Web Analytics Made Easy - Statcounter

این همان جاییست که یک ارز دیجیتال با نرخی ثابت به نام تتر (USDT) وارد صحنه می‌شود. این ارز به گونه‌ای طراحی شده تا کاربران بتوانند از نوسانات‌ غیرقابل پیشبینی دنیای کریپتو، در امان بمانند.

تتر نوعی رمزارز است که با عنوان استیبل‌کوین شناخته می‌شود. استیبل‌کوین‌ها به گونه‌ای طراحی شده‌اند که ارزش آنها به یک ارز فیات گره خورده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرکت عرضه کننده‌ی تتر مدعی است که هر واحد از USDT با دلار آمریکا جفت شده و به ازای هر تتر، یک دلار را در صندوق خود نگهداری می‌کند. به زبان ساده، شرکت Tether Limited (شرکت حامی تتر) در ازای پرداخت هر یک دلار آمریکا از طرف کاربران، یک تتر صادر می‌کند.

بد نیست بدانید که تشکیلات تتر و صرافی ارز دیجیتال بیت‌فینکس (Bitfinex)، همگی زیرمجموعه شرکت iFinex هستند. در واقع این شرکت در سال 2014، ارز دیجیتال تتر را با نام Realcoin به بازار عرضه کرد و پس از مدتی آن را به Tether تغییر نام داد. در حال حاضر دفتر مرکزی این شرکت در هنگ‌کنگ مشغول به فعالیت است. اکثر تیم مدیریتی تتر از جمله مدیرعامل، مدیر ارشد استراتژی و مشاور عمومی آن، با صرافی ارز دیجیتال بیت‌فینکس مشترک است.

جنجال تاریخی تتر

در آوریل ۲۰۱۹، دفتر دادستان کل نیویورک، شرکت iFinex را متهم به برداشت غیرقانونی۸۵۰ میلیون دلار از ذخایر تتر برای جبران ضررهای صرافی بیت‌فینکس کرد؛ ادعایی که بیت‌فینکس در ابتدا آن رد کرد. کمی بعد، یکی از وکلایiFinex  به صورت رسمی اعتراف کرد که تنها ۷۴ درصد از توکن‌های USDT پشتوانه دلار واقعی دارند. با رسانه‌ای شدن این اتهامات، کاربران این صرافی دارایی‌های خود را که به ارزش حداقل ۹۰ میلیون دلار بود، از کیف پول‌های بیت‌فینکس خارج کردند. در حال حاضر تتر علی‌رغم مشکلات حقوقی و شفافیت نبودن فعالیت‌های خود، کماکان اعتماد بالایی در میان صرافی‌های بزرگ دارد و معامله‌گران این ارز دیجیتال، چندان نگران سرمایه‌های خود نیستند. لازم است به این نکته اشاره کنیم که USDT  که در ابتدای عرضه در رده‌های بسیار پایین بازار ارزهای دیجیتال قرار داشت، با فعالیت با ثبات خود طی چند سال اخیر، اکنون در بین پنج رمزارز برتر قرار دارد.

نقاط عطف تاریخی تتر جولای 2014: راه‌اندازی Realcoin، توکنی که توسط دلار آمریکا پشتیبانی می‌شد. نوامبر 2014: برند تجاری Realcoin به Tether تغییر نام داد. ژانویه 2015:  لیست شدن تتر در صرافی بیت‌فینکس. فوریه 2015: آغاز رسمی معاملات تتر. دسامبر 2017: عرضه تتر از یک میلیارد توکن فراتر رفت. ژوئن 2018: یک مقاله دانشگاهی نشان داد که تتر می‌تواند «صرف نظر از تقاضای سرمایه‌گذاران» هم عرضه شود. آوریل 2019: دفتر دادستانی کل نیویورک ازiFinex  (شرکت مادر تتر) به دلیل استفاده از ذخایر USDT برای پوشش ضرر 850 میلیون دلاری خود، شکایت کرد. جولای 2020: ارزش بازار تتر به 10 میلیارد دلار رسید. دسامبر 2020: ارزش بازار تتر به 20 میلیارد دلار رسید. فوریه 2021: تتر و بیت‌فینکس با دادستانی کل نیویورک بر سر مبلغ 18.5 میلیون دلار به توافق رسیدند. فوریه 2021 : ارزش بازار تتر به 30 میلیارد دلار رسید. آوریل 2021: ورود تتر به شبکه پولکادات و رسیدن ارزش بازار آن به 43 میلیارد دلار. مه 2021: برای اولین بار از سال 2014، تتر ذخایر خود را به تفکیک فاش کرد. مه 2021: ارزش بازار تتر به 60 میلیارد دلار رسید. تتر در بلاکچین‌های مختلف

 

تتر در بلاکچین‌های مختلفی پشتیبانی می‌شود. اولین بار تتر در بلاکچین OMNI، یعنی همان بلاکچین بیت کوین شروع به فعالیت کرد. اما این بلاکچین دقیقاً مشکلات انتقال بیت کوین را برای تتر هم داشت. در مراحل بعدی تتر فعالیت خود را در بلاکچین های مختلفی توسعه داد.

بلاکچین ERC20: تتر در بلاکچین اتریوم، یکی از محبوب‌ترین و رایج‌ترین تترها در بازار ارز دیجیتال است و در صرافی‌های زیادی پشتیبانی می‌شود. هرچند کارمزدهای بالای شبکه اتریوم این نوع تتر را برای استفاده در مبالغ کم چندان به صرفه نمی‌کند.

بلاکچین TRC20: تتر ترون نیز مانند تتر اتریوم در صرافی‌های متعددی پشتیبانی می‌شود. کارمزد کم تتر ترون به همراه سرعت انتقال بالا، این نوع تتر را بسیار در بین کاربران محبوب کرده است. شما می‌توانید تتر بر بستر اتریوم و ترون را در صرافی ارز دیجیتال والکس به آدرس https://wallex.ir/markets/usdt-tmn معامله کنید.

بلاکچین BEP20: تتر بر بستر اسمارت چین نیز اولین بار در صرافی بایننس معرفی شد. هرچند این نوع تتر در حال حاضر در صرافی‌های دیگر نیز پشتیبانی می‌شود. کارمزد کم و سرعت بالای انتقال از جمله مزایای این نوع تتر است.

ویژگی‌های بارز تتر چیست؟ پایداری: تتر ادعا می‌کند که توسط ارز فیات پشتیبانی می‌شود. این یعنی که هولدرهای آن نوسان بالایی را که در سایر رمزارزها مشاهده می‌شود، تجربه نمی‌کنند. این ویژگی به کاربران کمک می‌کند بدون قرار گرفتن در معرض نوسانات شدید، به بازار رمزارزها دسترسی داشته باشند. پذیرش: تتر به طور گستره‌ای مورد پذیرش واقع شده است. هم اکنون این استیبل‌کوین را می‌توان در اکثر صرافی‌های ارز دیجیتال خرید و فروش کرد. همچنین برخی صرافی‌ها از پایه بازار تتر برای معاملات خود استفاده می‌کنند. شهرت جهانی: پشتیبانی بسیاری از نهادهای بین‌المللی از تتر، جایگاه این رمزارز را تثبیت کرده است. مزایای خرید تتر نسبت به دلار  

امروزه علاوه بر سرمایه‎گذاران حوزه رمزارزها، افراد عادی هم برای رفع برخی محدودیت‌ها و معضلات نگهداری اسکناس، به خرید تتر روی می‎آورند. از جمله مزایای نگهداری تتر در مقایسه با دلار عبارت‎اند از:

حمل و نقل آسان و بدون محدودیت قابلیت مقیاس‎پذیری و خرید‌های خُرد کاملاً ایمن در برابر سرقت نداشتن نمونه تقلبی در بازار صحبت پایانی

اگر مایلید بیشتر درباره تتر و سایر ارزهای دیجیتال بدانید، می توانید اطلاعات مورد نیاز خود را در مقالات والکس، وبلاگ بازار بزرگ ارزهای دیجیتال در ایران، پیدا کنید.

منابع:

Decrypt

Fool

 

پربیننده ترین ریزش مجدد ارزهای دیجیتالی پس از حمله لاگارد بیت‌ کوین کانال ۴۸هزار دلاری را پس گرفت آموزش خرید ارز دیجیتال بیت کوین چرا ۶۰صرافی ارز مجازی در کره جنوبی تعطیل می شود؟ بزرگترین سینمای زنجیره ای جهان ارزهای دیجیتال را هم می‌ پذیرد

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: رمز ارز تتر میلیارد دلار رسید پشتیبانی می شود ارزهای دیجیتال میلیون دلار ارز دیجیتال استیبل کوین صرافی ارز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۵۱۵۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت دلار در بازار باز هم پایین تر می آید؟

امتداد - نرخ اسکناس آمریکایی در بازار روز گذشته مجددا به کانال پایین‌تر بازگشت. بررسی‌ها نشان می‌دهد قیمت دلار آزاد در روزهای اخیر در حال رفت و برگشت میان کانال‌های ۶۰، ۶۱ و ۶۲ هزار تومانی بوده است.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ،  روزنامه دنیای اقتصاد نوشت:ورود و خروج معامله‌گران به بازار در کنار قدرت‌نمایی اخبار در حال تحت تاثیر قرار دادن نرخ ارز است. به عقیده کارشناسان کف و سقف تقریبی دلار در حال حاضر نیمه نخست کانال ۶۰ هزار تومانی و مرز کانال‌های ۶۲ و ۶۳ هزار تومانی است.

تابلوهای بازار ارز تهران در روز گذشته قرمز بود. پس از اصلاح نرخ صورت گرفته در بازار روز سه‌شنبه و رشد نرخ‌ها در این روز، روند بازار در روز گذشته مجددا کاهشی شد. به‌نظر می‌رسد دلار در روز سه‌شنبه سقف مقاومت جدید خود را محک زده است.

سیگنال‌های موجود در اخبار به نفع بازارساز است. اخباری مانند گشایش‌های ارزی جدید و احتمال تداوم یافتن مذاکرات با غرب و از همه مهم‌تر آمار و ارقام منتشر شده در رابطه با میزان فروش نفت کشور در ماه‌های اخیر، از جمله مواردی است که در کنترل انتظارات تورمی به بازارساز کمک می‌کند. حال باید دید بانک مرکزی با توجه به ذخایر ارزی خود مایل به ثبات‌بخشی به بازار است یا تمایل دارد نرخ ارز به روند کاهشی خود ادامه دهد. کاهش دمای بازار ارز

دیروز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه روند نرخ شاخص‌های ارزی در معاملات غیررسمی بازار ارز تهران کاهشی بود. هر برگ اسکناس دلار آزاد که در روز سه‌شنبه با رشد قیمت هزار و ۵۵۰ تومانی به نیمه کانال ۶۲ هزار تومانی رسیده بود، فعالیت خود در بازار صبح روز گذشته را با افت قیمتی حدود ۵۰۰ تومانی در مرز کانال‌های ۶۱ و ۶۲هزار آغاز کرد.

در ادامه بازار دیروز روند کاهشی این ارز شدت بیشتری به خود گرفت به‌صورتی که آخرین نرخ نقدی بازار با اختلافی ۸۰۰ تومانی نسبت به نرخ روز پیشین در رقم ۶۱ هزار و ۷۵۰ تومان ثبت شد. این در حالی است که روند کاهشی ارزهای دیگر بازار مانند یورو و پوند از دلار نیز شدیدتر بود. هر برگ اسکناس یورو در عصر روز گذشته حدود هزار و ۱۵۰ تومان ارزان‌تر از نرخ پیشین در رقم ۶۶ هزار و ۱۵۰ تومان معامله شد. پوند نیز با افت قیمتی هزار و ۳۰۰ تومانی در رقم ۷۷ هزار و ۴۰۰ تومان به فروش رسید. برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • در تهران دیگر به ریال و تومان خانه نمی‌فروشند | بیت‌کوین بده خانه بخر! | رونمایی از پدیده عجیب خرید و فروش مسکن در تهران + جزئیات
  • پای بیت کوین به معاملات مسکن تهران باز شد
  • معاملات مسکن در تهران از طریق دلار و بیت‌ کوین!
  • معاملات مسکن در تهران از طریق بیت‌کوین!
  • ۵ دقیقه ای وارد بازار ارز دیجیتال شوید (+لینک)
  • ۵ دقیقه ای وارد بازار ارز دیجیتال شوید
  • سامانه آموزشی ترید در بازار ارز دیجیتال مبتنی‌بر هوش مصنوعی طراحی شد
  • قیمت دلار در بازار باز هم پایین تر می آید؟
  • روند کاهشی نرخ ارز ادامه دارد؟
  • کلاهبرداری تتر چیست و چطور آن را تشخیص دهیم