Web Analytics Made Easy - Statcounter

عبدالعلی بصیری روز شنبه در گفت‌ و گو با ایرنا افزود: انتشار کتاب‌های جدید دانشگاه دامغان شامل پنج اثر تالیفی و چهار اثر ترجمه‌ای است.

وی ادامه داد: مبانی رسانه های دیجیتال، تالیف علیرضا رزازی فر از اعضای هیات علمی دانشکده هنر، میتوکندری و نقش آن در تندرستی، پیری و بیماری، تالیف آرزو رضایی عضو هیات علمی دانشکده زیست شناسی، محمدرضا خرمی زاده استاد بیوتکنولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران و زینب اصغری، از جمله کتاب های انتشارات این دانشگاه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

بصیری اضافه کرد: آمار کاربردی یک، تالیف فرهاد بلاش، عضو هیات علمی دانشگاه خوارزمی، کتاب شناخت گیاهان دارویی استان سمنان، توصیف، پراکنگی و خواص درمانی با تالیف رضا نادری علمداردهی عضو هیات علمی دانشکده زیست شناسی دانشگاه و آزمایشگاه فیزیک ۲، تالیف دانشکده فیزیک دانشگاه دامغان از دیگر آثار تالیفی امسال است. 

وی به چهار اثر ترجمه ای اشاره کرد و گفت: راهنمای کاربردی ریزساخت های سنگ های رسوبی وآذرین ترجمه قاسم قربانی عضو هیات علمی دانشکده زمین شناسی، روش های زمین شناسی در اکتشاف مواد معدنی و معدنکاری ترجمه علی اکبر حسن نژاد عضو هیات علمی دانشکده زمین شناسی، ژنتیک انسانی، مفاهیم و کاربردها ترجمه پریسا فرخ عضو هیات علمی دانشکده زیست شناسی، دو نمایش‌ نامه نو ترجمه مقداد جاوید صباغیان عضو هیات علمی دانشکده هنر از جمله این آثار است. 

رییس دانشگاه دامغان خاطرنشان کرد: این کتاب‌ها در ۵٠٠ شمارگان به چاپ رسیده است و  علاقه مندان می‌توانند از طریق فروشگاه برخط دانشگاه دامغان این کتاب‌ها را خریداری کنند.

به گزارش ایرنا، در حال حاضر حدود چهار هزار و ۵۰۰ دانشجو در ۷۳ رشته و گرایش در هشت دانشکده دانشگاه دولتی دامغان تحصیل می کنند.

این دانشگاه دارای ۱۶۲ عضو هیات علمی، ۵٨ آزمایشگاه، ۱٨ کارگاه، سه سایت، یک خانه ریاضی و یک لابراتوار زبان است و در حال حاضر دارای ۳۰ رشته کارشناسی ارشد و ۱۶ رشته دکتری است.

برچسب‌ها کتاب دامغان ترجمه کتاب دانشگاه عضو هیات علمی کتابخوانی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کتاب دامغان ترجمه کتاب کتاب دامغان ترجمه کتاب دانشگاه عضو هیات علمی کتابخوانی عضو هیات علمی دانشکده دانشگاه دامغان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۳۸۱۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جوسازی‌های ایجادشده در خصوص اخراج استادان صحت ندارد

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: جوسازی‌های ایجادشده در خصوص اخراج استادان صحت ندارد.

محمدعلی زلفی‌گل روز شنبه هشتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در حاشیه گفت و گو با برخی دانشجویان دانشگاه یاسوج در محوطه این دانشگاه  در جمع خبرنگاران افزود:  اساتید چشم‌ و چراغ دانشگاه و جامعه هستند که همواره از توان علمی و تخصصی این نخبگان برای پیشرفت کشور بهره خواهیم برد.

وی اظهارکرد: به طور یقین هیچ اخراجی بدون دلیل و با نگاه سیاسی و یا بدون توجه به توانمندی‌ها و ظرفیت های آنها نبوده است.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری خاطرنشان کرد: استادان سرمایه‌های جامعه و افتخار جامعه دانشگاهی هستند و یک سری قوانین و مقررات وجود دارد که هر کسی آن را رعایت کند، هیچ مشکلی برایش پیش نمی‌آید.

زلفی گل تصریح کرد: برای نمونه یک عضو هیات‌ علمی باید نظم کلاس، اداری و حرفه‌ای را به طور کامل رعایت کند، چنانچه یک عضو هیات‌ علمی نتواند ترفیع سالانه‌اش را بگیرد شامل رکود علمی می‌شود.

وی ادامه داد: به‌هرحال باید تبدیل وضعیت اعضای هیات‌علمی توسط مرجع ذی‌صلاح بررسی و تأیید شود.

به گزارش ایسنا، وزیر علوم بیان کرد: تعداد کمی از اساتید در سطح دانشگاه‌ها اخراج شدند و بدون تردید مشکلاتی در زمینه آموزش، پژوهش و موارد دیگری داشتند، خیلی از این افراد بازنشسته بودند که جزو افراد اخراجی قلمداد شدند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • علت مرگ «فرزانه اکبری» در جهرم چه بود؟
  • ترجمه «قلمروزدایی علم و دین» روانه بازار نشر شد
  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام
  • دانشگاه جای رفتارهای وحشیانه با دانشجویان و اعضای هیات علمی نیست
  • جوسازی‌های ایجادشده در خصوص اخراج استادان صحت ندارد
  • زندگی با آل‌احمد در شیوه نگارش سیمین دانشور تاثیر نداشت
  • زندگی با آل‌احمد در شیوه نگارش سیمین دانشور تاثیر نگذاشت
  • فصلنامه ریاضیات و علوم محاسباتی دانشگاه صنعتی قم اسکوپوس شد
  • حمایت اساتید دانشگاه در آمریکا از دانشجویان حامی فلسطین
  • کتاب نشانه‌شناسی شکلک‌ها منتشر شد