Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-26@03:31:08 GMT

افزایش تلفات تصادفات رانندگی در اصفهان

تاریخ انتشار: ۲۶ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۳۱۶۰۱

افزایش تلفات تصادفات رانندگی در اصفهان

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، براساس آمار اعلامی از سوی سازمان پزشکی قانونی اصفهان، در چهار ماه نخست امسال قربانیان ناشی از تصادفات رانندگی در این استان رشد ۱۱.۴ درصدی داشته است.

به گفته علی سلیمانپور مدیرکل پزشکی قانونی استان اصفهان در چهار ماه ابتدایی سال جاری ۳۴۲ نفر در حوادث رانندگی جان باختند در حالی که این رقم در مدت مشابه سال قبل ۳۰۷ نفر بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین در چهار ماه ابتدایی امسال هفت هزار و ۸۰۱ مصدوم ناشی از حوادث رانندگی به مراکز پزشکی قانونی استان مراجعه کردند که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۱۷.۱ درصد رشد داشته است.

فرمانده انتظامی اصفهان نیز پیش از این در گفت و گو با ایرنا گفته بود: بررسی های کارشناسی حوادث ترافیکی نشان می دهد مصدومان تصادفات شهری در سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش داشته است.

سردار محمدرضا میرحیدری افزود: امسال ۲ هزار نفر در حوادث ترافیکی شهری مجروح شدند و آمار تصادفات درون شهری این استان نگران کننده است.

وی، بی توجهی به جلو توسط رانندگان را عامل اصلی این تصادفات دانست و بیان کرد: تجاوز از سرعت مجاز، خستگی و خواب آلودگی و بی توجهی به علائم هشدار دهنده از جمله مهمترین تخلفات رانندگی در اصفهان است.

فرمانده انتظامی اصفهان بیان کرد: خستگی و خواب آلودگی رانندگان در ۳۰ کیلومتری ورود شهرها از جمله عوامل سوانح ترافیکی است که با وجود تذکر فراوان برای استراحت اما این موضوع مغفول مانده است و موجب واژگونی و تصادف می‌شود.

وی با اشاره به اینکه نقاط پر حادثه جاده‌های برون شهری یکی از عوامل موثر در افزایش تصادفات در این استان است، تصریح‌ کرد: اصلاح هندسی و رفع حادثه خیزی جزو ضرورت‌هاست و باید در اولویت کاری مسوولان استانی و شهرستانی قرار گیرد.

سردار میرحیدری اظهار داشت: رفع مشکل فنی جاده‌ها و قانونمداری مردم در کاهش حوادث جاده ای و شهری امری ضروری است.

طول راه‌های استان ۱۱ هزار و ۸۰۰ کیلومتر است که از این مجموع ۴۱۲ کیلومتر آزادراه، ۲ هزار و ۲۴ کیلومتر بزرگراه، پنج هزار و ۵۸ کیلومتر راه‌ روستایی و مابقی راه‌های ارتباطی بین شهری است و به نوعی ۱۶ درصد از آزادراه‌های کشور سهم استان اصفهان است.

براساس نظریه کارشناسی ۱۰۹ نقطه پرحادثه در جاده‌های اصلی استان اصفهان مشخص شده است که ۶۷ مورد آن برای اصلاح و بهسازی مصوبه ملی دارد.

در سال های گذشته ۵۵ مورد از این نقاط توسط راهداری و حمل و نقل جاده ای اصلاح و مشکل آن‌ها رفع شده است.

استان اصفهان به عنوان چهار راه حمل بار و مسافر در مرکز ایران، رتبه اول حمل بار و رتبه سوم حمل مسافر در کشور را دارد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: اربعین 1400 پنجشیر اعمال ماه صفر توافق هسته ای موقت حسن میرکاظمی اصفهان تصادفات رانندگی قربانیان تلفات اربعین 1400 پنجشیر اعمال ماه صفر توافق هسته ای موقت حسن میرکاظمی استان اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۳۱۶۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهتمام علوم پزشکی تبریز در کاهش حوادث ترافیکی از مسیرهای علمی

به گزارش خبرگزاری مهر، بهمن نقی پور در جلسه کمیته سلامت و ایمنی ترافیک استان، با اشاره به اهتمام ویژه این دانشگاه بر کاهش حوادث ترافیکی از مسیرهای علمی، اظهار کرد: از زمان اجرای طرح غربالگری رانندگان پرخطر ۱۳۸ راننده پرخطر در سال گذشته مورد بررسی قرار گرفتند و از آغاز سال جاری تا به امروز بیش از ۲۰ نفر در این طرح مورد بررسی دقیق قرار گرفتند.

وی افزود: در اجرای این طرح تمام ملاحظات علمی و آموزش‌های مورد نیاز لحاظ شده است و دانشگاه علوم پزشکی تبریز بدون شک تداوم این طرح را در دستور کار خود قرار خواهد داد.

وی شناسایی رانندگان پرخطر را عاملی بسیار مهم در کاهش تلفات ناشی از تصادفات رانندگی در کشور دانست و افزود: بر همین اساس و با هماهنگی دادستانی مرکز استان و پلیس راهنمایی و رانندگی آذربایجان شرقی این طرح به عنوان پایلوت کشوری از دی ماه آغاز شده است که هدف اصلی از اجرای آن در مرحله اول شناسایی رانندگان پرخطر و سپس معرفی آنها به کلینیک سلامت و ایمنی ترافیک در تبریز است.

نقی پور انجام معاینات سلامت جسمی و روانی توسط متخصصان و شرکت در دوره‌های آموزشی و برگزاری آزمون را مراحل بعدی غربالگری رانندگان پرخطر اعلام و اظهار کرد: متأسفانه آمارهای مربوط به مرگ ناشی از تلفات رانندگی در کشور و استان روبه افزایش است که یکی از دلایل اصلی آن مربوط به رانندگی‌های پرخطر است.

کد خبر 6087477

دیگر خبرها

  • کاهش حدود ۱۰ درصدی جانباختگان تصادفات در نوروز امسال
  • کاهش ۱۴ درصدی جانباختگان حوادث رانندگی در نوروز
  • کاهش ۱۴ درصدی جانباختگان حوادث رانندگی در سفر‌های نوروزی
  • تبریز؛ فقیرترین کلانشهر کشور در حوزه هوشندسازی/ افزایش تلفات تصادفات درون شهری نگران کننده است
  • اهتمام علوم پزشکی تبریز در کاهش حوادث ترافیکی از مسیرهای علمی
  • کاهش شمار قربانیان حوادث رانندگی در نوروز امسال
  • سوم فروردین؛ تلخ ترین روز تصادفات نوروزی امسال / افزایش شمار جانباختگان در معابر درون شهری
  • کاهش ۹.۵ درصدی مرگ در تصادفات نوروز ۱۴۰۳
  • مصدومیت سالانه نیم میلیون نفر در تصادفات/کاهش ۱۴ درصدی تلفات
  • کاهش آمار مجروحان و مصدومان حوادث در طرح سلامت نوروزی