Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، مدیر امور باغبانی جهاد کشاورزی استان زنجان اظهار کرد: شهرستان های زنجان و خدابنده بیشترین میزان باغات گردو را به خود اختصاص داده اند و البته بزرگترین باغ گردوی کشت بافت خاورمیانه به وسعت ۲۰۰ هکتار در شهرستان خرمدره واقع است.

مظفر یوسفی افزود: شاخصه ویژه گردوی این استان طعم منحصر به فرد آن به دلیل میزان رطوبت موجود است اما در مقابل درختان گردو زنجان گونه های قدیمی گردو ایرانی است که با باردهی کم، در برابر شرایط نامساعد اقلیمی نیز مقاومت کمتری دارند به همین دلیل نیاز به کشت ارقام جدید و برتر احساس می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسئول عنوان کرد: عملیات سرشاخه کاری و تعویض تاج درختان گردو را یکی از راهکارهای نجات باغات از شرایط فعلی و حرکت به سوی تولید پایدار و محصول باکیفیت می دانند و باغداران در سال های اخیر در حال انجام این روش باغداری بوده اند.

باغداران استان زنجان نیز عنوان می کنند نبود صنایع تبدیلی و بسته بندی در کنار فروش خرد و گرایش به خود مصرفی گردوکاران منطقه موجب شده تا این ظرفیت و فرصت سرمایه‌گذاری مغفول باقی بماند. آنها معتقد هستند نبود متولی صادرات برای خرید مستقیم گردو از کشاورزان موجب شده است تا واسطه‌ها با قیمت پایین اقدام به خرید مستقیم گردو از گردوکاران کنند این شرایط موجب شده تا واسطه‌ها با عرضه این محصول در بازار دیگر استان‌ها سود بیشتری عایدشان شود.

با این حال گردوکاران زنجان برای سودآوری بیشتر چشم به مسئولان دارند تا فرصت‌های صادراتی و صنایع تبدیلی را فراهم کنند.

در حال حاض هر چند محصولات گردوی این استان قابلیت صادرات به خارج کشور دارد اما به استان های دیگر مانند؛ قزوین، تهران و شمال صادر می شود.

کد خبر 627230

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۳۵۹۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترفندی برای جلوگیری از جوانه زدن سیر و پیاز

سیر و پیاز از محبوب‌ترین و پر خاصیت‌ترین سبزیجات هستند که در انواع غذا‌ها استفاده می‌شوند. سیر و پیاز طعم و مزه بی نظیری به غذا می‌بخشند و در هر چه خوشمزه‌تر کردن غذا‌ها نقش به سزایی دارند.

بسیاری از خانم‌ها سیر و پیاز را به مقدار فراوان تهیه کرده تا همیشه در دسترس باشند، اما گاهی پیش می‌آید که پیاز و سیر جوانه می‌زنند. جوانه زدن باعث تغییر رنگ و مزه سیر و پیاز می‌شود. در این مطلب روش‌های جلوگیری از جوانه زدن سیر و پیاز را آورده ایم. نگهداری نادرست از سیر و پیاز موجب خراب شدن آنها و جوانه زدنشان می‌شود. اگر می‌خواهید سیر و پیاز شما جوانه نزنند، نکات زیر را رعایت کنید.

سیر و پیاز را در دما مناسب نگهداری کنید:
بهترین دما برای نگهداری سیر و پیاز بین ۴ تا ۱۰ درجه سلسیوس یعنی بیشتر از دمای یخچال و اندکی کمتر از دمای یک اتاق است. سیر و پیاز را در انبار و جای خنک نگهداری کنید و در جای گرم قرار ندهید، زیرا گرما موجب جوانه زدن، نرم شدن و تغییر مزه پیاز و سیر می‌شود.

پیاز‌ها را در جای خشک نگه دارید:
رطوبت سبب خراب شدن و جوانه زدن سیر و پیاز می‌شود. پیاز‌ها را پس از خریداری سه هفته روی پارچه‌ای پهن کنید و در محیط گرم و خشک نگه دارید.

سیر و پیاز را در جای تاریک قرار دهید:
بهتر است محیط نگهداری سیر و پیاز همواره تاریک باشد و پیاز و سیر را در مقابل نورخورشید نگهداری نکنید. تغییرات در مقدار روشنایی می‌تواند موجب نوسانات دمایی نیز شود.

سیر و پیاز را در جای دارای تهویه قرار دهید:
هرگز سیر و پیاز را داخل پلاستیک نگه ندارید، زیرا عدم گردش مناسب هوا باعث ایجاد رطوبت و در نتیجه جوانه زدن پیاز یا پوسیدگی آن می‌شود. بهتر است آنها را برای جلوگیری از جوانه زدن در جایی مثل کیسه توری یا سبد سیمی نگه دارید که هوا در آن جریان دارد.

سیر و پیاز را جداگانه نگه دارید:
بهتر است فضایی کاملا جدا برای نگهداری سیر و پیاز اختصاص دهید و سیر و پیاز را دور از سایر میوه‌ها و سبزیجات نگهداری کنید. میوه‌های رسیده گاز اتیلن تولید می‌کنند که احتمال جوانه زدن را بالا می‌برد.

با پیازی که جوانه زده باید چه کرد؟
اگر پیاز جوانه و کپک زده است، آن را دور بریزید، اما اگر سالم است و تنها جوانه زده پیاز را دو نیم کنید و بقایای جوانه و ریشه را جدا کنید.

منبع: همشهری آنلاین

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی خواندنی‌ها

دیگر خبرها

  • پیش بینی برداشت افزون بر ۶ هزار تن غلات در گراش
  • ۷ دلیل که باید انار بخورید
  • ترفندی برای جلوگیری از جوانه زدن سیر و پیاز
  • پیش بینی برداشت بیش از ۷۰۰ تن گل محمدی در خراسان جنوبی
  • سرشاخه کاری درختان گردو در نهاوند
  • دستان قاچاقچی گردو در پوست گردو
  • بارندگی‌ شدید موجب توقف برداشت مقطعی پیاز شد
  • اجرای طرح سرشاخه کاری در باغ‌های گردوی نهاوند
  • برداشت ۱۶ هزار تن سیر در طارم
  • ۱۶ هزار تن سیر در طارم برداشت می‌شود