Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-26@04:55:55 GMT

بومی سازی تجهیزات مترو شتاب گرفته است

تاریخ انتشار: ۲۷ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۴۳۳۳۴

بومی سازی تجهیزات مترو شتاب گرفته است

مدیر امور تجهیزات شرکت مترو تهران گفت: به مدد آغاز فعالیت کارگروه «ساخت داخل تجهیزات مترو» از سال ۱۳۹۸ در شرکت مترو تهران و بهره‌مندی از ظرفیت و توانمندی شرکت‌های ایرانی، روند بومی‌سازی قطعات و تاسیسات شبکه خطوط مترو پایتخت در یکی دو سال گذشته شتاب مناسبی پیدا کرده است.

به گزارش ایمنا، حبیب الله رضایی با بیان اینکه حال حاضر بخش قابل توجهی از نیازمندی‌های خطوط و ایستگاه‌ها، از طریق تولیدات داخلی تأمین می‌شود، اظهار کرد: در راستای پیگیری سیاست‌های ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری طی سال‌های اخیر مبنی بر حمایت از کالای ایرانی و رونق تولید داخلی، کارگروه «ساخت داخل تجهیزات مترو» از سال ۱۳۹۸ کار خود را به طور رسمی آغاز کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: پس از برگزاری جلسات متعدد در قالب کمیته‌های تخصصی و کارشناسی و تأیید ۱۲۴ شرکت به عنوان بانک اطلاعاتی و ارزیابی تأمین کنندگان و سازندگان مترو، امروز تجهیزات متنوعی از قبیل پله برقی، آسانسور، سیستم تهویه، باتری، رکتیفایر، درب ضد حریق، کابل، الکتروموتور، سیستم مه پاش، اعلام و اطفای حریق، تابلوهای DC، ترانس پست‌های تراکشن، گیت، سوزن و موارد متعدد دیگری که تعداد آن‌ها بالغ بر ۵۰ قطعه و وسیله است، از طریق تولیدکنندگان داخلی خریداری و تهیه می‌شود.

مدیر امور تجهیزات شرکت مترو تهران اضافه کرد: به طور مثال اولین نمونه پله‌برقی کارکرد سنگین ساخته شده در یک شرکت ایرانی، در ایستگاه امام حسین (ع) خط شش مترو نصب شد و در ادامه حتی اجرای آزمایشی سیستم سیگنالینگ خط مترو شهر آفتاب به فرودگاه امام خمینی (ره) نیز به یک شرکت داخلی سپرده شد.

رضایی ملک در ادامه صحبت‌های خود گفت: طراحی و تولید یک رام قطار ملی طی ۱۸ ماه و با عمق داخلی سازی ۸۵ درصد که اوایل سال جاری به ثمر نشست، یکی از مصادیق بارز حرکت به سوی استفاده حداکثری از توان شرکت‌های داخلی است که نشان داد با باورهای متخصصان ایرانی و بهره‌مندی هرچه بیشتر از شرکت‌های دانش بنیان، می‌توان تحولی عظیم در بومی‌سازی صنایع سبک و سنگین را شاهد بود.

در صنعت پیچیده مترو که جز صنایع با فن‌آوری بالا به حساب می‌آید نیز، امروز ضمن غلبه بر بخش مهمی از محدودیت‌های ناشی از تحریم‌های اقتصادی، هم هزینه تهیه تجهیزات کاهش یافته و هم روند تأمین قطعات و خدمات پس از فروش تسهیل شده است. توانمندسازی و رشد صنعت مترو در کشور، استفاده حداکثری از توان مهندسی و ظرفیت شرکت‌های ایرانی، صرفه‌جویی ارزی، کاهش زمان دسترسی به تجهیزات مورد نیاز، سهولت تعاملات مالی و ایجاد فرصت‌های شغلی متعدد و متنوع، از دیگر مزایای در پیش گرفتن سیاست استفاده حداکثری از تولیدات داخل کشور محسوب می‌شود.

منبع: ایلنا

کد خبر 522927

منبع: ایمنا

کلیدواژه: کلانشهر کلانشهر تهران تجهیزات مترو تهران شهرداري تهران بومی سازی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۴۳۳۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۲۶ درصدی تامین ارز دارو در سال ۱۴۰۲

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از بانک مرکزی، میزان ارز تأمین شده برای واردات دارو و تجهیزات پزشکی سال ۱۴۰۱ حدود ۳ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار بود که این رقم از ابتدای فروردین تا پایان اسفند ۱۴۰۲ به بیش از ۴ میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار رسید. تأمین ارز سال ۱۴۰۲ بانک مرکزی برای واردات دارو و تجهیزات پزشکی در مقایسه با سال گذشته آن (۱۴۰۱) از رشد ۲۶ درصدی برخوردار بوده است.

بر اساس این گزارش، بانک مرکزی از ابتدای فروردین تا دیروز سوم اردیبهشت ۱۴۰۳ نیز بیش از ۳ میلیارد و ۱۴۳ میلیون دلار ارز برای چهار گروه کالاهای اساسی و دارو، تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تأمین کرده است.

کالاهای تجاری و بازرگانی با یک میلیارد و ۸۵۴ میلیون دلار بیشترین حجم را با میانگین نرخ ۴۱ هزار تومان به خود اختصاص داده‌اند.

کالاهای اساسی و دارو با ۶۳۶ میلیون دلار در رتبه بعدی قرار دارد؛ ۵۶۱ میلیون دلار از این گروه به کالاهای اساسی و کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی و ۷۵ میلیون دلار دیگر نیز به دارو، مواد اولیه دارو و تجهیزات پزشکی تخصیص داده شد.

کد خبر 6086328

دیگر خبرها

  • برگزاری رویداد استارتاپی شتاب در قم
  • بومی‌سازی دستگاه مورد نیاز گلخانه‌های صنعتی
  • گام بلند مناطق نفت‌خیز جنوب در بومی‌سازی تجهیزات
  • صادرات خدمات فنی و مهندسی با هدف خنثی‌سازی تحریم‌ها افزایش یافت
  • معاون وزیر ارتباطات : شبکه اپراتور مدعی نارضایتی مردم از کیفیت شبکه به دلیل استفاده از مودم بومی قابل بررسی است
  • دانش ایرانی در خدمت امنیت حفاری
  • بومی سازی قالب پنجره
  • یک اتفاق خوب که در بین خبرهای بد گم شد | قطار ملی بالاخره مسافرگیری کرد | این قطار در کدام خط مترو کار می کند؟
  • رشد ۲۶ درصدی تامین ارز دارو در سال ۱۴۰۲
  • برنج خارجی هم کم کم از سفره مردم پر می‌کشد