Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل اسبق باشگاه استقلال: کلیشه هایی که در سیستم مدیریتی وجود دارد را باید بشکنیم و یک مدلی را مطابق با استاندارهای روز دنیا برای دیگر تیم ها و باشگاه ها هم تعریف کنیم.

به گزارش ایلنا و به نقل از رادیو ورزش؛ کاظم اولیایی مدیرعامل اسبق باشگاه استقلال در ارتباطی تلفنی با برنامه صبح و ورزش درباره استعفای روز گذشته مددی از این تیم گفت: این وضعیت نه تنها برای استقلال بلکه برای همه باشگاه های فوتبال حرفه ای هم وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تا زمانی که اصلاح ساختار مدیریتی اتفاق نیافتد هر روز وضع ما بدتر از دیروز می شود. مگر می شود با یک ساختار غلط ما به یک نتیجه درست برسیم؟ اصلا بحث فرد نیست، هر شخصی در آن جا بیاید به همین سرنوشت دچار می شود. ظرف چند سال گذشته چندین مدیرعامل آمدند و رفتند. ما درباره همین موضوع هم کار اشتباهی انجام می دهیم. در ساختار همه شرکت های دنیا و قانون یک هیات مدیره و یک مجمع وجود دارد که برای ساختار خود یک مدیرعامل قرار نمی دهد. ما اول دنبال این هستیم که اختیار را به مدیرعامل بدهیم و بعد از آن نیروی بالادستی آن را بچینیم. معلوم است که جواب نمی دهد. یک سمینار و یا وبیناری را با حضور افراد علمی و تجربی برگزار کنیم و در خصوص ساختار درست صحبت کنیم. این کلیشه هایی که در سیستم مدیریتی وجود دارد را باید بشکنیم. ظرف همین دو هفته باید یک مدلی انتخاب کنیم که مطابق با استاندارهای باشگاه های دنیا باشد و برای دیگر تیم ها و باشگاه ها هم تعریف کنیم. ما همین الان باید اختیار باشگاه هایمان را به فرد متخصص و به صورت مزایده ای دهیم. در گذشته خود وزارت ورزش یکسری سلایق داشت و یک تعداد سلایق هم از بیرون به آن دیکته می شد. در حال حاضر این تغییرات به نظرم نظر وزارت نیست. دو روز قبل وزیر ورزش که با معیار ورزشی آمده یک اظهار نظر می کند و ۴۸ ساعت بعد مجبور است که آن را تغییر دهد و مشخص است که خودش تصمیم نگرفته و از بیرون به او تحمیل شده است. ۵ نفر از متخصصان و ۵ نفر از مدیران جدید یک جمع ۲۰ نفره به همراه وزیر می توانند نشستی را در این خصوص برگزار کنند و تصمیمات درستی را برای این دو باشگاه پایتخت بگیرند. ساختار ایراد دارد و اجازه نفوذ این همه غیر ورزشی به بدنه ورزش واقعا درست نیست.

وی ادامه داد: قبل از انتخابات ریاست جمهوری در جلسه ای که برگزار شد آقای رئیس جمهور دو قول دادند. یکی اصلاح مدیریت باشگاهی و دیگری انتخاب وزیر ورزش با نظر جامعه ورزش و از ورزشیان. اصلاح ساختار باشگاه ها یکی از واجبات است. باشگاه ها در حال انجام کار میدانی هستند. ورود آقای سجادی برای انتخاب مدیران باشگاه ها کار غلطی است چرا که تعداد زیادی فدراسیون با مشکلات متعدد وجود دارد. آقای وزیر باید متر و معیار مناسبی را برای انتخاب معاونین و سایر انتخابات خود قرار دهد. در حال حاضر استقلال و پرسپولیس در اختیار سازمان خصوصی سازی است. رئیس مجمع باشگاه استقلال وزیر اقتصاد و دارایی و عضو آن وزیر دادگستری و آقای سجادی است. این ها اعتبار و پول دارند. وظایفی را در خصوص این دو باشگاه دارند. بدهکاری، این دو تیم را خفه کرده است.

اولیایی خاطر نشان کرد: می شود یک میانبر زد. جوان هایی در طی این سال در حال تحصیل و علم آموزی در این رشته ها هستند. باید از آن ها هم استفاده کنیم ولی به شرطی که بخواهیم و اجازه ندهیم هر کسی بیرون از باشگاه تصمیم بگیرد.

مخاطبان در سر تا سر دنیا می توانید از طریق وب سایت WWW.RADIOVARZESH.IR ضمن استفاده از پخش زنده، در جریان آخرین اخبار و رویدادهای ورزشی باشید. ما را در اینستاگرام با شناسه @radiovarzesh ۹۲ پیدا و همراهی کنید. انتهای پیام/

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: کاظم اولیایی کاظم اولیایی باشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۵۰۷۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مالکان درمورد مدیریت سرخابی‌ها تصمیم می‌گیرند

مشاور وزیر ورزش و جوانان در امور ورزش قهرمانی گفت: مالکان جدید در مورد مدیریت استقلال و پرسپولیس تصمیم می‌گیرند.

به گزارش مشرق، علی رغبتی مشاور وزیر ورزش در امور ورزش قهرمانی در خصوص واگذاری دو باشگاه استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی و موضوع تعیین تکلیف مدیریتی دو باشگاه اظهار داشت: وقتی یک مجموعه واگذار می‌شود این مالکین هستند که درخصوص وضعیت مدیریتی آن تصمیم می‌گیرند. دوره مدیریتی آنها ممکن است تمام و یا تمدید شود و این تصمیم برعهده سهامداران است و ما نیز در وزارت ورزش آماده هرگونه همکاری هستیم.

وی در ادامه درپاسخ به این سوال که آیا وزارت ورزش بعد از واگذاری دو باشگاه در مجمع سرخابی‌ها حضور خواهد داشت یا خیر، گفت: ترکیب سهامداران مجمع را تشکیل می‌دهد. ما از بعد نظارتی و قوانینی که برای نظارت بر باشگاه‌ها برعهده وزارت ورزش گذاشته شده است وظیفه خود را انجام خواهیم داد چون باشگاه‌ها مجوز فعالیت خود را از وزارت ورزش و اداره کل ورزش استان متبوع دریافت می‌کنند.

وی بیان کرد: باشگاه‌ها ملزم به رعایت استانداردهای فدراسیون متبوع هستند و دو باشگاه استقلال و پرسپولیس به دلیل اینکه رشته اول آنها فوتبال است در یک سطح بالاتر استانداردهای مدنظر AFC را باید رعایت کنند. همچنین مدیرانی که انتخاب می‌شوند باید برنحوه عملکرد آنها نیز نظارت وجود داشته باشد و از این‌رو مبحث نظارتی وزارت ورزش بر دو باشگاه استقلال و پرسپولیس ادامه خواهد داشت.

رغبتی درخصوص این موضوع که واگذاری دو باشگاه تا به الان چقدر موفقیت‌آمیز بوده است خاطرنشان کرد: ۴۵ سال است که وضعیت مالکیتی این دو باشگاه دستخوش تغییرات مختلفی شده و در یک دهه اخیر به این نتیجه رسیدند که سرخابی‌ها واگذار شوند. آن چیزی که در این بین بسیار مشهود است اراده و همت دولت سیزدهم و در راس آن رییس‌جمهور محترم بود که این دو باشگاه به نهاد غیردولتی سپرده شود.

وی گفت: بزرگترین دغدغه‌ای که در این سال‌ها درخصوص دو باشگاه داشتیم بحث واگذاری نبود، بلکه موضوع اصلی ادامه حیات سرخابی‌ها بود. اینکه این دوباشگاه به چه کسانی واگذار شوند که اهلیت لازم را داشته باشند. خوشبختانه مسیری که برای واگذاری دو باشگاه آغاز شد و از فرابورس گذشت و در این راه سازمان خصوصی‌سازی و وزارت اقتصاد و دارایی زحمت زیادی کشیدند.

مشاور وزیر ورزش و جوانان اظهار داشت: الان بزرگترین خوشحالی ما این است کسانی که بیشترین سهام دو باشگاه را در اختیار گرفتند از توان و تجربه اقتصادی و مدیریتی در سطوح بالا برخوردار هستند. نقطه ضعفی که صنعت ورزش و به ویژه فوتبال داشت این بود که پیوند اقتصاد و ورزش را نمی‌توانست برقرار کند و بیشتر جنبه‌های ورزشی مطرح بود.

علی رغبتی افزود: این امیدواری وجود دارد که مجموعه‌های معتبری که مالکیت دو باشگاه را در اختیار گرفتند در روند ادامه حیات سرخابی‌ها تاثیرات مثبت داشته باشند و براساس برنامه به بنگاه‌هایی تبدیل شوند که در صنعت ورزش به مرز سوددهی نیز برسند.

رغبتی در ادامه خاطرنشان کرد: این مسئله واگذاری صرفا مختص به یک حوزه ورزش نیست. وقتی تمام باشگاه‌های بزرگ اروپا را نگاه می‌کنیم اکثر مالکین آنها سبقه ورزشی نداشته‌اند اما توانسته‌اند سرمایه‌گذاری هوشمندانه‌ای در مجموعه خود انجام دهند و طبیعتا برای اداره آن از افراد متخصص در ورزش نیز بهره‌مند می‌شوند. خوشبختانه ما نیز مجموعه‌ای از پیشکسوتان و مدیران موفق را داریم که دست مالکین را برای حوزه مدیریت باز می‌گذارد.

مشاور وزیر ورزش و جوانان در امور قهرمانی اظهار داشت: این اتفاق بزرگ فرصت را به دو باشگاه می‌دهد که از روزمرگی خارج شوند و هر دو باشگاه ظرفیت‌های بسیار خوبی دارند که می‌توان بهترین استفاده را از آن برد.

وی در پاسخ به این سوال که آیا با واگذاری سرخابی‌ها مشکل AFC نیز حل خواهد شد یا خیر، گفت: بزرگترین مشکل AFC درخصوص این دو باشگاه مالکیت مشترک بود که خوشبختانه حل شد. طبیعتا با واگذاری به بخش غیردولتی ابهام درخصوص مدیریت دولتی سرخابی‌ها نیز برطرف خواهد شد.

منبع: مهر

دیگر خبرها

  • بهترین‌های ورزش ایران انتخاب شدند
  • بهترین‌های ورزش ایران انتخاب شد!
  • وزارت ورزش نقشی در انتخاب مدیران سرخابی نخواهد داشت
  • لحظات واگذاری استقلال و پرسپولیس
  • اسبقیان: وزارت ورزش در انتخاب هیات مدیره سرخابی‌ها دخالت نمی‌کند
  • آیین واگذاری استقلال و پرسپولیس با حضور مدیران دو باشگاه، مالکان جدید و وزیر ورزش / فیلم
  • به روز رسانی| آغاز مراسم واگذاری باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس/ حضور وزرای ورزش و اقتصاد و مدیران دو باشگاه
  • مبارزه با فساد شعار اساسی دولت
  • مالکان درمورد مدیریت سرخابی‌ها تصمیم می‌گیرند
  • مشاور وزیر:مالکان درمورد مدیریت استقلال و پرسپولیس تصمیم می‌گیرند