Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@02:19:55 GMT

تکاپوی آرژانتین برای خرید ۱۲ جنگنده از پاکستان

تاریخ انتشار: ۲۷ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۳۹۵۳۲

تکاپوی آرژانتین برای خرید ۱۲ جنگنده از پاکستان

به گزارش ایرنا، رسانه‌های پاکستانی روز شنبه از تحولی بزرگ در صنعت دفاعی این کشور خبر دادند که به موجب آن خرید جنگنده بومی "جی‌اف-۱۷ تندر" در دستور کار دولت آرژانتین قرار گرفته است.

پایگاه خبری-تحلیلی ژورنال دفاعی انگلیس نوشت: طبق پیش نویس بودجه ارائه شده توسط دولت آرژانتین به کنگره این کشور، خرید ۱۲ فروند جنگنده از پاکستان به ارزش ۶۶۲ میلیون دلار در دستور کار آن کشور قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آرژانتین برای خرید جنگنده‌های پاکستانی ۶۶۲ میلیون دلار در بودجه مالی ۲۰۲۲ هزینه خواهد کرد.

جی.اف-۱۷ تندر، یک هواپیمای رزمی تک موتوره چند منظوره است که به طور مشترک توسط مجتمع هوانوردی پاکستان و شرکت هواپیمایی چنگدو چین توسعه یافته است.

سازندگان می گویند که این جنگنده می تواند برای نقش های متعددی از جمله رهگیری، حمله زمینی، ضد کشتی و شناسایی هوایی مورد استفاده قرار گیرد.

۵۷ درصد مراحل ساخت این هواپیما شامل بدنه جلویی، بال و تثبیت کننده عمودی در پاکستان تولید می شود در حالی که ۴۲ درصد در چین تولید می شود و آخرین مونتاژ در پاکستان صورت می‌گیرد.

مجتمع هوانوردی پاکستان دسامبر سال گذشته ۱۴ فروند جی.اف-۱۷ که آن را پیشرفته ترین جنگنده‌های بومی نسل چهارم عنوان می‌کند، را به نیروی هوایی این کشور تحویل داد.

اسلام‌آباد با همکاری پکن، ضمن تولید جنگنده های «جِی-اف ۱۷» هواپیماهای آموزشی به نام «سوپر مشاق» را نیز تولید می کند و سخت به دنبال بازاریابی برای صادرات آن است. در زمینه تولید تجهیزات دفاعی سنگین می توان به قابلیت پاکستان در تولید تانک، خودروهای زرهی و توپ اشاره کرد.

پاکستان، به عنوان یک کشور صاحب سلاح هسته‌ای، همچنین به قابلیت هایی در تولید موشک های کروز و بالستیک با بردهای مختلف و با قابلیت حمل کلاهک هسته ای دست یافته است.

پاکستان در سال ۲۰۱۹ توانست با صادرات ادوات و تجهیزات دفاعی داخلی، میزان درآمد خود را سه برابر افزایش دهد. این کشور همچنین با حضور در نمایشگاه‌های مختلف بین المللی در زمینه بازاریابی برای هواپیماهای آموزشی و جت های جنگنده ساخت داخل تلاش کرد.

اواخر اردیبهشت ماه امسال (۲۱ مه) نیز نیروی هوایی پاکستان ۳ فروند جنگنده جی.اف-۱۷ که از سوی نیروی دریایی نیجریه سفارش شده بود، را تحویل این کشور داد.

برچسب‌ها پاکستان آرژانتین چین

منبع: ایرنا

کلیدواژه: پاکستان آرژانتین چین پاکستان آرژانتین چین جی اف ۱۷

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۳۹۵۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه های و اهداف شرکت گلتاش در سال ۱۴۰۳

مدیرعامل شرکت گلتاش با تشریح برنامه ها و اهداف این شرکت در سال ۱۴۰۳ گفت: افزایش سرمایه ١٣١ درصدی از محل مطالبات و آورده نقدی سهامداران در سال ۱۴۰۳ انجام خواهد شد. - اخبار بازار -

مهرداد فیض پور مدیر عامل شرکت گلتاش در گفتگوی اختصاصی با بیدنا، مهمترین برنامه های این شرکت در سال 1403 را تشریح کرد وگفت: با توجه به رویکرد مدیرعامل شرکت توسعه صنایع بهشهر مبنی بر دستیابی به تولید، فروش و سود حداکثری، شرکت گلتاش در سال 1403 تولید و فروش 60 هزار تن محصول نهایی را در دستور کار قرار داده است که پیش بینی می شود سود خالص 230ئمیلیارد تومانی را کسب کند.

وی توسعه صادرات را از برنامه های دیگر این شرکت در سال پیش رو ارزیابی کرد و گفت: افزایش صادرات باتناژ 6500 تن محصول نهایی جز اهداف صادراتی شرکت گلتاش خواهد بود.

فیض پور با بیان اینکه کاهش قیمت تمام شده، افزایش سود آوری و افزایش کیفیت از برنامه های شرکت است ادامه داد: سرمایه گذاری در پروژه های سرمایه ای بالغ بر 100 میلیارد تومان شامل بهسازی سالن‌ها و ساختمان اداری و تولیدی، نصب و راه‌اندازی سیستم اعلان و اطفای حریق، تکمیل سایت گلبو، خرید دستگاه تیوپ خمیردندان، خرید دستگاه بادکن بطری و گالن‌های 10 و 20 لیتری، خرید دستگاه‌های تزریق، خرید دستگاه یو آی دی لیبل زن شامپو شبنم و خرید دستگاه ساشه برای محصولات هتلی و کرم از مهمترین اقدامات برای دستیابی به تولید و فروش حداکثری خواهد بود.

وی در مورد  ری‌برندینگ برخی از محصولات نیز گفت: بسته بندی خمیردندان ها و شامپوهای سیو تغییر و طراحی آن متناسب با بازار روز خواهد شد.

 

دیگر خبرها

  • ایجاد یک اتحادیه دفاعی هدفی دور از دسترس در اتحادیه اروپا
  • برنامه های و اهداف شرکت گلتاش در سال ۱۴۰۳
  • روسیه: آمریکا در تکاپوی جایگزین‌کردن زلنسکی است
  • مویس در تشریح علت افت وست هم: ما دیگر رایس، بهترین هافبک کشور را در اختیار نداریم
  • سفرهای سریالی مقامات سعودی به پاکستان برای تجارت و سرمایه‌گذاری
  • خط ریلی زاهدان-کویته نیازمند تبدیل تفاهم‌نامه به قرارداد عملیاتی
  • خرید ترموود ایرانی از تولید کننده
  • ۲۰ شرکت برتر تولید کننده تسلیحات نظامی در سال ۲۰۲۴؛ از Rheinmetall تا Leonardo
  • اوکراین : جنگنده سوخوی 25 روسیه را سرنگون کردیم
  • ثبت رکورد تولید و برداشت دانه روغنی کلزا در ایلام