Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین خراسان رضوی، مجید طبسی افزود: پس از صدور دستور هشت ماده‌ای تولیت آستان قدس رضوی در ۱۹ مرداد امسال برای بسیج بخش‌های مختلف این آستان مقدس به‌ منظور کمک به نظام سلامت کشور و حمایت از بیماران کرونایی، شرکت داروسازی ثامن افزایش ظرفیت تولید سرم را در دستور کار قرار داد.

وی ادامه داد: شرکت ثامن علاوه بر افزایش ظرفیت تولید سرم‌های ۵۰۰ و ۱۰۰۰ سی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سی، یک محصول سدیم کلراید ۹ دهم درصد ۱۰۰ سی.‌سی را که حجم کمتری دارد و برای بیماران کرونایی مناسب‌تر است نیز تولید کرد که می‌تواند برای تمامی بیماران کرونایی‌ به خصوص بیماران نیازمند تزریق رمدسیویر، مورد استفاده قرار گیرد.

مدیرعامل شرکت داروسازی ثامن گفت: تولید این محصول مورد تقدیر سازمان غذا و دارو نیز قرار گرفت.

وی افزود: علاوه بر آن، فرآیند خرید دستگاه جدید با ظرفیت تولید حدود ۲ میلیون انواع سرم بطری در ماه در دستور کار قرار گرفته که پیش‌بینی می‌شود طی ماه‌های آینده، نصب و راه‌اندازی شود.

طبسی ادامه داد: اهدای ۱۰۰ هزار عدد سرم شامل ۴۰ هزار عدد سرم سدیم کلراید ۹ دهم درصد ۱۰۰ سی.‌سی و ۶۰ هزار عدد انواع سرم‌های نیم لیتری قندی و نمکی به بیمارستان‌های دولتی مشهد، یکی دیگر از اقدامات این شرکت دارویی در ماه گذشته بود.

شرکت داروسازی ثامن مشهد از شرکتهای زیرمجموعه بنیاد بهره‌وری موقوفات آستان قدس رضوی است که در سال ۱۳۶۳ تاسیس و عملیات اجرایی ساخت آن از سال ۱۳۶۵ آغاز شد و نخستین خط تولیدی آن در سال ۱۳۷۱ به بهره برداری رسید.

این شرکت در زمینه تولید محلولهای استریل تزریقی و شستشو، دیالیز صفاقی و خونی، فرآورده های بیوتکنولوژی و دیگر فرآورده‌های طبی فعالیت می‌کند.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: ظرفیت تولید داروسازی ثامن سرم سازی شرکت داروسازی ثامن ظرفیت تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۳۵۶۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدر رفت ۲۵ میلیون دلاری بنزین در سال

ناصر عاشوری دبیر کل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پالایش نفت کشور در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به برگزاری نمایشگاه نفت تصریح کرد: ما طی مدت ۴ روز برگزاری نمایشگاه ضمن مذاکره با شرکت‌های داخلی و خارجی از جمله سازندگان و شرکت‌های دانش بنیان و دانشگاه‌ها تعدادی از تفاهمنامه هایی را که سال‌های گذشته به امضا رسانده بودیم؛ به قرارداد تبدیل می‌شوند و چه بسا تفاهم نامه‌های جدیدی با بانک‌ها و بیمه به امضا برسانیم.

وی ادامه داد: در این نمایشگاه ۳ پنل با موضوعات برنامه ریزی برای تولید با کیفیت، تأثیر کاهش منابع مالی در تکمیل پروژه و تهدید کاهش نیروی انسانی و نیروی متخصص برنامه ریزی کردیم.

یه گفته دبیر کل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پالایش نفت کشور در گذشته تنها متخصصان این حوزه مهاجرت می‌کردند و اکنون نیروی فنی در حال مهاجرت هستند که این مسأله تهدیدی برای ما است.

وی ادامه داد: حداقل پیشنهاد دستمزد خارج از مرزهای ما ۶۰۰ میلیون تومان است در حالی که در کشور ۵۰ میلیون تومان است.

عاشوری با اشاره به اینکه ناترازی یکی از مسائل است که در همه عرصه‌ها وجود دارد، اضافه کرد: برای ناترازی گازوئیل و بنزین دو نوع تفکر وجود دارد؛ یکی ظرفیت افزایش تولید و دیگری دوگانه سوز کردن خودروها و مصرف بهینه با همین میزان تولید ادامه دهیم.

وی ادامه داد: من با افزایش ظرفیت تولید مخالفتی ندارم اما با پالایشگاه‌های فعلی افزایش ظرفیت امکان پذیر نیست. چرا که اگر تحریم‌ها وجود نداشت و سرمایه‌گذاری کافی صورت می‌گرفت ساخت پالایشگاه مادر دست کم به ۶ سال زمان نیاز دارد.

عاشوری اضافه کرد: در ۱۵ سال اخیر مصوبات ساخت پالایشگاه‌هایی وجود دارد که هیچ کدام به ثمر نرسیدند.

دبیر کل انجمن پالایش نفت کشور تاکید کرد: با اطمینان خاطر می‌گویم ناترازی به علت مصرف بی‌رویه است. زیرا در مصرف رشدی داریم که نقشی در اقتصاد ما ندارد.

چی با اشاره به اینکه هدر رفت انرژی بسیار بالاست خاطر نشان کرد: متأسفانه خودروهایی استفاده می‌شود که تولید آنها مربوط به قبل از انقلاب است و آنطور که کارشناسان می‌گویند میزان هدر رفت بنزین در سال ۲۵ میلیون دلار است.

وی با بیان اینکه دولت و مجلس باید به دنبال بهینه سازی سوخت و کنترل مصرف باشند، اضافه کرد: اگر دولت تدبیری در نظر نگیرد بدون شک تا دو سال آینده در همه حوزه‌های انرژی ناترازی خواهیم داشت اعم از آب، گاز و بنزین با مشکل روبرو خواهیم شد.

ادامه دارد

کد خبر 6097587 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • هدر رفت ۲۵ میلیون دلاری بنزین در سال
  • افزایش مشارکت ۷ درصدی مردم مشهد در انتخابات
  • افزایش ۴۳ درصدی تولید ماشین آلات سنگین راهسازی و معدنی
  • افزایش ۱۰ درصدی تولیدات گلخانه‌ای در تایباد
  • تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی/جلوگیری از اعمال سلیقه‌های شخصی
  • افزایش ۱۶ درصدی تولید فولاد ایران در فصل نخست ۲۰۲۴
  • افزایش ۲۵ درصدی شرکت کنندگان آزمون تخصصی حفظ قرآن
  • ظرفیت تولید نفت امارات بی‌سروصدا افزایش یافت
  • افزایش هفت درصدی تولید سیمان در خراسان جنوبی
  • افزایش ۷ درصدی تولید سیمان در خراسان جنوبی