینان خارجی جذب مرکز رشد و سرای نوآوری می‌شوند
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته