Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-02@03:45:44 GMT

پیمان نظامی استرالیا-انگلیس-آمریکا، پکن را تهدید می کند

تاریخ انتشار: ۲۷ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۳۹۵۷۶

پیمان نظامی استرالیا-انگلیس-آمریکا، پکن را تهدید می کند

به گزارش خبرگزاری مهر، روزنامه گلوبال تایمز چین در گزارشی نوشت که اتحاد نظامی اخیر استرالیا-انگلیس-آمریکا موسوم به AUKUS، ممکن است منجر به حمله هسته ای به استرالیا شود.

رسانه چینی مذکور به نقل از یک کارشناس ارشد نظامی چین که نامش فاش نشد، آورده است که پکن ممکن است کانبرا را یک تهدید هسته ای در نظر بگیرد، چرا که زیردریایی های اتمی می توانند به طور بالقوه دارای کلاهک های هسته ای باشند که توسط انگلیس یا آمریکا تهیه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارشناس ناشناس مذکور گفت: این اقدام استرالیا را به یک هدف بالقوه برای حمله هسته ای تبدیل می کند زیرا کشورهای دارای سلاح هسته ای مانند چین و روسیه، مستقیماً با تهدید زیردریایی های هسته ای استرالیا مواجه اند که در خدمت خواسته های راهبردی آمریکا هستند.

منبع ناشناس یاد شده همچنین اعلام کرد که چین و روسیه قصد ندارند با استرالیا به عنوان «یک قدرت غیر هسته ای بی گناه» رفتار کنند، بلکه رویکرد و رفتارشان با این کشور به عنوان «متحد آمریکا که می تواند در هر زمان به سلاح هسته ای مسلح شود» خواهد بود.

کارشناس چینی تأکید کرد که آرمانهای هسته ای «اسکات موریسون» نخست وزیر استرالیا ممکن است عواقب ویرانگری را در پی داشته باشد و این درحالی است که وی همچنین اعلام کرد که ادعای کانبرا مبنی بر اینکه قصد دستیابی به سلاح هسته ای را ندارد، «بی معنی» است.

استرالیا از هیچ نوع صنعت هسته ای برخوردار نیست و نخست وزیر این کشور مدعی شده است که این کشور بدون برنامه هسته ای باقی خواهد ماند.

پیشتر «ژائو لیجیان» سخنگوی وزارت خارجه چین در واکنش به ابراز نگرانی وزرای خارجه و دفاع ایالات متحده و استرالیا نسبت به وضعیت دریای جنوبی چین، منطقه سین کیانگ، هنگ کنگ و تایوان، در یک نشست خبری از مقامات واشنگتن و کانبرا خواسته بود تا از مداخله در امور داخلی چین و ایجاد ناآرامی در منطقه آسیا- اقیانوس آرام خودداری کنند.

وی قبل تر نیز به اعلام رسمی پیمان سه جانبه آمریکا-انگلیس- استرالیا (َAUKUS) در منطقه راهبردی ایندوپاسیفیک که به موجب آن، دولت کانبرا به زیردریایی های هسته ای مجهزمی شود، واکنش نشان داده بود.

ژائو این پیمان را تهدیدی جدی برای ثبات منطقه ارزیابی کرده و درباره تشدید رقابت تسلیحاتی هشدار داده بود.

کد خبر 5307144

منبع: مهر

کلیدواژه: چین استرالیا زیردریایی هسته ای انگلیس ایالات متحده امریکا اسکات موریسون ایالات متحده امریکا افغانستان رژیم صهیونیستی فلسطین ایران لبنان طالبان روسیه عراق انگلیس فرانسه سوریه کره شمالی عربستان سعودی هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۳۹۵۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادعای وزیر خارجه انگلیس : ایران منطقه را بی‌ثبات می‌کند!

وزیر خارجه انگلیس با طرح ادعاهایی علیه ایران، گفت اسرائیل باید از راه‌حل ۲ دولتی حمایت کند.

به گزارش ایسنا، دیوید کامرون، وزیر خارجه انگلیس روز دوشنبه و در اظهاراتی گفت «پیشنهاد سخاوتمندانه‌ای» برای آتش‌بس ۴۰ روزه در غزه در مقابل آزادی اسرا اسرائیلی وجود دارد.

طبق گزارش الجزیره، وی مدعی شد: ایران با حمایت از حماس در غزه و حوثی‌های یمن (انصارالله) و حزب‌الله لبنان موجب بی‌ثباتی در منطقه می‌شود.

این ادعا در حالی است که انگلیس به همراه آمریکا بارها به خاک یمن حمله کرده‌اند و از حامیان رژیم صهیونیستی در نسل‌کشی در غزه بوده‌اند.

ایران هم بارها اعلام کرده نیروهای مقاومت در منطقه بر اساس منافع کشورهای خود، به مبارزه علیه اشغالگری آمریکا و رژیم صهیونیستی ادامه می‌دهند.

کامرون که در ریاض صحبت می‌کرد، ادامه گفت: اسرائیل باید از راه‌حل ۲ دولتی حمایت کند زیرا این امر در طولانی مدت به سودش خواهد بود. راه‌حل ۲ دولتی در طولانی مدت امنیت اسرائیل را تضمین خواهد کرد.

اخیرا نیز «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا توافق آتش‌بسی که به حماس پیشنهاد شده را «بسیار سخاوتمندانه» توصیف کرد و گفت حماس باید هرچه سریع‌تر درباره آن تصمیم‌گیری کند.

او مدعی شد که حماس در میان غیرنظامیان مخفی می‌شود و پایان‌نیافتن جنگ غزه به این دلیل است که حماس سلاح‌های خود را کنار نگذاشته، اسرا را آزاد نکرده و خود را تسلیم نکرده است!

بلینکن همچنین مدعی شد که اجرای راهکار ۲ دولتی در مناقشه فلسطین و رژیم صهیونیستی و همچنین عادی‌سازی روابط میان تل‌آویو و کشورهای منطقه «بزرگ‌ترین ضربه به ایران و حماس» خواهد بود.

او همچنین با طرح این ادعا که حماس تنها مانع حصول توافق آتش‌بس در جنگ غزه است، گفت سران جنبش مقاومت فلسطین باید هرچه سریع‌تر درباره پیشنهادی که به آن‌ها شده تصمیم‌گیری کنند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • پس از ژاپن، کره جنوبی هم خواهان پیوستن به پیمان امنیتی «آکوس» است
  • مشارکت احتمالی کره جنوبی در پیمان آکوس؛ محور گفت‌وگوهای دو جانبه سئول و کانبرا
  • ترامپ اعضای ناتو را تهدید کرد
  • کره‌ جنوبی به دنبال عضویت در پیمان «آکوس»
  • ترامپ اعضای ناتو را تهدید کرد/ پول نمی‌دهیم
  • ترامپ باز هم اعضای ناتو را تهدید کرد
  • حمله مجدد آمریکا و انگلیس به الحدیده یمن
  • حمله مجدد آمریکا و انگلیس به یمن
  • ادعای وزیر خارجه انگلیس : ایران منطقه را بی‌ثبات می‌کند!
  • علیرضا عسگری؛ سوژه‌ای سوخته برای فرار از شکست