Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدصالح علیدادی، رئیس اداره دامپزشکی کارون در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، گفت: برنامه مبارزه با بیماری مشمشه از طریق انجام خونگیری و تست سرولوژی در سطح اسب داری‌های شهرستان در حال انجام است و تاکنون بیش از ۵۰ درصد مراکز نگهداری تکسمیان و اسب داری‌های مورد پایش قرار گرفته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه مشمشه یک بیماری عفونی در تک سمی‌ها است و ویژگی آن تشکیل ندول یا زخم‌هایی در دستگاه تنفس فوقانی و پوست بوده و با توجه به زئونوز بودن و اهمیت بیماری در انسان، دام‌های مبتلا باید حذف شوند، افزود: خونگیری جایگزین تست تزریق مالئین در پلک چشم شده که ضمن بالا بودن حساسیت، میزان احتمال آسیب به اسب در مقایسه با روش قبل کاهش پیدا می‌کند.

علیدادی اظهار داشت: هیچ نوع واکسن موثری جهت پیشگیری از بیمـاری در بازار وجود ندارد، بنابراین مهم‌ترین راه کنترل و ریشه کنی این بیماری تست و شناسایی و حذف حیوانات آلوده در ضمن رعایت شرایط قرنطینه‌ای بهداشتی و کنترل تردد دام است.

انتهای پیام/گ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تست مشمشه بیماری عفونی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۴۳۴۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز برنامه واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال در استان همدان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، یعقوب اندامی افزود: از سال۲۰۰۱ تا کنون با تلاش همکاران مراکز بهداشت و با وجود پوشش بالای واکسیناسیون و انجام با کیفیت عملیات ایمن سازی تکمیلی سالیانه، وضعیت عاری از فلج اطفال در کشور تداوم داشته است.

او تصریح کرد:، اما احتمال ورود و انتشار مجدد این بیماری با وجود دو کشور همسایه افغانستان و پاکستان که بیماری فلج اطفال در آن‌ها بومی می‌باشد در کشور وجود دارد که برنامه ایمن سازی تکمیلی فلج اطفال گروه‌های هدف در استان همدان انجام می‌شود. 

مدیرگروه بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: امسال نیز در دو مرحله ۲ تا۴ اردیبهشت ماه و ۳۰ اردیبهشت تا ۱ خرداد ماه واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال جهت کودکان زیر ۵ سال در استان انجام می‌شود. 

یعقوب اندامی افزود: گروه‌های هدف این برنامه واکسیناسیون همه مناطق تحت پوشش تیم‌های سیار و همه کودکان زیر ۵ سال که احتمالا همراه مادران خود در زندان اقامت دارند خواهد بود.

دیگر خبرها

  • سازمان ملل و مجامع بین‌المللی، کارآمدی لازم برای دفاع از مظلوم را ندارند
  • گواردیولا: منچسترسیتی و آرسنال از وضعیت لیورپول در امان نیستند
  • کاهش ۳۳ میلیون متر مکعبی حجم آب حوضه کارون بزرگ در لرستان
  • آغاز برنامه واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال در استان همدان
  • واکسیناسیون بیش از ۲۴۷ هزار رأس دام در زنجان
  • ۲۴۵ هزار هکتار از مزارع آذربایجان‌غربی سمپاشی شد
  • افزایش ۵.۶ درصدی اهدای خون همدانی‌ها در سال گذشته
  • ۸ مصدوم در سه حادثه در کارون و اهواز
  • واکسیناسیون ۲.۵ میلیون راس دام سبک علیه بیماری آبله
  • کمباین وارداتی جدید در کارون رونمایی شد