Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور با بیان اینکه ۷۰ درصد دانش آموزان از سامانه شاد استفاده می‌کنند گفت: برای چندمین بار در مهرماه ظرفیت‌های بیشتری به سامانه شاد افزوده خواهد شد .

به گزارش تسنیم؛ سید جواد حسینی در سفر به بیرجند درگفت وگو با خبرنگار ما اظهار داشت: کرونا که آمد مدارس را هم به تعطیلی کشاند و در مهرماه 99 تعطیلی مدارس را شاهد بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه با وجود اینکه مدارس در اثر کرونا تعطیل شد اما آموزش و یادگیری تعطیل نشد افزود: با راه اندازی شبکه شاد اولین مشکلی که در بین دانش آموزان در سطح کشور رصدکردیم این بودکه جمعیتی بالغ بر سه میلیون نفر دانش آموز حدود 39 درصد به اینترنت متصل نیستند یا تجهیزات کافی ندارند.

معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان مدارس آموزش استثنایی کشور گفت: با وجود اینکه اعتبار و ساختار مناسبی نداشتیم اما برای حل کمبود تجهیزات طرح هدایت در قالب هردانش آموز یک کلاس درس، هردانش آموز یک مدرسه و یا به نظر من هر دانش آموز یک اتاق فکر بهترین راهکار بود و برای این موضوع اعتبار از پیش تعیین شده نداشتیم اما با عزمی که بود همه منابع دولتی خیریه را به کار گرفتیم.

حسینی ادامه داد: 330هزار تبلت و گوشی تلفن همراه که قریب به هفت هزار تبلت و گوشی همراه بود به خراسان جنوبی ارائه شد.

وی گفت: در کنار موضوع نبود تبلت برای دانش آموزان، در برخی نقاط هم دسترسی به اینترنت نداشتند اما برای تکمیل مابقی کمبودها تلاش شد تا ضمن تفاهم نامه برای تامین یک میلیون تبلت دیگر از طریق توافقی که با استانداری ها منعقد شد این کمبود جبران شود.

معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان آموزش وپرورش استثنایی کشور گفت: همچنین با بررسی انجام شده 700 هزار کامپیوتر در مدارس کشور اضافه داشتیم که مقرر شددانش آموزانی که تبلت و با گوشی ندارند از آنها استفاده کنند که دراین راستا امسال هم از کامپیوترهای مدارس اولویت با دانش آموزانی خواهد بود که تبلت ندارند.

حسینی با بیان اینکه در بودجه 1400 به میزان 500 میلیارد تومان برای خریداری تجهیزات و مواد بهداشتی فراهم و خریداری شده است افزود: همچنان پویش های مردمی هم ادامه دارد چرا که معتقدیم اگر نیازها را پاسخ ندهیم چهره خشنی از بی عدالتی را خواهیم داشت ودر این را خیرین هم پای کار آمدند.

وی در پاسخ به معظل کمبود معلم اظهار داشت: کمبود نیروی انسانی همچنان ما را رنج می‌دهد اما در سال گدشته بیشترین میزان نیروی انسانی نزدیک به 102هزار نیرو یا تبدیل وضعیت شدند ویا تعیین تکلیف شدند و به عبارتی تمامی نیروهای حق التدریس و یا افرادی که نهضتی بودند و به نوعی تکلیف برنظام تعلیم تربیت داشتند، تعیین تکلیف شدند .

حسینی با بیان اینکه جذب از طریق دانشگاه شهید رجایی و فرهنگیان و آزمون ماده 28 از راهکارهای جبران کمبود معلم است اما باز هم برای جبران و کمبود نیروی انسانی از طریق نیروهای حق التدریس،ساعات طرح خرید خدمات سرباز معلم داریم تا خروجی اول مهر هیچ کلاسی بدون معلم و هیچ مدرسه ای بدون مدیر و هیج دانش آموزی بدون ثبت و بدون کتاب نباید .

وی با اشاره به سامانه شاد تصریح کرد: برای چهارمین بار در مهرماه امسال ظرفیت‌های دیگری به سامانه شاد افزوده میشود و براساس برنامه هایی که داریم حتی در سفید ترین شرایط کرونا هم سامانه شاد همچنان در کنار تعلیم و تربیت به عنوان آموزش مکمل خواهد بود .

معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور با بیان اینکه 70 درصد دانش آموزان از سامانه شاد استفاده می‌کنند گفت: برای چندمین بار در مهرماه ظرفیت‌های بیشتری به سامانه شاد افزوده خواهد شد و حتی در سفیدترین اوضاع کرونا باز هم شبکه شاد در کنار تعلیم و تربیت خواهد بود .

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان استثنایی کشور سامانه شاد دانش آموزان دانش آموز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۵۶۷۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۲۴۱ دانش آموز قشمی به طرح مسطورا پیوستند

به گزارش حوزه استان های خبرگزاری تقریبف حسین رنجبر گلشواری افزود: طرح ملی «مسطورا» به منظور ترویج فرهنگ حفظ قرآن کریم در بین جامعه، دانش‌آموزان و فرهنگیان این شهرستان با بالاترین آمار شرکت کننده در سطح ۲۳ منطقه آموزش و پرورش استان هرمزگان در حال برگزاری است که اداره آموزش و پرورش قشم با استقبال خوب نوجوان و نوجوانان در جایگاه نخست بیشترین شرکت کننده در این طرح قرار گرفته است.
 
وی ادامه داد: در اجرا و برگزاری طرح زندگی با آیه‌ها در بین دانش آموزان بزرگ ترین جزیره ایرانی خلیج فارس تلاش بر این است که از مفاهیم و مضامین قرآنی بیشترین بهره‌برداری به عمل آید و نسل جوان و نوجوان بتوانند آیات قرآن را به مرور فرا گرفته و با مفاهیم آن آشنا شوند.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان قشم با اشاره به اینکه قرآن کریم به عنوان کتاب انسان‌ساز و حیات‌بخش جامعه اسلامی می‌تواند بهترین و شایسته‌ترین مجموعه تربیتی و منش صحیح رفتاری در جامعه باشد، گفت: این کتاب آسمانی کار آمدترین آموزه‌ای است که جامعه بشری محتاج آن است و به یقین سلامت، رستگاری و فلاح جامعه نیز نشات گرفته از همین کتاب قابل ستایش، درخور تحسین و برتر است.
 
رنجبر گلشواری اظهار کرد: در سال جاری با برنامه ریزی های صورت گرفته توسعه آموزش های قرآنی در مدارس این شهرستان مرزی از برنامه های محوری آموزش و پرورش است که با به بار نشستن این برنامه ها در آینده نزدیک تاثیرات عملی آموزه های قرآنی را در این جزیره مشاهده خواهیم کرد.

انتهای پیام/
 

دیگر خبرها

  • شرکت ۱۵ هزار دانش‌آموز ایلامی در مرحله نخست آزمون سراسری
  • ۱۵ هزار دانش‌آموز ایلامی در مرحله اول آزمون سراسری شرکت کردند
  • ۱۴۰هزار دانش آموز در امتحانات نهایی خوزستان شرکت می‌کنند
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • 44 هزار دانش آموز کردستانی سفیر سلامت
  • ۲۲۴۱ دانش آموز قشمی به طرح مسطورا پیوستند
  • افتتاح ۲۷ مدرسه در ۶ ماه در وسیع ترین منطقه آموزش و پرورش کشور
  • زجر خلاقیت زیر زنجیر کتاب‌های درسی
  • کدام بیمارستان‌ها به سامانه نوبت دهی الکترونیک متصل نیستند
  • جشن فرشته‌ها با حضور ۱۳۱۰ دانش‌آموز دختر همدانی