Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمود رضایی کوچی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری فارس در این جلسه گفت:ما برای کشت در سه شهرستان، مرودشت، زرقان و خرامه نیازمند طرح جامع آب و کشت هستیم و در قالب این طرح کشت در حوزه آبخور سد درودزن انجام شود.

او که سخنانش را روابط عموم سازمان جهاد کشاورزی فارس بازتاب داده بود افزود: میزان بارندگی در سال زراعی گذشته در استان فارس نسبت به میانگین بلند مدت ۴۰ درصد کاهش داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رضایی کوچی افزود: در سال جاری با توجه به پیش بینی های هواشناسی از نیمه دوم آذر ماه به بعد شاهد بارش های نرمال در استان فارس خواهیم بود.
وی بیان کرد: بایستی اطلاع رسانی در زمینه پیش بینی های هواشناسی در زمینه کشاورزی از طریق صدا و سیما پخش شود همچنین این پیش بینی ها از طریق شبکه های مجازی در اختیار بهره برداران بخش کشاورزی قرار گیرد.
معاون استانداری فارس ادامه داد: با توجه به اینکه کانال های انتقال آب معیوب هستند بنابراین بایستی سازمان آب منطقه ای استان فارس در قالب طرحی لوله گذاری در این کانال ها را به وزیر نیرو ارائه دهد و در قالب یک نقشه فنی این مهم اجرا شود.
رضایی گفت: برای تعیین حقابه، کمیته ای سه نفره متشکل از سازمان آب منطقه ای استان فارس، سازمان جهاد کشاورزی و نظام صنفی کشاورزی استان فارس تشکیل شود و در اسرع وقت نسبت به تعیین آن اقدام کند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی در این نشست گفت:  در بخش های خبری اخبار شبکه فارس علاوه بر گزارش هواشناسی، هواشناسی کشاورزی را هم اضافه کنند تا توصیه های کارشناسی به اطلاع بهره برداران بخش کشاورزی که جمعیت زیادی را در استان به خود اختصاص می دهند؛ رسانده شود.
احمد طمراسی افزود: پیش بینی بارش برای ما بسیار مهم است و ما بایستی بدانیم که فاصله بین اولین بارش و بارندگی بعدی چه مدت طول می کشد چرا که اگر فاصله اولین بارندگی با بارندگی بعدی زیاد باشد می توان با یک تامل یک تا دو هفته ای مبادرت به کشت و از بروز خسارت جلوگیری کرد.
این مقام مسئول بیان کرد: در سال زراعی پیش رو ما دغدغه ای در زمینه بذر نداریم و این در حالی است که امروز در کشورکمبود بذر بزرگترین مشکل است ولی استان فارس علی رغم وجود خشکسالی توانسته است بذر مورد نیاز کشاورزان خود را تامین کند.
در ادامه این جلسه نماینده مردم شهرستان های مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد در مجلس شورای اسلامی گفت: دنیا رو به گرم شدن است و شرایط و وضعیت کم آبی سال به سال بیشتر خواهد شد و  بهترین راه کارمانند استان های اصفهان، کرمان و خراسان جنوبی ؛ آوردن آب از خلیج فارس به این استان و هدایت آن به سمت سد درودزن است که بایستی به جدیت توسط نمایندگان شیراز و خرامه، استانداری و سازمان آب منطقه ای دنبال شود.
جلال رشیدی کوچی افزود: در سال گذشته بیش از ۳۶۰ میلیون مترمکعب آب از سد درودزن برای کشاورزی رهاسازی شد که بیش از ۷۰ میلیون متر مکعب از آن در کانال ها هدر رفته است وبرای حل این معضل ما بایستی در کانال ها لوله گذاری کنیم و آب را از این طریق بر سر مزارع کشاورزان بیاوریم و از آنجا نیز کشاورزان با استفاده از سیستم های نوین آبیاری با کمترین هدر رفت آب اقدام به کشاورزی کنند.

برچسب‌ها کم آبی مرودشت شیراز خلیج فارس فارس سد درودزن

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کم آبی مرودشت شیراز کم آبی مرودشت شیراز خلیج فارس فارس سد درودزن استان فارس سد درودزن پیش بینی کانال ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۳۳۹۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استاندارد پرورش حلزون هنوز تدوین نشده

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خراسان رضوی،مشاور وزیر جهاد کشاورزی گفت:متاسفانه دستورالعمل و استاندارد پرورش حلزون هنوز در اتحادیه اروپا تدوین نشده است.
 مریم طهماسبی در حاشیه بازدید از طرح پرورش حلزون آچاتینا در دانشکده کشاورزی شهرستان نیشابور گفت: طبق ضوابط سازمان دامپزشکی باید تمام دستورالعمل‌هایی که در ایران به‌کار گرفته می‌شود، معادل آن در اتحادیه اروپا نیز تدوین شود، اما متاسفانه دستورالعمل و استاندارد پرورش حلزون هنوز در این اتحادیه تدوین نشده است.

وی افزود: کسانی‌که وارد اینگونه مشاغل می‌شوند لازم است این نکته را در نظر بگیرند که اگر زمانی این شغل را ترک کردند، این موجودات را به حال خود در طبیعت رها نکنند.

احمد همت آبادی، رئیس انجمن ملی بیولوژیک کشور نیز گفت: در کشور حدود ۵۰ واحد انسکتاریوم مشغول فعالیت و تولید حشرات مفید هستند و این مجموعه نیز در قالب شرکت فن‌آور از سال ۹۷ مشغول به کار روی این نوع حلزون است.

وی افزود: در صورت اخذ مجوز‌های لازم و به ثبت رساندن کلاژن این صنعت، حداقل ۲۰۰ نفر از زنان روستایی این شهرستان در بستر مشاغل خرد مشغول به کار می‌شوند و چرخه اقتصادی سالمی نیز ایجاد خواهد شد.

 

 

 

 

دیگر خبرها

  • استاندارد پرورش حلزون هنوز تدوین نشده
  • هرس و تکریب نخلستان‌های استان بوشهر با ۹ میلیارد ریال
  • گروه هوش مصنوعی سازمان جهاد کشاورزی فارس تشکیل شود
  • آغاز به کار بیستمین نمایشگاه کشاورزی در شیراز
  • امنیت غذایی فرابخشی است/ تدوین ۵ برنامه جهش تولید در کشاورزی
  • با کشت هر گونه محصولات زراعی با آب غیرسالم برخورد می‌شود
  • ضرورت استفاده از الگو‌های موفق افزایش ازدواج و کاهش طلاق
  • بستر مشارکت در تصمیم‌گیری‌ها برای خیران فراهم شود
  • مدیریت عوامل خسارت‌زا زنگ زرد گندم و سن غلات در فارس
  • برداشت حدود ۶۰ هزار تن چغندر قند از مزارع خوزستان