Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج استاندار کهگیلویه و بویراحمد از اواخر دولت قبل و همزمان با ارسال واکسن کرونا به استان‌های مختلف کشور از طریق وزارت بهداشت و مشخصاً با پیگیری از سوی سید کامل تقوی معاونت پشتیبانی وزارت خارج از سهمیه تعداد زیادی واکسن را به استان وارد می‌کرد.

به گفته استاندار همچنین تا پیش از این سهمیه اضافه به استانهایی تعلق می‌گرفت که در تزریق واکسن از خود همت بیشتری به خرج داده و روزانه تعداد زیادی را واکسینه می‌کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر همین اساس بیشتر فضاهای عمومی از جمله مصلاها، مساجد و سالن های ورزشی و سایر فضاهای اداری استان برای تغذیه تزریق هر چه بیشتر واکسن در اختیار دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد قرار گرفت و استان به صورت روزانه تعداد بسیار بیشتری واکسن نسبت به میانگین کشوری تزریق می‌کرد.

اما با تغییر دولت سیاست وزارت بهداشت نیز تغییر کرد و واکسن بیشتر در اختیار استانهایی قرار می‌گیرد که در امر واکسیناسیون از سایر استان‌ها عقب مانده باشند که همین امر موجب اختلال در روند واکسیناسیون استان‌هایی مثل کهگیلویه و بویراحمد شده چرا که سرعت کار در این استان بسیار بالا رفته و با رویکرد جدید وزارت بهداشت تنها ۴۰ هزار دوز واکسن در استان موجود است.

استاندار در نشست ستاد کرونا از رسانه ها خواست تا موضوع را به گوش وزارتخانه برسانند و از آنها بخواهند که بر اساس همان رویه و بنا به عملکرد بهتر هر استانی واکسن در اختیارشان قرار داده شود.

همچنین استاندار دستور داد ۴۰ هزار دز واکسن باقیمانده در استان هر چه سریعتر و ظرف یکی دو روز آینده تزریق شود که با این روند دیگر واکسنی در استان وجود نخواهد داشت.

استاندار در نشست ستاد کرونا از وزیر تقاضا کرد تا واکسن مورد نیاز استان با سهمیه بیشتر اختصاص داده شود و روند تشویقی استان‌ها در تخصیص سهمیه ادامه پیدا کند چرا که با روند کنونی اخلال در روند کار ایجاد شده و دستگاه‌ها و نهادهایی که فضا را در اختیار قرار داده بودند و نیروهایی که برای این کار در آماده باش به سر می‌برند معطل خواهند ماند.

به گزارش فارس؛ به نظر می رسد نظر استاندار منطقی‌تر به نظر می‌رسد چرا که استان‌ها می‌بایست به صورت عملکردی دیده شوند و هر استان که عملکرد بهتری داشته باشد سهمیه بیشتری از واکسن دریافت کند.

انتهای پیام/

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: وزارت بهداشت کهگیلویه و بویراحمد واکسن عملکرد کهگیلویه و بویراحمد وزارت بهداشت استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۴۲۰۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت

عباس جمالی٬ مدیر عامل یک شرکت دانش بنیان گفت: واکسن نوافلوپاد ۵۰۳ بر اساس ویروس‌های آنفولانزای فوق حاد پرندگان در گردش ایران و منطقه خاورمیانه ۲.۳.۴.۴ Clade که مهمترین سویه آن در حال حاضر H۵N۸ بوده ساخته شده است و حداکثر شباهت آنتی ژنی با ویروس‌های بیماری زای حال حاضر کشور را دارا است.

او افزود: از این رو جهت پیشگیری از بیماری آنفولانزای فوق حاد پرندگان به ویژه سویه H۵N۸ در گله‌های مرغ اجداد مادر تخم گذار و بوقلمون مورد مصرف قرار می‌گیرد. واکسن نوافلوپاد ۵۰۳ حاوی ویروس غیر فعال (کشته) شده آنفولانزای (H۵N۳) به میزان حداقل HAU ۱۰۲۴ است که در ترکیب با ادجوانت روغنی به عنوان یک القا کننده قوی آنتی بادی ساخته شده است.

مدیر عامل این شرکت دانش بنیان اظهار کرد: این واکسن به دلیل دارا بودن مقدار بهینه آنتی ژن قادر به القا آنتی بادی ضد ویروس آنفولانزای فوق حاد پرندگان (H۵N۳) حداقل معادل ۶۴ سه هفته پس از واکسیناسیون بوده که بر اساس مستندات سازمان جهانی بهداشت دام (OIE) منطبق با حفاظت کامل از گله طیور در برابر این ویروس بیماری زا است.

جمالی با اشاره به طریقه مصرف این واکسن بیان کرد: تزریق ۵۰ میلی لیتر یک دوز زیر پوست گردن یا تزریق عضلانی در سینه پرنده سالم در سه هفتگی و بالاتر، تزریق یادآور ۳ الی ۴ هفته پس از تزریق اول توصیه می‌شود. در صورت نیاز تزریق دوز یادآور ۶ ماه پس از تزریق دوز دوم انجام شود. برنامه واکسیناسیون باید چهار هفته قبل از شروع تخم گذاری کامل شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • میزان ارز دانشجویی اعلام شد+ جزئیات تازه در خصوص نحوه دریافت
  • جزئیات و نحوه دریافت ارز دانشجویی
  • دستورالعمل بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد/ ممنوعیت حج برای مبتلایان به این بیماری‌ها
  • ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها؛ زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟
  • ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها / زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟
  • وزارت حج عربستان دستورالعمل‌های بهداشتی حج ۱۴۰۳ را ابلاغ کرد
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • وزارت حج عربستان دستورالعمل‌ های بهداشتی حج 1403 را ابلاغ کرد
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت