Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرهاد سلطانی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، با توجه به شیب ملایم کاهش آمار مبتلایان به بیماری کرونا در پیک پنجم این بیماری، به گزارشی از اقدامات آن معاونت در طول حدود یک سال گذشته اشاره نمود و گفت: مهم‌ترین حادثه‌ای که عمده توجهات را به خود اختصاص داد، موضوع اپیدمی کرونا بوده است، که تا کنون علیرغم تلاش‌های بسیار همکاران تلاشگر در رده‌های مختلف بهداشتی و درمانی و غذا و دارو و سایر فعالان در سازمان‌ها و نهاد‌هایی که پشتیبانی نموده اند، هنوز هم این بیماری قربانی می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه در پیک پنجم این اپیدمی، سوش دیگری از بیماری با نام دلتا در جهان و نیز در کشور ما بروز کرده و علیرغم همه توصیه ها، در رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی، انتشار سریع و وسیع ویروس، موجب ازدحام بیماران مشکوک و دارای علائم در مراکز تشخیصی و درمانی گردیده است.

سلطانی بیان کرد: تجارب پیک‌های قبل، موجب شد تا در فاصله زمانی ورود سوش دلتا تا پیک پنجم، در قالب جلسات متعدد، پیش بینی‌ها و هماهنگی‌های لازم در ارتباط با تأمین نیروی انسانی (اعم از پزشک، کادر پرستاری و خدماتی)، تجهیزات پزشکی و ملزومات مصرفی و تخت‌های ویژه مورد نیاز صورت گیرد و از ظرفیت بیمارستان‌های دانشگاهی و غیردانشگاهی برای بستری بیماران کرونا استفاده شود.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز اظهار داشت: یکی از موارد اساسی در پاسخگویی به مراجعات بیمارستانی تأمین اکسیژن مورد نیاز بیماران کرونا با عارضه تنفسی بوده است و لازم است گفته شود، قسمتی از این نیاز با توجه به حجم مراجعه بیماران حاد تنفسی در زمان اولین بارش پاییزی در استان به خصوص شهر اهواز با تجهیز تعدادی از بیمارستان‌ها به دستگاه‌های سانترال اکسیژن ساز، رفع گردید.

این مقام مسئول ادامه داد:، اما این تعداد، پاسخگوی حجم زیاد مراجعات در پیک‌های مختلف اپیدمی کرونا نیست، از این جهت تجهیز مراکز فاقد اکسیژن ساز‌های مرکزی به دستگاه‌های مذکور در دستور کار قرار گرفته و با هدف اختصاص دستگاه‌های اکسیژن ساز و سی تی اسکن مورد نیاز بیمارستان‌های مرتبط، رایزنی‌های لازم با وزارت متبوع از سوی مدیریت تجهیزات پزشکی این معاونت انجام گرفت.

فرهاد سلطانی همچنین در خصوص تأمین پزشک و نیروی پرستاری و پشتیبانی نیز، یادآور شد: مدیریت‌های امور بیماری‌ها و پرستاری مأموریت دارند، طی بازدید‌های مستمر، ضمن بررسی کمیت در بعد نیروی انسانی اعم از پزشک، پرستار و ... با برنامه ریزی لازم، استقرار طولانی مدت کادر درمان در بخش ها را پیگیری نمایند و بر همین اساس، نسبت به پرداخت مزایای عادلانه و مطالبات معوق آن عزیزان نظارت داشته باشند.

او در پایان اظهار امیدواری نمود که با نگاه ویژه دولت جدید به استان خوزستان، خدمات دهی به بیماران عزیز در مراکز درمانی ارتقاء یابد و با ایجاد محدودیت‌ها و افزایش سرعت واکسیناسیون و همکاری مردم استان در رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی، آمار همه گیری این بیماری روند کاهشی داشته باشد.

سلطانی همچنین اطلاع رسانی را بسیار مهم ارزیابی نمود و اظهار داشت: نقش رسانه‌ها در اطلاع رسانی فراگیر و آموزش رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی، برای گسترش نیافتن بیماری در سطح جامعه، حائز اهمیت بوده و قابل تقدیر است.

انتهای پیام/ن

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: علوم پزشکی اهواز کرونا ویروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۵۲۷۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روند تامین داروهای بیماران خاص و صعب اعلام شد

رئیس سازمان غذا و دارو درباره روند تامین داروهای بیماران خاص و صعب‌العلاج توضیح داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی غذا و دارو، سید حیدر محمدی در خصوص تأمین داروی بیماران تالاسمی اظهار کرد: چند سالی است که با مشارکت انجمن تالاسمی و متخصصین خون و آنکولوژی روند تأمین داروی این بیماران با استفاده از داروهای تولید داخل بهبود یافته است.

وی با اشاره به اینکه تمامی داروهای بیماران تالاسمی در کشور تولید می‌شود، افزود: با توجه به تقاضای برخی بیماران و تفاوت اثربخشی روی آنها، بخشی از سهمیه تأمین داروی این بیماران از مسیر واردات صورت می‌گیرد.

معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو تصریح کرد: در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ میزان داروهای وارداتی بیماران تالاسمی افزایش چشمگیری داشت که با تلاش بانک مرکزی و تأمین ارز، تأمین دارو نیز انجام شد؛ امسال نیز امیدواریم که با کمک بانک مرکزی و تأمین ارز مورد نیاز، داروی این بیماران را تأمین کنیم.

وی با اشاره به اینکه میزان تولید و واردات داروی بیماران تالاسمی رشد خوبی داشته است، گفت: بخشی از هزینه‌های داروی این بیماران توسط بیمه سلامت و صندوق بیماران صعب‌العلاج تقبل می‌شود تا بیماران دغدغه‌ای برای تأمین دارو نداشته باشند.

محمدی با بیان اینکه هیچ محدودیتی برای تأمین داروی بیماران خاص اعمال نمی‌شود، اضافه کرد: برخی از شرکت‌های خارجی به بهانه تحریم، از فروش دارو به ایران ممانعت می‌کنند، که دلیل برخی کمبودهای مقطعی همین محدودیت‌های بین‌المللی است. در سازمان غذا و دارو به صورت مستمر هر مسیری را برای تأمین داروی بیماران سپری کرده و تلاش می‌کنیم در حد نیاز افرادی که نسبت به داروی داخلی حساسیت دارند به داروی وارداتی نیز دسترسی داشته باشند.

وی در خصوص تأمین داروی بیماران خاص اظهار کرد: داروی بیماران خاص به صورت مستمر تأمین می‌شود، اما داروی بیماران نادر داروهایی هستند که بعضاً هزینه‌اثربخشی آنها به اثبات نرسیده است و ممکن است خود کشور تولیدکننده نیز در حال بررسی هزینه اثربخشی آن باشد؛ بنابراین هزینه اثربخشی دارو قبل از ورود به کشور باید بررسی شود. عمده داروی بیماران خاص در کشور تولید می‌شود، اما ممکن است در مورد برخی کمبودها بحث تولید داخل و نمونه خارجی مطرح باشد که طبیعتاً مکلف هستیم داروهایی که دارای مشابه تولید داخل هستند و اثربخشی آنها به اثبات رسیده را مورد حمایت قرار دهیم، اما در صورتی که اثبات شود نمونه داخلی روی بیمار اثرگذار نیست سهم کمی از بازار از طریق واردات تأمین می‌شود.

کد خبر 751461

دیگر خبرها

  • روند تامین داروهای بیماران خاص و صعب اعلام شد
  • کاهش چشمگیر میزان تولد نوزاد مبتلا به تالاسمی/ تهران حدود ۲ هزار بیمار تالاسمی دارد
  • جایزه نوبل ایرانی به ۶۲ محقق رسید
  • جایزه نوبل ایرانی به ۶۲ محقق اعطا شد
  • دستاوردهای ذوب آهن اصفهان در خدمت توسعه کشور است
  • تلاش برای دسترسی به داروی مورد نیاز بیماران تالاسمی
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • عضو انجمن آسم و آلرژی : ۹ تا ۱۳ درصد مردم کشور آسم دارند / آلودگی هوای کلانشهرها از عوامل مهم ابتلا به آسم است
  • راهی جدید برای پیشگیری و درمان بیماری‌های روده
  • توسعه‌یافتگی در جامعه با اتصال دانشگاه و صنعت محقق می‌شود