Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، فدراسیون قایقرانی ایران سال ۹۶ اقدام به خرید تعداد ۳۴ عدد قایق در رشته روئینگ کرد، اما هزینه آن را کامل پرداخت نکرد تا اینکه در سال ۹۸ مبلغ باقیمانده با مساعدت کمیته ملی المپیک ایران تأمین و در نهایت این قایق‌ها فروردین ۹۹ وارد ایران شد. از همان زمان فدراسیون در تلاش بود تا از شرکت حمل‌ونقل کننده در تهران مجوز ترخیص قایق‌ها را بگیرد و در ادامه روند ترخیص را در قشم پیگیری کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تلاش آنها بر این بود که قبل از پایان آن سال این کار انجام شود و قایقرانان بتوانند قبل از انتخابی المپیک با قایق‌های جدید تمرین کنند اما بعد از گذشت چهار سال از زمان خرید و یک سال و نیم از ورود آنها این طلسم شکسته نشده است.

با پیگیری فدراسیون تمامی این بدهی‌ها به همراه تسویه حساب دلاری آن با شرکت مربوطه پرداخت شده و تنها مبلغی برای هزینه کانتینرهایی که این قایق‌ها در آنها انبار شده‌اند باقی مانده است.

کش دار شدن مقوله ورود این محموله ورزشی به ایران و گلایه‌های پی در پی فدراسیون قایقرانی به گمرک بارها در رسانه‌ها مطرح شد اما نامه نگاری‌ها و پیگیری‌ها و کاغذبازی و قوانین سخت گیرانه ای همچون قرار گرفتن قایق‌های ورزشی در زمره کالاهای لوکس باعث شد این قایق‌ها نه تنها به تمرینات و مسابقات انتخابی المپیک ۲۰۲۰ نرسیده بلکه به بازی‌های المپیک توکیو هم نرسند.

رئیس فدراسیون قایقرانی تیرماه سال جاری در حاشیه مجمع فدراسیون قایقرانی در مورد تعیین تکلیف ورود قایق‌ها گفت: «نامه موافقت ارسال شده و فردا نماینده ما برای انجام ترخیص به گمرک می‌رود. امیدوارم این اتفاق رخ دهد چون قبلاً هم چند بار قرار بود این اتفاق بیفتد. ورزشکار ما هفته آینده عازم توکیو است و نمی‌تواند قایق‌ها را ببیند. باز هم خوشحالم که قایق‌ها به دستمان می‌رسد تا برای بازی‌های آسیایی ۲۰۲۲ آماده شویم. قایق سال ۹۶ خریداری شده و الان که صحبت می‌کنم سال ۱۴۰۰ است. امیدوارم وقتی به دست ما می‌رسند دچار صدمه و آسیب نشده باشد.»

با وجود گذشت نزدیک دو ماه هنوز آن فردایی که قایق‌ها قرار است ترخیص شود نرسیده و همین باعث شد تا سهرابیان در گلایه دیگری از ادامه دار شدن این روند فرسایشی توسط گمرک اظهار امیدواری کند که کمک کنند تا حداقل این قایق‌ها به المپیک ۲۰۲۴ برسند!

ظاهراً بعد از گذشت چهار سال اظهارنامه‌های گمرکی تأیید و ثبت شده و این امیدواری وجود دارد که از هفت خان طی شده تنها یک خان برای ورود قایق‌ها به تهران باقی مانده باشد.

محمد تقی محمدیان خزانه دار فدراسیون قایقرانی که مسئولیت پیگیری ترخیص و مسائل مالی این قایق‌ها را از گمرک بر عهده دارد در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: برای خروج هر کالا باید مرحله ثبت سفارش و اظهار نامه آن ثبت گردد و سپس از گمرک خارج شود. خوشبختانه قایق‌ها روز گذشته در دفتر مقررات صادرات وزارت صنعت معدن تجارت ثبت سفارش شدند. قطعاً در این چند روز اگر مشکل دیگری نباشد و کارشناسان مربوط کارها را تسریع کنند می‌توانیم امیدوار باشیم ظرف یک هفته آینده قایق‌ها از قشم ترخیص و به تهران روانه شوند.

وی ادامه داد: این قایق‌ها ۳۴ قایق روئینگ شامل ۲۰ قایق تک نفره و ۱۴ قایق دونفره در بخش‌های سبک وزن و سنگین وزن می‌باشند که از شرکت وینتک چین خرید شده‌اند. در زمانی که ثبت اولیه خرید ما در سال ۹۶ صورت گرفت این قایق‌ها هنوز در خط تولید قرار داشتند و نمی‌شود گفت که سال تولید آنها مربوطه به چهار سال قبل بوده باشد.

وی در تکمیل صحبت‌های خود پیرامون مشخصات این قایق‌ها بیان داشت: این قایق‌ها شامل خود قایق و متعلقات مربوطه است و پارو ندارد چرا که شرکت وینتک پارو تولید نمی‌کند.

خرانه دار فدراسیون قایقرانی بیان کرد: ما در سال‌های قبل برای حضور در مسابقات مختلف از این شرکت قایق اجاره می‌کردیم و به همین واسطه هنگام خرید به ما تخفیف ۵۰ درصدی دادند. ما با یک تخفیف ۵۰ درصدی بیش از ۱۲۰ هزار دلار صرف خرید این قایق‌های روئینگ کرده ایم که بخشی از آن توسط اسپانسر و بخش عمده‌ای توسط کمک مالی کمیته بین المللی المپیک به کمیته ملی المپیک کشورمان پرداخت شده است.

وی افزود: در حال حاضر از بدهی‌های مانده خرید این قایق‌ها حدود ۱۴۰ میلیون تومان بابت کانتینرهایی که این کالاها در این مدت در آن قرار داشته‌اند باقیمانده است که ۹۰ میلیون پرداخت شده و تنها ۴۰ تا ۵۰ میلیون باقی مانده که زمان تحویل به تهران تسویه می‌شود.

محمدیان در پاسخ به این سوال که «آیا بعد از گذشته چند سال حمل و در انبار ماندن این قایق‌ها در منطقه‌ای مانند قشم آیا این کالاها سالم به فدراسیون تحویل می‌شوند یا خیر؟» هم گفت: قایق‌ها تا زمان ورود به ایران بیمه بوده اند اما پس از آن مسئولیت شأن تا زمان ترخیص برعهده گمرک می‌باشد. طبق توضیحاتی که به ما داده‌اند داخل کانتینرها از گاز پر می‌شود که این مسئله باعث می‌شود تا دمای داخل کانتینر خنک بماند اما اینکه بعد از گذشت این همه زمان آیا هنوز چنین شرایطی دارد یا نه را نمی دانم. ما تصمیم گرفتیم با توجه به تجربیات قبلی مان و با هدف کاهش آسیب دیدگی کالاها، قایق‌ها را از داخل کانتینر خارج نکنیم و آنها را با همان کانتینرها به تهران حمل کنیم تا احتمال آسیب دیدگی کمتر شود.

وی تصریح کرد: به هر حال اگر مشکلی پیش نیاید تنها یک قدم دیگر تا ورود قایق‌های روئینگ به تهران باقی مانده است.

قایقرانان ایران در تمام این سال‌ها از نبود قایق و فرسوده بوده آنها گلایه داشته‌اند. با وجودیکه شاید طلسم چند ساله شکسته شود و این قایق‌ها در چند روز آینده به تهران برسند باز هم دو سه سالی از مدل‌های جدید قایق‌های دنیا قدیمی تر هستند. اما ورود آنها و پاره شدن گره کور گمرک نوید بخش روزهای خوبی برای پاروزنان کشورمان در مسیر آماده سازی برای حضور در بازی‌های آسیایی سال آینده می‌باشد.

کد خبر 5307622

منبع: مهر

کلیدواژه: قایقرانی گمرک ترخیص کالا تیم فوتبال استقلال تهران تیم ملی فوتسال ایران لیگ قهرمانان فوتبال آسیا تیم فوتبال پرسپولیس فوتبال جام جهانی فوتسال فوتسال تیم ملی والیبال ایران جام جهانی 2021 فوتسال الهلال عربستان کشتی فرنگی لیگ برتر فوتبال ایران مسابقات قهرمانی جهان فدراسیون قایقرانی ورود قایق ها قایق ها بعد از گذشت باقی مانده قایق ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۴۸۹۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس دیوان عالی کشور: حجاب در جمهوری اسلامی قانون است، همه پیروی کنند | دست اجانب دنبال برداشتن حجاب است

 رئیس دیوان عالی کشور با اشاره به لزوم صدور احکام متناسب با جرم در مورد پرونده‌های مرتبط با صیانت جامعه و حجاب، گفت: قضات در این زمینه اصل بازدارندگی از جرم را در نظر داشته باشند و احکامی صادر کنند که موجب تنبه شود.

ایرنا در خبری نوشت: حجت الاسلام والمسلمین محمدجعفر منتظری در جلسه هیأت عمومی این دیوان اظهار داشت: اکنون بحث حجاب و صیانت از آن یکی از موضوعاتی است که در جامعه مطرح است و برخی که داعیه آشنایی با مفاهیم دینی و احکام الهی را دارند، سخنانی در این رابطه بر زبان جاری می‌کنند که موجب شگفت و تأسف است.

وی با تاکید بر اینکه علامت سوال گذاشتن روی مساله ضرورت حجاب برای بانوان غیرقابل توجیه است، افزود: برخی عنوان می‌کنند که آیا در اسلام بحث حجاب ضروری و واجب است! در حالی که امر حجاب یکی از ضروریات دین و در آیات شریفه قرآن برای همه زنان مسلمان یک تکلیف شرعی است.

منتظری ادامه داد: در روایات و احادیث پیامبر اکرم (ص) و ائمه معصومین (ع) در باب موضوع حجاب مطالب بی شماری بیان شده و این مساله به قدری مورد تاکید است که در شب معراج پیامبر اسلام (ص) نیز بر مساله حجاب اشاره شده است.

وی یادآور شد: در ادیان آسمانی نیز حجاب بر زنان امری لازم و ضروری بوده است، اصولا ویژگی و ساختار وجودی که خداوند در بانوان قرار داده است؛ اقتضا می‌کند که زن مصون از تعرض باشد و این امر از طریق حجاب محقق می شود.

رئیس دیوان عالی کشور تاکید کرد: حجاب یک تکلیف شرعی و قانونی است و در جامعه اسلامی و به‌خصوص در نظام جمهوری اسلامی ایران، انتظار این است که حتی کسانی که مسلمان نیستند و یا پایبندی جدی به احکام اسلام ندارند، تابع قانون باشند زیرا قانون در کشور برای همه لازم الاتباع است.

منتظری خاطرنشان کرد: مساله حجاب در نظام جمهوری اسلامی ایران، تنها یک امر عقیدتی و دینی نیست و یک امر قانونی است، تمام شهروندان چه معتقد به مبانی دینی باشند و چه نباشند باید به قانون عمل کنند.

وی با بیان اینکه امروز کیان خانواده در دنیای غرب درحال اضمحلال است، گفت: تجربه نشان داده که بی‌بند و باری و روابط بدون قید و شرط، چه بر سر جوامع بشری آورده است، دست اجانب به دنبال برداشتن امر مهم حجاب، عفاف، حیا و شرم در جامعه اسلامی است و همانطور که رهبر معظم انقلاب فرمودند دشمن روی این مساله مدیریت و برنامه‌ریزی کرده است.

رئیس دیوان عالی کشور اضافه کرد: مسئولان در امر حجاب وظیفه حاکمیتی، اخلاقی و اجتماعی دارند، این مردم با تقدیم ۳۰۰ هزار شهید انتظار حاکمیت احکام اسلام و اجرای دستورات اسلام را در جامعه دارند؛ بنابراین همه دلسوران نظام و دلبستگان اسلام باید بر مساله حجاب توجه لازم را داشته باشند.

وی با تاکید بر اجرای قانون توسط همه دستگاه‌های حاکمیتی و با توجه به وظایف و مسئولیت‌های نیروی انتظامی در تامین امنیت جامعه در کشور، بر پشتیبانی و حمایت قاطع از آنان خصوصا در مساله حجاب گفت: تامین امنیت اخلاقی جامعه ضروری است که در این زمینه ضمن اینکه باید جلوی برخی تخلفات و تندروی ها گرفته شود، باید با برنامه ریزی و تدبیر عمل شود و قطعاً همراهی و همکاری مردم نیز در اجرای قانون تاثیرگذار خواهد بود.

دیگر خبرها

  • پاکسازی نوار غزه از آوار و بمب‌های منفجر نشده احتمالا ۱۴ سال طول بکشد
  • کشتی قهرمانی کشور؛ نفرات راه یافته به نیمه‌نهایی مشخص شدند
  • احتمال محرومیت نمایندگان لالیگا از حضور در رقابت‌های اروپایی
  • فیلم/ آخرین وضعیت گلزار شهدای کرمان پس از ورود سیلاب
  • آخرین وضعیت گلزار شهدای کرمان پس از ورود سیلاب
  • چه کسانی باید جراحی برداشتن لوزه را انجام دهند؟
  • روایت یک دلداگی به همسر؛ مرد ایرانی ۲۵ سال در دریا سرگردان بود! +تصویر
  • زهره حمیدی وضعیت بیماری‌اش را تشریح کرد؛ بعد از بیماری یک انسان جدیدتر شدم
  • مجنون گیلانی که ده‌ها سال آواره‌ی دریا بود/ عشق لیلا با «کاجامه‌ خوس» چه کرد؟
  • رئیس دیوان عالی کشور: حجاب در جمهوری اسلامی قانون است، همه پیروی کنند | دست اجانب دنبال برداشتن حجاب است