Web Analytics Made Easy - Statcounter

جواد محمدی فشارکی در گفتگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: از ابتدای امسال تا ۲۶ شهریور با بازرسی از اصناف مختلف استان، ۳ هزار و ۱۲۹ پرونده تخلف به ارزش ریالی ۱۹۰ میلیارد و ۲۷۲ میلیون و ۸۱۶ هزار  و ۲۱۲ ریال تشکیل‌شده است.
وی با اشاره به بیشترین پرونده تخلف از نانوایان و خرده‌فروشان میوه به دلیل گران‌فروشی، افزود در بین بازرسی‌ها، نانوایی که بیش از ۷ بار تخلف  کرده و پلمپ شده بود مشاهده‌شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیر بازرسی و نظارت اصناف استان اصفهان تصریح کرد: متخلفین علاوه بر جریمه نقدی، بنر مربوطه بر سردر مغازه آن‌ها نصب می‌شود.

وی با یادآوری کشف قاچاق، گفت: بیشترین قاچاق را در پارچه، لوام آرایشی و بهداشتی، لوازم‌خانگی و قطعات خودرو داشتیم.
محمدی گفت: قاچاق را در دوحالت، یا به خاطر تقلبی بودن اجناس و بی‌کیفیتی و غیراستاندارد محصولات، یا به دلیل عدم پرداخت هزینه گمرکی شاهد هستیم.
وی با اشاره به غیراستاندارد بودن محصولات کشف‌شده، اظهار داشت: محصولات قاچاق پس از کشف و ارائه به سازمان جمع‌آوری و فروش املاک تملیکی، در تعزیرات تعیین تکلیف می‌شود.
به گزارش ایرنا، بالغ‌بر ۱۵۰۰ نانوایی در شهر و در استان اصفهان۴۵۰۰  ثبت‌شده است که تعداد ۳۵۰ نانوائی تافتون ماشینی ، ۶۵۰ نانوائی تافتون تنوری و ۳۲ واحد نانوائی سنگگ ، تعداد ۱۳ واحد بربری و تعداد ۲ واحد لواش و بقیه از نوع حجیم و نیمه حجیم می‌باشند. 
همچنین بالغ‌بر ۲ هزار و ۵۰۰ خرده‌فروشی در شهر اصفهان مستقر است.

برچسب‌ها نانوا صنعت و معدن و تجارت اصناف

منبع: ایرنا

کلیدواژه: نانوا صنعت و معدن و تجارت اصناف نانوا صنعت و معدن و تجارت اصناف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۵۱۲۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش قیمت میوه و صیفی‌جات مربوط به نرخ بارفروشان است

به گزارش خبرنگار مهر، شروع سال جدید تأثیر زیادی در قیمت بازار میوه نداشت اما نرخ‌ها را در بازار سبزی و صیفی‌جات افزایش داد.

سال گذشته در نیمه اسفند ماه هر کیلو گرم گوجه فرنگی ۱۲.۸۰۰ تا ۱۵.۸۰۰، هویج ۹.۸۰۰، کاهو رسمی ۱۹.۸۰۰، سیب زمینی ۱۵.۸۰۰، پیاز شیری (سفید) ۱۵.۸۰۰ و پیاز زرد ۱۴.۸۰۰ تومان بود.

این قیمت‌ها از اواخر فروردین ۱۴۰۳ تغییر کرده و به این ترتیب هر کیلو گرم گوجه فرنگی در خرده فروشی‌های سطح شهر بین ۱۹.۸۰۰ تا ۲۳، هویج ۱۲.۸۰۰، کاهو ۲۵، سیب زمینی ۲۳.۸۰۰، پیاز شیری (سفید) ۲۹.۸۰۰ تا ۳۴.۸۰۰ و پیاز زرد ۲۶.۸۰۰ تا ۳۵.۸۰۰ تومان به فروش می‌رسد.

در کمتر از دو ماه شاهد افزایش قیمت‌ها در بازار صیفی‌جات هستیم که اسدالله کارگر، رئیس اتحادیه میوه و تره بار در این خصوص به مهر گفت: قیمت‌ها در میوه فروشی‌های سطح شهر دارای یک نرخ متعارف بوده و سود آن مشخص است. فروشندگان نمی‌توانند از سود متعارف تعریف شده افزایش قیمت بیشتری داشته باشند.

وی با بیان اینکه در میوه فروشی‌های سطح شهر با موضوع گران فروشی مواجه نیستیم بلکه با گرانی محصولات رو به رو هستیم، افزود: گرانی نیز از مبدا رخ می‌دهد. اگر خرده فروشی مبادرت به فروش محصولات با قیمت نامتعارف کند قطعاً با آنها برخورد می‌شود.

کارگر عنوان کرد: افزایش قیمت عمده فروشی‌ها منجر به افزایش صیفی‌جات شده زیرا فروش در اتحادیه بار با قیمت و سود مشخص نبوده و عرضه و تقاضا نرخ‌ها را مشخص می‌کند.

این فعال بازار میوه و صیفی‌جات توضیح داد: تعیین قیمت در بازار بارفروشان بر اساس عرضه و تقاضا، نوعی هرج و مرج به وجود می‌آورد و در برخی مقاطع زمانی بدون دلیل موجه موجب افزایش قیمت‌ها می‌شود.

کارگر با گلایه عنوان کرد: در حال حاضر نرخ محصولات در میدان بارفروشان در ساعت‌های مختلف، متفاوت است در حالی که نه زمان عرضه مشخص است و نه قیمت‌ها؛ اینکه مثلاً عنوان شود از ساعت ۲۲ تا ۸ محصولات با نرخ مصوب عرضه شود. بنابراین قیمت‌ها در بارفروشان ساعت ۱۶ یک قیمت است، ساعت ۱۸ یک نرخ دیگر و همین قیمت‌ها در ساعت ۲۲ تغییر می‌کند.

رئیس اتحادیه میوه و تره بار علت گرانی صیفی‌جات از جمله پیاز و گوجه فرنگی را مربوط به قیمت محصولات در مبدا بارفروشان اعلام کرد و گفت: اما شهروندان در صورت مشاهده هر نوع گران فروشی در سطح خرده فروشی‌های شهر، با شماره ۵۵۶۶۲۳۸۰ تماس گرفته و موضوع را اعلام دهند تا با افراد خاطی برخورد شود. ‌

کد خبر 6090097 فاطمه امیر احمدی

دیگر خبرها

  • پلمب ۲ آرایشگاه زنانه در بلوار سجاد مشهد
  • جریمه میلیونی شرکت خدماتی حمل کالا در قزوین 
  • جریمه یک واحد صنفی قصابی به دلیل گرانفروشی
  • برخورد با تخلف ساکن رانندگان هوشمند می‌شود
  • گرانفروشی برای یک واحد قصابی در کرمانشاه گران تمام شد
  • پرونده قاچاق ۸۰۰۰ لیتر گازوئیل در دادگستری یاسوج رسیدگی شد
  • لزوم تسریع در استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی
  • جریمه ۵ میلیارد ریالی قاچاقچی سوخت در یاسوج
  • ثبت ۵۱۰ فقره پرونده تخلف صنفی در استان سمنان
  • افزایش قیمت میوه و صیفی‌جات مربوط به نرخ بارفروشان است